Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MG

Nejvetsi nekompatibilitu migrantu v Praze jsem zazil, kdyz jsem si u Turka objednal kebab s mirne palivou omackou a dostal jsem neco, co by po ukapnuti na zem prozralo diru do chodniku ;-D

Stranu zelenych bych nevolil z dveste jinych duvodu, ale ten s migranty je argumentace proti blbosti pomoci jeste vetsi blbosti. Pokud v Praze chybi lidi na 5000 pracovnich mist, jiste by bylo krasne, kdyby se kvuli tomu pristehoval do Prahy nejaky Cech z regionu s vyssi nezamestnanosti. Ale kdyz si prazsti zamestnavatele na nedostatek lidi stezuji uz hezkych par let, pro nalakani lidi zvedaji v nekterych oborech mzdove nabidky tak vysoko, ze uz jim sem za praci jezdi i Nemci a Americane, pouze nezamestnani krajane se porad radeji flakaji po mitincich SPD a demonstracich DSSS, kde si navzajem placou na rameni, ze jim migranti berou praci, tak jim asi opravdu neni pomoci. Jestli se clovek, ktery ma na tu praci kvalifikaci a chce ji delat, objevi v Brne, v New Yorku, ve vesnici za Uralem, nebo treba v uprchlickem tabore, ma ji mit.

2 7
možnosti
TN

No, jenže jakou kvalifikaci mají migranti, o kterých je tu řeč? Žádnou. A člověk z regionu s vyšší nezaměstnaností nemá žádný důvod do Prahy jít pracovat, pokud to není opravdu nějaký specialista (ale ti se nebudou válet na mítincích, že a buď už dávno pracují někde mimo region nebo mají slušné peníze i tam). A to jednoznačně proto, že se mu to prostě nevyplatí při cenách nemovitostí či nájmů v Praze. Když započte, že si o pár tisíc vydělá měsíčně víc, tak to stejně padne na bydlení. Nehledě na to, že nevidí rodinu, musí dojíždět atd. To je lepší pracovat v regionu možná za méně, ale když se porovná vše, tak možná na tom bude lépe i za menší mzdu.

Možná někdo, kdo začíná kariéru, nevadí mu nějaký čas spolubydlení nebo něco podobného, proč ne.

A sorta lidí, co nikdy nepracoval a pracovat nebude, ta taky do Prahy nepůjde, leda tak okrádat turisty

0 0
možnosti
JZ

J34a34n 59Z62í54m87a

5. 9. 2018 9:32

Vláďo tato slova by se měla tesat do kamene. A zde je alternativa. https://janzima.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=278477

1 0
možnosti
JV

Možná by mohli zkusit nábor těch nových pracovníků večer na Václaváku. Tam se jich toulá spousta a jsou to evidentně zkušení obchodníci. Proč by z fetu nepřešli třeba za kasu do Kauflandu?:-)

18 0
možnosti
JS

J42a19n 45S71o45u31č59e23k

5. 9. 2018 6:58

Pokud někdy v hluboké minulosti vznikla strana Zelených, jako strana, která má v programu hlavně ekologické záležitosti a ochranu přírody, postupem času se z ní stala strana squoterů, anarchistů a jiných pomatenců. Je dobře, že se takovými tématy, jako je ono přijímání nelegálních migrantů sama vylučuje z politického života a propadá se stále hlouběji do bažiny zapomnění.

16 1
možnosti
Foto

Bude legrace, politická mrtvola se pokouší spáchat politickou sebevraždu. ;-D

7 0
možnosti
Foto

Na druhou stranu, alespoň si na nic nehrají a mluví upřímně. :-)

3 12
možnosti
PB

Ja ja...i pan prezident je upřímný...a lidi se mu smějou ;-D

8 0
možnosti
VK

Toxoplasma gondii, prenášaná mačkami, pri nakazení myší, týmto preprogramuje mozog tak, že stratia pred mačkou prirodzený strach a opatrnosť a vidia v nej priateľa, čo môžu mačky len privítať. Myš za to nemôže a vyliečiť sa to nedá.

Keď sa nad tým zamyslím, žeby mutácia?

5 0
možnosti
JS

To neni jenom otazka prijimani migrantu. Zeleni (v cele EU) maji v programu povinne zavadeni elektromobilu. Lisi se pouze, kdy to ma byt. Kdyz se ale zeptate, kde se vezme elektrina, baterie, nabijeci stanice a prenosova soustava, setkate se s prazdnym pohledem nadseneho mladeznika budujiciho socializmus. A to nehovorim o dalsich otazkach, jeko jsou dane, regulace, programy LGBT, drogy, otevreni hranic , klimaticka zmena atd.,atd, Tragedie je v tom, ze treba v Nemecku uz vladne Cerno-Zeleno-Ruda koalice.

25 2
možnosti
BV

>>setkate se s prazdnym pohledem nadseneho mladeznika budujiciho socializmus<<

To máte prakticky vyzkoušeno, že se v takovém případě jen "setkáte s prázdným pohledem nadšeného mládežníka"? Nebo jste si to jen vybájil, abyste dodal svým slovům "váhu"?

1 4
možnosti
PK

Určitě se najde někdo, kdo je podpoří, no proč ne a tím by měl míti každý podporovatel přednostní právo je u sebe ubytovat a postarat se o jejich další progres, vč. návštěv mešit ad.

8 0
možnosti

Kdyby do čela kandidátky postavili toho zeleného mužíčka z Alzy,tak bych je volil!

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám