Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

J59a51n 25J33í93l94e67k

21. 9. 2018 16:09

Jak já nemám rád slovo - gesto, vždyť ve skutečnosti jde o převlečené slovo - sebeklam. Jde o lež, o pouhý postoj, který ničemu nepomůže, je to jen póza bez skutečného řešení

Zdroj: https://vladimirkroupa.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=679875

Jak si tak čtu ty slova, tak si říkám jak si asi stojí soudruh desátník ČSLA Kroupa s lidmi kolem sebe. Pokud gesto vnímá jako sebeklam. Chápe vůbec slovo sebeklam, je schopen rozlišit nabídku, kterou gesto dobré vůle vyjadřuje? Gesto dobré vůle, gesto smíření jsou základní lidské znaky pro vyjednávání, kdy je třeba zbytečné válčit, protože otázka také zní? Zač stojí jít do války s druhým člověkem? Gesta jsou důležitá v komunikaci, protože neverbální projev je mnimálně tak důležitý jako verbální. Zřejmě bych soudruhovi desátníkovi doporučil nějakou literaturu o mezilidské komunikaci. Tedy kdyby soudruh desátník nevěděl, co je verbální a neverbální, najde vysvětlení ve slovíku cizích slov. :-)

4 0
možnosti
LT

L19u23d25ě86k 18T83o76n73d62r

21. 9. 2018 23:26

A vy máte jakou hodnost soudruhu ?

2 0
možnosti
Foto

... jsou lidé, kteří by se měli vyhnout označením jako třeba "užitečný idiot"; mohlo by se totiž nakonec ukázat, jako už mnohokrát v minulosti, že jimi byli oni sami - což je i tvůj případ, Vladíku - tedy pokud to už dávno nevíš, o čemž jsem přesvědčen, a proto asi i ta tvá neutuchající snaha, dokázat si opak - jakkoliv;-D

7 16
možnosti
Foto

Na tvůj názor jsem úpěnlivě čekal. Já bych bez těch tvých urážek snad ani neusnul.:-)

16 1
možnosti
MK

Pane Kroupo...já si myslím že voliče ANO situace s uprchlíky nemůže rozházet a pana premiéra už vůbec ne, je dost silný v kramflecích, takže se o něho nemusíte bát. Připomínám, že nejsem jeho volička, důvodů na to mám dost ale o těch se nebudu zde rozepisovat. Trošku jste mě překvapil zbytečnou obsáhlostí. Vaše články čtu, vážím si toho, že nejenom že otevíráte diskusi, ale i diskutujete. Takže abych to uzavřela...tento bych zařadila mezi ty méně zajímavé, možná i kvůli tomu, že už o tom píše kde kdo. Jiná témata vám jdou líp, aspoň tedy podle mě.

2 2
možnosti
Foto

Zdravím a děkuju za reakci. Tohle téma mě několik dní celkem míjelo, ale přeci jen postupný vývoj kolem celé to komedie i mě nenechal stranou. Obsáhlost článku je bohužel asi pro někoho otravná, domnívám se ale, že o moc kratšeji jsem to vyjádřit nemohl, to téma je opravdu košaté a pokud nechci papouškovat jen to, co už přede mnou napsali nebo řekli jiní, pokud se chci snažit o svůj vlastní autentický pohled na věc, musím své myšlenky rozepsat tak, jak jsem k nim nakonec vlastním rozmýšlením o celé věci došel.

3 0
možnosti
LC

Mně se to líbí, že s tímhle nápadem přišli zrovna. Škoda, že není před velkýma volbama. Spousta lidí se rozhodne a jak píšete, lidé nejsou úplně blbí, jak si někteří politici myslí.

3 0
možnosti

Senátoři vyzvali dopisem, resp.prohlášením A.Babiše, aby těch 50 sirotků přijal. Bohužel neuvedli, kdo z nich si některého vezme.

(ale vědí, že někdo si je vezme).

Taky povedená komedie.

15 2
možnosti
Foto

Autore, berme to jako předvolební folklór. Před pár lety jedny jedné partaji pomohlo vyhrát volby 30,- Kč za lékaře, tak proč to dneska nezkusit s padesáti virtuálními sirotky.

Tehdy to vyšlo - každá korunka doma se počítá. A pár jednodušších dušiček se chytne i dneska.

14 2
možnosti
Foto

... to máte recht - pikantní na tom je to, že stejná folklórní skupina, dnes hájí a volí Babišku;-D

5 11
možnosti
LB

Od člověka, který do diskuze napíše, že by do uprchlíků kopal, až by je dokopal zpátky do Afriky ani nic jiného nečekám. Předpokládám, že jste na sebe patřičně hrdý!

5 22
možnosti
Foto

Co si to dovolujete takhle o mně lhát? Okamžitě sem dejte odkaz na nějakou diskusi, kde já osobně píšu o tom, že bych uprchlíky nejraději kopal, nebo očekávám vaši omluvu. Tohle je sprostá lež a pomluva.

15 0
možnosti
VH

50 sirotků je bezesporu šaškárna.

Ale ani nejhloupější strany si nemohou myslet, že čímkoliv přesvědčí zbožňovatele ANO o její satanské povaze. Věřící jsou zde proto, aby věřili, nikoliv přemýšleli.

3 8
možnosti
LT

L90u27d44ě26k 58T21o76n11d93r

21. 9. 2018 10:33

Takže oni to vlastně dělali proto, aby zbožňovatelům ANO došlo, že zbožňují satana? Fíííha! 8-o Já myslel, že jim šlo o "padesát sirotků"!

Tak v tom případě jsou satanštější než satan proti kterému to bylo namířeno. Kdo jiný než ďábel, by mohl něco tak podlého vymyslet?

8 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám