Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Měli by nahradit škodu + nějaká procenta navíc jako trest, například 100%, uhradit náklady trestního stíhání a tím by to mělo končit.

Zavírat je , je zbytečné.

8 1
možnosti
VM

Vždyť ono to tak dopadlo.

2 0
možnosti
Foto

V našem fešáckém kriminále s barevnou TV a 3x denně teplou stravou by se ledasčemu od pár správných tamních sígrů nečemu novému a neznámému přiučili a potom by se po odpykání trestu vydali nám všem trošku zkrášlit třeba pro změnu Karlštejn. ;-(;-)

1 1
možnosti
Foto

V kterém vězení jste byl, že tam bylo třikrát za den teplé jídlo? 8-o

0 0
možnosti
IM

I74v90a14n 48M43i26n13á40ř

18. 7. 2019 19:00

Bohužel, paní Beato, jste příliš smířlivá vůči lidem - kteří jsou si zatraceně dobře vědomi - že škodí. V jejich letech má účinek - jen okamžitá represe.

5 1
možnosti
TR
IM

I26v54a69n 90M53i75n83á36ř

18. 7. 2019 18:48

Ve sprejerství je skutečně - silný projev osobního vandalizmu. Jsem i proti plochám, které jsou pro tyto "umělce" vyčleněné. Společnost tak ke své škodě podporuje jen jejich - pocit vyjímečnosti a nadřazenosti.

Jaký je rozdíl mezi blbem, rozrývajícím okna dopravních prostředků a grafikem .. který, připusťme si - byť i umělecky - posprejuje historickou památku ??

8 0
možnosti
LH

Časem se můžeme dočkat v rámci idolatrie (širku) shazování barokních soch do Vltavy...

3 0
možnosti
LH

Odstrašující trest to rozhodně není a finanční náhrada pro našeho důchodce likvidační, je těmto výtečníkům pro úsměv. Nechceme si asi pohněvat pana Posselta...

5 2
možnosti

Já bych byl pro měsíc natvrdo, ale z čisté pomsty. Každý, kdo volá po trestech jako Vy, by si měl uvědomit, že pachatelé při páchání trestného činu v absolutní většině případů nemyslí na trest. Je vysoká pravděpodobnost, že i kdyby byl trest vězení dvacet let, stejně by to posprejovali.

1 0
možnosti
VM

Stačilo by, aby začali myslet na trest po spáchání činu.

0 0
možnosti
DS

Počkejte, takže za poškození našeho majetku byste je ještě nechal hostit, šatit a vzdělávat za peníze našich daňových poplatníků?

Mám pocit, že si poslední dobou nikdo neuvědomuje, že ten kriminál už dávno není smrdutá kobka s vodou a skývou starého chleba, ale moderní ubytovací zařízení, kde sice mají omezený pohyb (i když...), ale zase až tak strašně nestrádají a navíc nás stojí opravdu velké peníze... :-/

4 0
možnosti
Foto

Za tu výchovu s některými spoluvězni by to myslím stálo...

3 1
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám