Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-)......Na rozdíl od mého předpisatele, Vás moc chválím! Je to tak, ani jedno slovo není falešné. Je to jen klacek na Babiše, který přes všechno osočování se ukázal být výborným premiérem! Vždycky si na jeho místě představuji Sobotku! To mě vždycky dobře naladí. Když ho vidím, jak se Babiš pohybuje na mediální scéně, domluví se s několika jazyky a hlavně....je respektován.......tak to musí Kalouska a další antibabišovce dráždit přímo na mrtvici ! R^R^R^!!

14 7
možnosti
Foto

Tak konečně jste našel co jste hledal.Gratuluji.Váš nový Vudce,Spasitel národa před muslimy se jmenuje Andrej Babiš....:-)

14 17
možnosti
Foto

To určitě ne, vždyť píše, že se mu doslova hnusí politici, kteří se schovávají za děti a Babiš se několikrát nechal fotit s dětmi a pak tomu nasadil korunu, když přísahal na životy svých dětí, z něj musí být autor zhnusen mnohem víc, co je proti tomu padesát virtuálních sirotků?

6 3
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám