Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dostal se do pozice, kdy má nabídky na účinkování v takových reklamách. Nepřijde mi na tom pobuřujícího nic, je to spot, on hraje roli. Kdyby hrál Bajaju, také bych mu nevyčítal, že seká draka, byla by to zas jen role.... A pokud dělá něco špatně? Utrpí jen jeho jméno a značka, což se projeví tak, že další takové nabídky nebudou.

3 0
možnosti
PL

P56e84t33r 35L65a53n76g52e58r

12. 6. 2018 16:52

Všiml jsem si, napadlo mne co píšete, ale nějak mi to nevadí. Je to prostě Polreichův kšeft. Víc než kuchařem je dnes Zdeněk hercem a obchodníkem s vlastní image.

Jinak do Kauflandu jsem vběhl zhruba před měsícem na přání maminky pro jednu láveh Jägermaistru v akci, ale pro normální nákup jsem tam nebyl možná pět let.

1 0
možnosti
Foto

Ano, zvláštní je, že například Lidl si v poslední době hodně lidí chválí - nevím, tam zase nechodím já, mám to je zprostředkovaně, ale pokud je to pravda, tak je zvláštní, že oba řetězce patří jednomu majiteli, přesto je tam rozdíl. Asi si jeden řetězec drží jako odstrašující příklad, aby mohl na druhém ukázat, jak to má vypadat...:-)

3 0
možnosti
PK

No, jsou prostě lidé, kteří v TV musí své znalosti zasévat a obšťastňovat "laickou veřejnost" a pan P k ním patří a je jedno v jaké roli. Nepotrpím si příliš na vulgární slovník avšak naštěstí dobrých šéfkuchařů se vyskytuje na TV- kanálech dosti a tak stačí přepnout a inspirace k vaření je mi sdělena příjemnější mluvou,,,ale chápu,že proti gustu národa nelze nic namítat...já radši kluky v akci,nebo Itala ....pana P. nikoliv...:-/

0 1
možnosti
AS

A10l70e39š 57S81z40a97b25ó

12. 6. 2018 14:29

peníze prostě nesmrdí v jakémkoli množství:-)))

a k těm lživým reklamám - dalo by se prokázat, že je jich více než dost

mě celkem zaujala jiná situace - můžem hned se musela začít vysílat až po 22:00 pohoršovala a kazila mládež

ale že celý den posloucháte jestli je v té vagíně kvasinková nebo bakteriální to je fakt machrovinka - potom se má navyšovat porodnost, kdo potom má chuť na sex se vším všudy? :-)))))))

11 0
možnosti
PU

P51e52t80r 93U17h62e43r

12. 6. 2018 13:57

Vy máte ale starosti. On tu reklamu nevymyslel, jen v ní hraje.

4 4
možnosti
Foto

Ano, to je omluva... kdyby to byl Pepa z Horní-Dolní, tak je to asi každému šumák, ale někdo, kdo hlásá nějaké evangelium čerstvosti a kvality, by se neměl propůjčit k něčemu, co je na zcela opačném pólu jeho celoživotních proklamací...

12 0
možnosti
MS

Nejvíc mě na tom baví skutečnost, že tato reklama běží i na TV Nova, která tím tak kromě Kauflandu dělá reklamu i jedné z výrazných tváří konkurenční TV Prima. Musí to být pro ně pěkná "schíza". Jinak s tím Kauflandem souhlas.

1 0
možnosti
Foto

V kvalitě nebo nekvalitě zboží mezi řetězci zase tak velké rozdíly nejsou, myslím. V Kauflandu se k tomu ale přidává nedostatek personálu a otřesné fronty u pokladen.

0 0
možnosti
Foto

No, co mám třeba zkušenosti s řetězcem Globus, tak tam to vypadá jako ve skutečně kvalitním supermarketu. Alespoň na Černém Mostě, nebo v Čakovicích.

1 0
možnosti
Foto

;-D Asi máte Vladimíre smůlu. Von ne každej ,,šéfik" dostane takovou nabídku, ergo takovou, kterou těžko odmítnout, že;-)

6 0
možnosti
Foto

Dík za upozornění. Já mám Kaufland cca 2 km od bydliště, takže tam nechodím, zato závidím čerstvou zeleninu a ovoce - což v pár desítek metrů vzdálené Bille rozhodně nenajdu... A jak koukám, je to všude stejný.:-/;-(

0 0
možnosti
JA

J77i79ř10í 33A32l20e40x56a

12. 6. 2018 12:36

Nojo, Kaufland je hnus všude, ne jenom na Jarově....

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám