Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

KE KOMU? Každý si může vybrat, vč. toho, že za to mohou voliči!? Bývaly doby, kdy roli ,,závažíčka" hrála KDU. Bývaly! Kdo, ale i proč dnes dnes,,hraje" ona ,,závažíčka", i to je zřejmé, stejně tak jako i díky komu. Ale to není zásluha ani současných, ani byvších kom, ale ani Babiše, ani Zemana. A vo tom to je;-)

5 0
možnosti
PK

No jo pamatuji úlisu Luxe...to už je tak dávno...

4 1
možnosti
ZD

Opět hlubokosklon. Přesná diagnóza. Ti kterým vládnou emoce (viz komentáře pomazaných hlav) nemohou pochopit, jak velká část voličů nevolila Babiše a Zemana ale volila "kohokoliv" proti jejich rivalům. To je jinými slovy obsah Vašeho objektivního článku. Pan Vodvářka to kousek níže směruje opět jinam, vše je prý složitější. Asi tomu nerozumíte zatímco on... Houbeles - je to takto jednoduché.

3 1
možnosti
AM

Karma. I když s Vámi občas nesouhlasim, Vaše blogy jsou přesné a logické, nevidím v nich nenávist Jandové, či fanatismus Flašky a Trizuljaka.

11 2
možnosti
DR

Líp bych to nenapsal. R^

1 0
možnosti
Foto

Není sporu o tom, že Petr Nečas byl smutnou figurou, která nezvládla svou hormonální hladinu v okamžiku přítomnosti dominantní a agresivní samice. Nicméně - z hlediska škodlivosti byla tato episoda marginálií ve srovnání s chováním Andreje Babiše, s jeho minulostí, špinavými kontakty, mnohokrát prokázanou lži v přímém přenosu, neskutečnou hrabivostí atd.

Takže český volič zanevřel na ODS pro submisivního předsedu, ale mnohonásobná špína na panu Babišovi mu nevadí?

Myslím, že situace je složitější.

8 5
možnosti
Foto

R64o66m67a71n 51K78o91z49e61l

14. 11. 2019 17:39

Tak byly v tom i nesplněné sliby, také Nečas mnohokrát prokazatelně lhal...ale ve velkém to začal Topolánek, nelze zapomenout na jeho výrok, že programu vlastní strany stejně nevěřil.

4 1
možnosti
Foto

... ble, ble, ble - a pořád dokola - ano, ale ;-D Paní Jandová ti to níže napsala vlastně dobře, ty prostě jen neustále okacáváš svůj pocit viny, že jsi tomu člověku naletěl, tak jako mnozí jiní, a to je celá ta věda. ;-DRv a díky takovým jako jsi ty, tam pak máme takové, jako je Zeman a Babiš.Rv

8 6
možnosti
ZD

Zatímco jinde s vámi diskutuji, zde pod přitroublým příspěvkem to nejde.

7 0
možnosti
PK

Proč ANO a AB, to už snad ani není třeba opakovat. Faktem je, že praxe ničení politické konkurence v ČR nevybíravými metodami tak nakonec dospěla ke stavu, kdy se na scéně etablovaly strany, které jsou drsným nárokům politického prostředí schopny vyhovět. A ustát tlak, což je pozitivní.

Osobně by mě zajímal další vývoj. Ve hře je stále i teoretická možnost spoluúčasti na vládě ANO některé z nynějších stran. Pokud se otupí dštění síry na AB a začnou se hledat programové průniky zjistí se , že středové Ano může spolupracovat jak na pravici s ODS , tak na levici s Piráty. Všiml jsem si nedávno, že začínají drobné půtky mezi těmito dvěmi stranami, že by již vymezování před volbami? A co se týče voličů, obyč. lidiček, myslím, že ocení spíše věcnou a faktickou dohodu stran, jasný scénář a schopné lidi, kteří potřebné změny k lepšímu uskuteční, než donekonečna protahovaný a zničující boj o psychologickou pozici v myslích vlastních voličů.

7 1
možnosti
EK

Jo, jo, milkaři bojují proti vlivu komunistů s transparenty o zlém kapitalismu.

12 0
možnosti
Foto

Ano, to je asi nejzajímavější paradox dnešní doby R^

3 0
možnosti
DR

"Andrej Babiš prý přivedl z temného kouta znovu na světlo vliv Komunistické strany."

Bezpochyby pravda. Nicméně je potřeba si položit veledůležitou otázku proč. A ta odpověď je jednoduchá a tj. protože ostatní partaje se po volbách namísto alespoň snahy o zformování většinové koalice nezmohly na nic víc než na trapné kolovrátkové plácání o trestně stíhaném premiérovi, nic víc nepředvedly. A vzhledem k tomu se na jejich adresu nedá říct nic jiného než dobře jim tak.

11 3
možnosti
Foto

Prosím vás, vždyť na Babiše toho vyplulo na povrch mnohem víc a mnohem závažnějšího než na Nečase. Ale když mu věříte, je to vaše věc.

8 13
možnosti
Foto

Já mu věřím?8-o Umíte číst, respektive četla jste můj článek, nebo jen reagujete na nadpis a perex?

14 3
možnosti
PN

P11e16t81r 95N87e44d64v70ě50d

14. 11. 2019 15:05

Zajímavý názorR^ Asi jste to trefil s tou poslední kapkou. Není to tak dávno a lidé si pamatují. Opozice to bude mít těžké, bez opravdu výrazného lídra, který by neměl jen kritizovat a hanět, ale jednoduše vysvětlit, co budou dělat jinak oni. A v čem to bude pro lidi lepší.

13 1
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám