Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

J91a98n 93B80u25r70d20a

24. 8. 2018 15:17

Marně přemýšlím, komu by pomohlo, kdyby najednou noviny začaly hlasitě psát o tom, jak je zločin X páchán především etnikem / náboženskou skupinou Y. Nenapadá mne nikdo kromě těch, co si potřebují do Y kopnout.

1 17
možnosti
PK

Mohlo by to pomoci všem. Občanům, kteří si dají větší pozor na skupinu Y, takže se sníží šance, že na nich bude spáchaný zločin X. A pokud by stát působil na skupinu Y tak, aby nepáchala zločiny X, tak by to myslím pomohlo i skupině Y.

17 0
možnosti
VM

V67á66c66l90a54v 94M90a12c55h

24. 8. 2018 15:02

ještě by mě zajímalo procento "rodilých Švédů" s imigranskými kořeny

3 0
možnosti
AS

A78l48e55š 87S30z61a77b68ó

24. 8. 2018 14:40

ve Švédsku to někdy opravdu doslova hoří, mnohým se tím boří vybájený svět, nevychází jim ani podbízivá politika různých sociálních úlev, prostě jim zhořkl i med co měli u úst

volby ukáží jak moc jsou lidé již nakrknuti a vypadá to, že dost

pokud se tam změní momentální politická situace a ke slovu se dostanou i ti co vidí migraci střízlivě, tak z toho mají opět zamotanou hlavu v Bruselu již nyní

byla by opět odebrána jedna základová destička z pod jejich budované věže

12 0
možnosti
JZ

No zase trochu počkejte s tou vaší tučnou verzálkovou kurzívou pravdou. Jednak nevím o tom, že by dosud televize záměrně zveřejňovala jen nepravdy a jednak není pravda, že všichni mají nárok na pravdu. Jsou pravdy, do kterých právem nikomu nic není, byť jsou pravdami.

2 1
možnosti
Foto

Stačí, aby o pravdě televize mlčela...

4 0
možnosti
KB

Se Švédy to asi musí být hodně nahnuté. Víc jak tři roky dokázali držet tuto pravdu pod pokličkou. A mávnutím kouzelného proutku je vše jinak? Vyčkejme s čím dalším půjdou na světlo. Rodilým Švédům tam v tom levičáckém multikulturním ráji věru není co závidět...

17 0
možnosti
JZ

;-D Švédům není v jejich ráji co závidět jo? Tak buď jste tam ještě nikdy nebyl, nebo si někde žijete na opravdu velmi vysoké úrovni. Já jsem tam pár dní byl a závidím jim tedy dost.

0 6
možnosti
PN

Mám reminiscenci na 89. Že by byl šéfredaktor tak odvážný? To spíš vypadá, že mu to někdo mocný dovolil. Protože ta manipulace už tak řvala do očí, že lži začaly být kontraproduktivní. Vzpomínáte, jak po komunistické cenzuře najednou byla hráz prolomena a během 24 hodin noviny psali úplně jinak? Taky jim to tehdy někdo dovolil.

11 0
možnosti
JL

Lidi měli s pravdou vždycky nějaký problém. Tak například jsme měli noviny PRAVDA, a ty pravdu moc nepsaly, psaly jak se jim to hodilo. Dnes máme liberální progresivismus a jeho zastánci ve snaze urychlit pokrok zase lžou.

5 0
možnosti
JK

Když to řeknu ohleduplně, je trochu nedospělé vyhlašovat, že jste nikdy ani na vteřinu o nějaké pravdě nezapochyboval, ale jinak vaši radost sdílím (bez ironie), protože se těžko dýchá tam, kde se cokoliv zamlčuje nebo nedopovídává až do konce... :-)

0 0
možnosti
Foto

Dospělé - nedospělé, nikdy jsem skutečně nepochyboval kdo má vinu na prohlubující se migrační krizi a jak to dopadne s bezpečnostní situací v zemi, která přijme větší počet migrantů z Afriky a Středního Východu. V tom jsem tedy měl a mám stále naprosto jasno

8 0
možnosti
SB

Navíc ta skutečná čísla jsou o to alarmující, že ve statistikách znásilnění, které spáchali Švédové, jsou i ta nejběžnější znásilnění, zatímco u jiných jsou to jenom ty skutečně brutální násilné činy.

Každý kriminalista potvrdí, že představa lidí, že znásilnění se stane obvykle tak, že se oběť a pachatel neznají a pouze se náhodně potkají na odlehlém místě, je nesprávní. Většina znásilnění je v situaci podroušenosti alkoholem nebo v podobných situacích, kdy jde v podstatě o nedorozumění, zda nesouhlas ženy je jen povinné předstírané upejpání, nebo skutečný nesouhlas.

Dá se předpokládat, že tohle v případě migrantů asi moc není, protože švédská žena mnohem častěji přijde do dobrovolného kontaktu se švédským mužem než s migrantem, takže veškera čísla od Švédů jsou rozdělena na ty případy "nedorozumění" a na případy "skutečná brutalita", takže té skutečné brutality tam bude ještě méně, než ukazují čísla. Avšak u migrantů to v naprosté většině případů bude ta skutečná brutalita.

Tudíž reálný poměr "skutečná brutalita" bude ještě mnohem ostřejší.

11 0
možnosti
DP

No, oni to v programu take rozlisuji, na dve kategorie znasilneni muj , priznavam neumely, preklad do cestiny je za prvni "neprepadove znasilneni" t. j. známí, treba na mejdanu, kdy se opiji , a pak prepadove znasilneni, kdy se jedna o znasilneni cizi neznamou osobou. Prave u tech prepadovych znasilneni je pocet nasilniku z "problematickych zemi" hodne velky. Jedna zenska se tu asi pred pulrokem v novinach rozcilovala, ze se znasilnuje, ale ze se zeny nemaji extra bat nesvedsky vypadajicich cizincu, protoze vetsina znasilneni je zpusobena domacimi, tak na jeji hlavu se ted asi budou lit pekne splasky. Jinak co je na programu zajimave, ze sefredaktor a inciant programu je puvodne imigrant z muslimske zeme. Nadale je zajimave, ze pri vypatrani a usvedceni tech otresnych imigranstskych nasilniku z mesta Strängnäs - pomahali policii imigranti z muslimskych zemi a jeden z nich svedcil proti nasilnikovi u soudu.

0 0
možnosti
Foto

J91a42n 15O27t60r21u12b19a

24. 8. 2018 14:03

Asi v tamní TV už tuší, že se po volbách může hodně otočit.

6 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám