Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Divam se a tu neduveryhodnou CT a zrovna rkali, ze se v Syrii Arabske jaro zmenilo v masove vrazdeni.

2 1
možnosti
Foto

No vidíte, a já si zase myslím, že články, které píšete, krom jiných, i Vy, také nejsou samo sebou a ptám se, komu se to hodí. Šmahem urážíte a hlavně si nevážíte všech mladých lidí. Jasně, že je mezi nimi mnoho těch, kteří situace jen využili a místo na náměstí šli do hospody a ani neví, proč se celá akce koná. Ale v tom není žádný rozdíl mezi nimi a dospělými.

7 5
možnosti
Foto

Mě by zajímalo, jestli by studenti vyšli do ulic třeba v sobotu odpoledne. Jo, místo vyučování je cokoli dobré, já takhle za totáče "vítal" Fidela Castra. Na tehdejší Leninku, nyní Evropskou třídu, nás dovezli dokonce autobusy. Fidela jsem bohužel neviděl, skryli jsme se v nejbližší hospodě. Takže se domnívám, že s dnešními studenty je to podobné.

12 4
možnosti

My zase tvořili špalír při Závodě míru:-). Samozřejmě, že i dnes se chtějí hlavně "ulejt". Zakládat na tom státotvorné úvahy, to si jenom samovyvolení něco zbožně přejí.

6 1
možnosti
JL

Srovnávat Čechy nebo Slováky s Araby nesedí - pozornější člověk to posřehne. Jiná mentalita, jiná kultura, jiné vzdělání. 8-o ps: možná Ukrajinci, to jsou divočáci

2 0
možnosti
AR

Ano, Arabi jsou muslimové a mají v sobě jinou kulturu než křesťanské zvyky nás nebo i Ukrajinců!!

0 0
možnosti
Foto

K demokracii patří i to, že po vítězné volbě sáhne skupina lidí k protestům, kdo to nechápe neví co je demokracie. Jsem rád, že k tomu protestu sáhli ti nejmladší a tleskám ji. Je vidět, že víc co je demkrocie a co jej jejich právo. Je vidět, že to co dělají vadí klanu Babiše a Zemana a to je dobře.RvRv

9 7
možnosti
Foto

Nechtěl bych žít ve vašem divném světě, kde se sahá k protestům proti tomu, co sami hájíte...

6 3
možnosti
MM

Za vším stojí Soros, tady to slouží havlistům a sluníčkářům, komu na Slovensku, v tom nemám ještě jasno, ale my si republiku rozvracet nedáme budeme i tvrdě trestat zneužívání dětí.;-(

4 3
možnosti
Foto

Konečně jste se dozrál jako víno k tomu správnému poznání.

5 0
možnosti
Foto

Zkuste si to brát tak nějak zezdola, tedy že dané "hnutí myslí" je spontánní, a teprve pokud se vám tam objeví znaky, které tomu nenapovídají, tak běžte si hrát na vyšší level, tedy např. opozičních politických stran. A kdyby ani to vám nesedlo, tak třeba postupte na úroveň Kisky, který má samostatný politický mandát vzniklý z přímých voleb, který mu umožnilo mít překvapivě silné vyjádření.

2 1
možnosti
JR

J13a33n 89R25á68ž

15. 3. 2018 17:21

Když řekne Kiska překvapivě silné vyjádření, tak mu tleskají stejní lidé, kteří Zemanovi, který má stejně silný samostatný politický mandát vzniklý z přímých voleb, nadávají za to, že řekl (nepřekvapivě,) silné vyjádření.

To o mnohém vypovídá, ale o tom, že jsou demokraté, nikoliv!

4 1
možnosti
MJ

Jestli ono to nebude tím, pane Kroupo, že nás pan prezident krásně sjednotil

8 1
možnosti
Foto

Co si většina voličů zvolila, to tam máme. Přes to nejde vlak, ani přes stanici Studentská...

5 0
možnosti
JZ

Takže když odboráři protestovali proti vládě premiéra Nečase a ministru Kalouskovi, byl to zločin, protože nerespektovali výsledky svobodných voleb. Tedy podle logicky pana Kroupy.

9 8
možnosti
Foto

Vám to vážně nedochází... Kolik z těch odborářů bylo nezletilých?

10 1
možnosti
JM

J29a27n11a 14M82a54l12a

15. 3. 2018 16:18

Dobře jste to shrnul pane Kroupa , Karma !R^

13 2
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám