Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

J27a57n 77J34í10l89e27k

13. 7. 2018 19:23

Já obdivuji vaši snahu panu Kroupovi něco vysvětlit. :-) Víte on byl na vojně desátníkem a to je jeho celoživotní úspěch a byla to Československá lidová armáda. I to mluví samo za sebe.

8 1
možnosti
Foto

Víte, pane Jílku, já jsem se svým životem spokojený. Vzešel jsem sice z fabriky, i tu vojnu jsem přežil a nevyhnul jsem se jí, ale měl jsem v životě štěstí. Mám dvě krásné dcery, pracuji na vedoucí pozici v česko-americké společnosti s platem, který převyšuje moje formální vzdělání, během života jsem si pro radost napsal několik knih, z toho mně dvě vydalo nakladatelství Naše vojsko, jedna je beznadějně vyprodaná a druhá se prodává stále. Hrál jsem v jednom Hollywoodském velkofilmu a v několika filmech evropské provenience, při tom jsem se osobně a vlastně pracovně setkal s lidmi, jako je Bruce Willis, Colin Farrell, Demi Moore, Charles Aznavour, Peter Sodann, Bolek Polívka, Jana Švandová, Lenka Vlasáková, Jan Dolanský a spousta dalších méně známých jmen. V životě jsem byl v mnoha zemích světa, spal jsem v poušti i v lese. A to všechno se mi líbilo, takže úsměšky nějakého Honzy Jílka mě fakt nerozhodí. Jaký život jste měl Vy, pane Jílku, taky tak pestrý a spokojený?

5 1
možnosti
EH

Čekala bych, že po skoro roce od voleb začnou ANO odpadat znechucení voliči, ale preference jsou stabilní. Dílo opozice, jak je vidno, hlavně Demagogického bloku. :-)

3 5
možnosti
PL

P20e74t50r 66L62a26n69g97e46r

13. 7. 2018 15:42

Tak mi se ten váš článek líbí. Tři roky utečou jako voda a volič to všem spočítá, Kalouskovi, Piratum, celé opozici, Babišovi, hnutí ANO, komunistům i Čssd.

1 0
možnosti
JB

J19a64n 60B52u97r29d56a

13. 7. 2018 15:32

Děkujeme, tady máte koblihu.

7 3
možnosti
Foto

Nemáte za co a koblihu si strčte za klobouk, jsem diabetik.

3 0
možnosti
MD

Primerene provokujici blog.

1 0
možnosti
Foto

Pramen : Tomáš Goláň :Máme vládu, kterou podporuje KSČM, která se hrdě hlásí k odkazu KSČ a která je plná lidí, kteří jsou spojeni se starým režimem ať již přímo činy, či ideologicky. Je to stejné, jako kdyby v Itálii podporovala menšinovou vládu Fašistická strana republikánská Benita Mussoliniho, jako kdyby v Německu podporovala menšinovou vládu Hitlerova nacistická NSDAP, či ve Španělsku takovou vládu podpořila klerofašistická Falanga generála Franca. Proč se něco takového v těchto zemích nestane? Protože se tyto země v maximální míře snažily vypořádat s tím, že tato jejich minulost byla zločinem proti lidskosti a jako taková nesmí být zapomenuta, ale musí být jednoznačně odsouzena! A to se jim z velké části zcela podařilo u nás ne a ještě někteří mají z takové vlády radost. že pane Kroupo.RvRv

10 6
možnosti
Foto

Nestrašte, pane Kindl... ;-(;-€

4 8
možnosti
PK

No, už vymýšlí další nový název svého bloku ..to je na dost dlouho přece práce. KONSTRUKTIVNÍ OPOZICE..to je skutečně na několikaměsiční přednášku pro všechny partaje ;-D;-D;-D

4 0
možnosti
MV

To víte, obyčejný chlap vykovany v hale fabriky... sem si smíchem málem ucvrnk. Ale máte recht - tohle téma bude na Kroupuv seriál, jak se zdá. Včera overtura, dnes pokračování. Fakt obyčejný chlap vykovany v hale fabriky.

4 4
možnosti
Foto

I83v21a20n 97M16a37r52e43k

13. 7. 2018 14:23

P.Kroupo, karma R^[>-]

7 4
možnosti
NS

Mě by zase zajímalo, po čem jste uklouzl Vy. Protože psát denně takovéto hlouposti, to musí být buďto za peníze nebo to má jiný důvod.

Protože kdyby Vám šly alespoň základní počty, uměl byste si spočítat, že opozice při současném rozložení sil nemůže ukázat vůbec nic. I kdyby se ODS, o kterou se neustále až patologicky otíráte, spojila s SPD, nemá dostatek hlasů k prosazení čehokoliv.

11 7
možnosti
Foto

Česky se tomu říká: "Prohráli to jak Kec u Jankova".

6 0
možnosti
Foto

Já o Andreji Babišovi, v době, kdy vůbec nebyl veřejně znám, slyšel, jak pracuje. Zásadně nepoužívá počítače a pracuje u jednoho dlouhého stolu.

Na stolu jsou hromádky papírů a každá ta hromádka představuje jeden jeho projekt. A on chodí kolem stolu, zastaví se u každé hromádky a rozhodne o dalším postupu.

A od chvíle, kdy se stal předsedou vlády pozoruji, že je jako "motorová myš". Že je prostě aktivnější a pracovitější, než 99,99% jeho vrstevníků. Že tedy má tah na branku a burcuje k tomu i všechny své spolupracovníky.

4 0
možnosti
NS

Tak pracuje každý manažer. Opravdu s hromádkama papíru jBabiš Ameriku neobjevil, ale chápu, že Vás to musí fascinovat.

4 4
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám