Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Zbytečná spekulace. Však si to můžete zkusit sám. Připravte si složitý projev na 10 min, ve kterém musí zaznít určité informace, nelze tyto informace přeformulovat ani vynechat, nemůžete se opakovat. Zřejmě zjistíte, že to není žádná sranda. Dramatické pauzy nebo přežblepty nejsou vůbec nic nepřirozeného, zvlášť při jeho věku. Pan Occam má prostě vždycky pravdu a je zbytečný hledat trpaslíky tam, kde existuje mnohem jednodušší vysvětlení.

3 0
možnosti
Foto

Může být, také připouštím ve svém článku, že se mohu mýlit, na druhou stranu se mýlit nemusím.

0 0
možnosti
JK

Taky mě to trklo, dělá nelogické pauzy i mezi slovy, které na sebe normálně navazují. Taky porovnávám dvě předvolební debaty na první byl Zeman kousavý, konkrétní, "z patra" a s pauzami. Na druhé nekonkrétní, smířený, s papírovým tahákem a bez pauz. Technika na to existuje a napadlo mě, že by se ten přenos dal heknout, to by byla prča.;-)

4 0
možnosti
JR

J62a93r79a 40R58a80n18k

10. 3. 2018 6:52

Ono uz to nebude tak dlouho trvat, kazda legrace jednou skonci.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám