Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KS

Pane Kroupo, prostě do toho k Kauflandu nechoďte. Já mám přímo před domem Lidl a protože ho považuju za špínu plnou podivných náhražek, taky tam nechodím.

0 0
možnosti
Foto

No vidíte a já jsem pro změnu s Lidlem víc než spokojen. Konkrétně s Lidlem v Čáslavi nebo v Kolíně ...

0 0
možnosti
Foto

Prostě dobře platí. Spíše mne překvapila vaše slova několikrát zakoupil? Proč se vracíte někam kde to stojí za houby?

0 0
možnosti
Foto

Třeba proto, že se vracím denně z práce okolo 19- té hodiny a fakt nemám už ani čas, ani sílu obrážet celou Prahu a shánět krám, kde nehnije cibule...

1 0
možnosti
Foto

Aha Kaufland na Jarově, čili na konečné linky 9. No párkrát jsem tam byl, ale jinak jsem standartním zákazníkem společností Tesco, Albert a Globus. Ten posledně jmenovaný zatím "drží lajnu" a tak může klidně do reklamy dát - "tady je svět ještě v pořádku"

2 0
možnosti
JK

V Kauflande nenakupujem a už vôbec nie v českom. Bez ohľadu na to, ako to tam vyzerá, mi príde táto reklama absolútne nedôstojná pre kabrňáka ako je Pohlreich. Aj keď osobne ho moc nemusím.

Mohol by sa teraz kľudne premenovať na "Jirka ze zeleniny"...

Druhá vec je, že mu možno Kaufland zaplatil takú sumu, že by za to účinkoval aj v reklame na splachovacie záchody...

0 0
možnosti
PH

Tak co my víme - když šel podepisovat smlouvu na reklamu, vzali ho do Kauflandu. Do Kauflandu. Na Barrandově, ve studiu. To byl tak krásnej krám. Tam bylo všechno tak čerstvý, že u zeleniny jste tam našli ještě semínka a kuřata ještě ve vajíčkách. Prodávající měli vysokou, všichni Češi, usmívali se od ucha k uchu, a pořád opakovali, čím posloužím, čím posloužím, přejete si nakrájet, my krájíme rádi.

No a odolejte něčemu takovýmu. To je Kauf.

3 0
možnosti
PJ

Tak já nevím. Do Kauflandu chodím nakupovat každý týden minimálně jednou, a z velké části ovoce a zeleninu a rozhodně si nemůžu stěžovat. Ano, celkem logicky je v tuto dobu kvalita cibule diskutabilní (nám obvykle tuto dobu námi vypěstovaná cibule dochází a také už nemá takovou kvalitu, protože nemáme vhodné skladovací prostory, a z cibule na záhonku můžeme sklízet tak leda nať) ... ale saláty? No, buď je to u nás (Kobylisy, Palmovka, Podbaba) jiné (ovšem i na Jarově jsem byl a rozdíl neviděl), nebo to bude v nakupujícím. :) (Samozřejmě ve mně, jsem zvyklý nakupovat sračky pro celou rodinu.)

1 0
možnosti
JK

J98a32n 34K70o55z12á73k

13. 6. 2018 0:56

Asi máme trochu jiné představy o tom, jak má hypermarket vypadat. Bydlime asi ve stejné lokalitě, ale z těch obchodů kolem Letňan, je Kaufland nejhorší.

0 0
možnosti

Zdeněčkovi asi málo platili v Albertu, tak přesedlal, no :-D

(ve výčtu jeho podniků jste zapomněl na restaurant ve Švýcarsku, co snad letos prodal, a na nový - vedle Imperialu. Jmenuje se Next Door.

0 0
možnosti
LN

Tohle bylo poměrně zbytečné zamyšlení. Nejde o nic jiného, než o peníze. Těm podlehne úplně každý, jde pouze o sumu, za kterou ten nebo onen uhne ze svých zásad.

1 0
možnosti
JH

do Kauflandu chodím nakupovat i v Německu, považuju ho momentálně za jeden z nejlepších řetězců:-)

1 1
možnosti
ŠM

no, němečtí a švýcarští akcionáři by asi nebyli rádi,kdyby jim předvedli obchody Kaufland v České republice.....

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám