Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AL

Pátek 13. a některým se zhroutil svět. Chodí bez cíle po své garsonce, oko kalné, zuby zaťaté a nemohou strávit, že prohráli svůj celoživotní zápas. Přitom tak "statečně několik let bojovali až na krev. Kolik hnusu, jedu, pomluv, závisti a špíny vrhli na druhého a to vše ve svaté válce za spravedlnost. Předháněli se v údernosti a plnili antibabišovský program na 210%!

Vzhůru novosoudruzi, pište! Budete na titulce a karma hvězd se bude dotýkat!

Jeden příklad z mnoha. :)

https://petrpetrburian.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=726936

Andrej Babiš postupoval dle zákonů ČR i EU a vyšetřování bylo zastaveno!

Mám rád svobodu a demokracii! Děkuji za přečtení a autorovi za článek.

:-)R^

7 5
možnosti
JF

J97a43r86d83a 92F27i96š77e69r

13. 9. 2019 15:07

hezky ses nám popsal Arnolde Amicusi;-D;-D;-D

3 0
možnosti
PK

MSZ věřím, ale v podstatě se mění jen oslovení z trestně stihaného premiéra na premiéra, totiž pokud ještě NSZ verdikt nezmění...

2 0
možnosti
AL

Byli a jsou tací, kteří vždy statečně stáli za panem Babišem a tvrdili, že je nevinný! Zde jeden příklad za mnoho dalších:

T63o13m78á12š 49V49o80d20v65á73ř62k14a Není zač, pane Limo. Pokud byste tápal, klidně se na mne obraťte. Jsem odborníkem na nevinu pana Babiše.

17.4.2019 20:14

:-)

Mám rád svobodnou a nezávislou justici.

1 1
možnosti
PB
Foto

Malé a střední podniky mohly získat podporu Rozvojové a záruční banky. A Čapí hnízdo by spadalo do dle kritérií této banky mezi malé a střední podniky, třeba dle počtu zaměstnanců.

1 0
možnosti
PK

Asi je těžké dokázat, že tam byl prioritní úmysl vrátit ČH do Agrofertu z dotačního důvodu.Existují důkazy - materiály, odposlechy, svědectví ,,,? Jak to bylo v tom slovenském vtipu - zvonku to tak vyzerá:-)

2 0
možnosti
PB

P65e14t44r 73B89u91r65i38a86n

13. 9. 2019 13:39

Problém Babiše je ale v tom, že on svým ovcím tvrdí, že právě proti takovým vyčúraným šmejdům bojuje. To je stejné umocnění prasárny, jako když člověka v kómatu na ulici okrade kolemjdoucí příživník, anebo když ho v sanitce okrade sám záchranář.

A tohle má znamenat co?

Jak dlouho jen trvalo, než se právně začala například postihovat hyenovitost s provozováním ubytoven pro sociálně vyloučené lidi, jejichž prostřednictvím, respektive prostřednictvím jejich sociálních dávek na bydlení, byl stát škubán, jako ještě živá slepice...?

Jak se to právně začalo řešit a kdo je tady šmejd: stát který netáhlům platí sakumpikum celé bydlení i s energiemi, sám žadatel, který právě kvůli tomu nechodí do práce, anebo ubytovatel, který takového ubytuje za normální cenu? A a B je správně.

2 0
možnosti
Foto

Stát nastavil nějaká pravidla, děravá, jako zákony v případě Babiše, a ta děravá pravidla využili šmejdi, co provozovali ubytovny.

5 0
možnosti
Foto

"Dnes už by asi podobný trik panu Babišovi neprošel"

Co to melete za nesmysly?8-o Vždyť právě dnes mu prošel !!

9 2
možnosti
Foto

Ne, dnes by mu to neprošlo, dnes je nejen on, ale i systém dotací o něco více hlídán, než to bylo podle všeho v té době. Navíc tehdy ho nikdo neměl zájem hlídat - Babiše, protože tehdy nebyl premiér. Fakt píšu nesmysly...?

3 0
možnosti
Foto

Když Karel Schwarzenberg získal neoprávněně dotace ve výši přes 4 miliony Kč, tak mu jeho stranický kolega Kalousek z pozice ministra financí zařídil, že je nemusel ani vracet.

O nějakém podnětu k trestnímu stíhání nepadlo ani slovo.

Zato se Kalousek silně rétoricky (a možná i skutečně) exponoval v případě Babiše, aby byl nejen obžalovaný, ale i odsouzený.

7 3
možnosti
PB

P61e85t98r 33B22u86r60i47a22n

13. 9. 2019 13:40

Karel Schwarzenberg nezískal žádné neoprávněně dotace ve výši přes 4 miliony Kč, lžete.

1 1
možnosti
LB

Dotace vybízejí k právní kreativiě. Sosá, kdo umí napsat projekt. Platíme z daní tuny takových darmožroutů a jejich pomníků zbytečnosti. Babiš si zaplatil kvalitní darmožrouty, aby mu pomohli k ještě kvalitnějším prachům z našich šrajtoflí. Pak si zaplatil právníky, kteří to zamotají do chodeb tak spletitých, že tam když se někdo zamóce, tak se nevymóce. Takhle se dnes podvádí a přichází k penězům a ne že se padělají smněnky. Zákony jsou brajgl složitější než bludiště v kroměřížským parku. Pět právníků, deset právních názorů. Sto právníků na kraji útesu? Naděje pro lidstvo. A k tomu je dnes pátek třináctýho a navíc jsem po draku. Ať se Babiš těma prachama udáví a opozici ať z toho zastavení stíhání trefí šlak. Já se půjdu projít na čerstvej vzduch.

8 1
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám