Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DV

D87a34v25i45d 78V45l52k

3. 10. 2018 12:56

No jo no, ty jsi se koupal mimo pláž, kde se koupou všichni, proč asi? Voda tam "kvete" každý rok, je tam moc teplo. Jezdí se tam spíš kalit a rybařit. Docela dobrý koupání bývalo u Lednice v rybníku Apollo. Jinak Láďo mně to osobně nevadí, ale nedivím se, že maminám s děckama vadí, když se vedle nich koupe cizí pes. Příště tam jeď v září, zajdi si do Pavlova do sklepů, do nového muzea lovců mamutů a nebude tak vedro. Tak ty památky budou pro Tebe snesitelnější.

5 0
možnosti
Foto

V Apollu se koupat nedalo - sinice. Nové mlýny zarostlé sinicema nabyly, jen tou trávou. V záři jet na dovču nemůžu, holka chodí na gympl a musí se v září už učit. A jako rybář bych teda v tý vysoký travé chytat nechtěl...;-)

0 0
možnosti
MS

Věříte, že se o vaše varlata nijak zvlášť nebojím? ;-D

1 0
možnosti
Foto

To jsem nade všechno rád

0 0
možnosti
Foto

Z popisu Vaší koupele se nemohu ubránit konstatování,že inteligentní člověk by po prvních nepříjemných pocitech nepokračoval dál.Váš příběh je přímo ukázka toho,jak snadno se necháte ovlivnit a pak kde komu děláte "užitečného idiota"....;-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám