Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Můžu napsat slovo "onanovat" do diskuze? Ne. A když ne já proč bloger může. A rovnou do nadpisu!

3 1
možnosti
VH

Tak můžu. A teď za kolikto bude íček, či co tu dávají.

Každopádně to neomlouvá autora za příspěvek k hrubnutí veřejného prostoru. Jestli nemá dostatečnou slovní zásobu na vyjádření myšlenky bez použití takovýchto slov, měl by nejdříve více číst a až poté psát.

2 2
možnosti
DP

No vidíte, a já jsem se skvěle bavila. S Mostem nemohu srovnávat, ještě jsem ho neviděla.

1 0
možnosti
LB

Taky jsem se skvěle bavila, a to nejen proto, že mám herce Dejvického divadla moc ráda. Halka Třešňáková jako překladatelka byla nepřekonatelná, Pleslova proměna po režijním Huhtalově zásahu mi připomínala jednu oblíbenou povídku z knihy Ivana Vyskočila Vždyť přece létat je snadné.

Mám ráda nadsázku s prvky absurdna, ale chápu, že každého asi neosloví.

Dneska už málokdo ví, že s podobnými odsudky a ironií se kdysi setkávalo Divadlo Járy Cimrmana. Také chvíli trvalo, než cimrmanovský humor někteří pobrali. A někteří ho neberou dodnes, ale tak to má být, je fajn, že každý si může vybrat to své.

14 0
možnosti
DV

D37a68v30i53d 87V25l18k

6. 3. 2019 17:29

Je seriál špatnej, když to napíšeš ty? No to asi těžko;-D Dobrý to bylo, ale ty jsi to asi nepobral. A co to je prosím tě Vladimíre " Herecká onanie?" Mohl by jsi mi tento termín osvětlit?

6 7
možnosti
PS

Svatá moravská prostoto...

4 0
možnosti
JK

Nemilosrdný kritik... žádné téma si před vámi není jisté. Kolik už nešvarů jste, pane Vladimíre, připravil o panictví... :-)

7 1
možnosti
VJ

trošičku off topic:

všiml jsem si, že v poslední době jsou měřítkem kvality filmu nebo seriálu "hlášky"

Podle mne by to měla být spíš taková ozdoba, než hlavní přínos.

Co třeba takový Chaplin- udělal hodně velmi dobrých filmů , ale "hláška" žádná.

19 0
možnosti
JF

J31i50ř60í 41F75o98g10e45l

6. 3. 2019 16:30

1. díl fakt o ničem a hlavně nic nepřináší. Dávám tomu jeětě 1 díl a když to bude ve stejném duchu tak koncovka.

1 4
možnosti
Foto

No, já vám nevím lidičky ... bude to někde na netu, tak jako ten Most!? Lepší doporučení to snad ani mít nemůže. Tedy minimálně z mého pohledu.;-D;-DR^

4 0
možnosti
Foto

Nechte onanovat je...věřte že oni nechávají onanovat Vás. Svoboda.:)) A kdyžtak okno a jen se kouknout, aby to neodnesly první narcisky a petrklíče. Jenomže o čem by se pak člověk spravedlivě rozčiloval a hledal pochopení pro tu zkázu světa. To rozhořčení je půvabné. Někdy mi to přijde, že tu zasedá blogerská socialistická schvalovací komis, kterou prošly kdysi kapely a musely zdůvodňovat svůj záměr. ;-D

11 10
možnosti
Foto

Teď po pravdě moc netuším, čí rozhořčení máte na mysli...

1 0
možnosti
ND

Já nevím co nutí oponenty dehonestovat autora, který zde vyjádřil svůj názor na první díl seriálu. Vubec nepochopím, má někdo potřebu hodnotit lidi, kteří se dívají, nebo nedívají na programy, které se hodnotiteli líbí, nebo nelíbí. Hodnotitel vytvoří skupinky, kterým dá název třeba inteligenti proti blbcum a domnívá se, že on je ten, který tomu rozumí nejlépe a běda kdo s nim nesouhlasí.

Musím říct, že já se u takových diskusí bavím, protože jde o .,.. o nic

18 1
možnosti
JJ

J29a78n 12J11í20l82e81k

6. 3. 2019 14:52

Je stejně hezké vidět, jak si někdo dělá starosti s úrovní seriálů v českých televizích. Hlavně v té České televizi, veřejnoprávní.:-P:-) Možná by se někteří blogeři mohli obětovat a něco kvalitního napsat. :-P

2 2
možnosti
Foto

Obětavých, ba i psavých až nespočet. Mnohdy tvůrčích v kadencích až meteorizmu. Tedy, duševního. Pochopitelně, jejich;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám