Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

SPD je stále parlamentní stranou!

11 1
možnosti
Foto

To také nikdo nerozporuje, i ti lidé na včerejším Václaváku mají právo na své parlamentní zastoupení. Pral bych se s každým, kdo by tvrdil opak.

2 0
možnosti
DV

D20a58v92i88d 15V44l14k

26. 4. 2019 11:16

Vladimíre, já odmítám furt to rozdělování na obyčejné lidí a ostatní hogo fogo. Já jsem obyčejný člověk a Okamura je pro mě gauner, který využívá hlouposti hlupáků k vlastnímu obohacení. Máš pravdu, že tyhle lidi, co prostě mají pocit, že prohrávají se systémem(prohrávali by s každým systémem) vždycky někdo posbírá. Okamura stejně končí, příště se sejdou u Klause mladšího. Tenhle stát totiž vůbec nefunguje jak má. Neřeší problémy svých občanů, ale funguje jako servisní systém pro zbohatnutí momentální politické elity. Lidi nemají kde bydlet, spousta z nich se dostala vlastní blbostí do exekuční pasti ,ze které nikdy sami nevylezou, prolhaní političtí gauneři špiní demokracii, aby zamaskovali to jak mlaskají při rozdělování našich peněz.

11 5
možnosti
Foto

Já taky přeci ty "obyčejné" lidi dal do uvozovek. Těmito lidmi, ale už bez uvozovek, se právě šíbři, jako Okamura, nebo Soukup, ohánějí. A bohužel občas zadarmo získají témata, která lidi opravdu pálí, témata, která ostatní politici nemají moc gule rozkopnout. Oni ti Okamurové a Soukupové s nimi sice taky nic neudělají, ale řvát nahlas jim o nich jde a na to bohužel někteří lidé slyší. Ale jak jsem psal - je dobré mít na zřeteli, že tací lidé existují.

5 4
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám