Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P85e52t72r 87K63a43d12l69e51c

30. 1. 2018 12:08

Vyhlašuji vás mistrem ve zjednodušování a demagogii.

10 8
možnosti
Foto

Proč? Protože popisuju realitu, jak ji někdo může vidět? Asi jste nepochopil, že neobhajuju ani Miloše Zemana, ani jeho kampaň, jen konstatuju proč si myslím, že byla úspěšná. Tomu říkáte demagogie a zjednodušování?

3 3
možnosti
Foto

a jak se i třeba v této diskuzi k tomu postaví voliči Zemana když je označil -

Zakomplexovaní idioti v internetových diskuzích -

https://www.youtube.com/watch?v=jG6IZuB-8O0

1 0
možnosti

M20a72r47e76k 37Š65n87o40b18r

30. 1. 2018 11:07

Jádro pudla tkví v tom, že označení "pražská kavárna" je v určitém smyslu naprosto geniální. Netýká se samozřejmě jenom hlavního města, ale obecně lidí, kteří brojí proti Zemanovi a kteří mají Zemanovi voliče a podporovatele za chudáky neschopné se orientovat v mnoha informacích, neschopné si informace dohledat apod. a mají pocit, že by měly Zemanovi voliče jaksi navádět k správným informacím a ideálně přesvědčit.

K Jiřímu Drahošovi ... zřejmě sečtělý a chytrý vědec, který se podle mého snažil stylizovat do podoby, která mu není vlastní. Podle mého je něco jiného vést akademickou a vědeckou instituci než reprezentovat celý stát. Mám pocit, že svět vědců je tak trochu světem sám pro sebe, uzavřeným před okolím. Hlasy, které Jiří Drahoš získal je třeba brát vážně, ale problém Jiřího Drahoše tkví dle mého v tom, že to byly spíše protestní hlasy proti Miloši Zemanovi než hlasy pro samotného Jiřího Drahoše. Až/Jestli bude Jiří Drahoš kandidovat třeba do Senátu tak mu nebude stačit stylizace do role antiZemana, ale bude muset být více sám sebou. Samozřejmě by pak také záleželo, v jakém okrsku by kandidoval (zvolení v Praze je pro něj asi pravděpodobnější než v jiných částech republiky).

9 0
možnosti

Máte pravdu, sledovala jsem pana Drahoše na Barrandově a chtěla jsem se o něm mnohé dozvědět. Bylo to jen v roli antiZemana, ale toho přece už za 5 let občané prokoukli. Mě zajímaly náízory pana Drahoše a ne nějaká kritika a výčitky na Soukupa, že si prezidenta zve do televize. Zkrátka mi pan Drahoš zklamal.

1 1
možnosti
KC

Češi nechtějí "trestně stíhaného STBáka", jak se v diskuzi kdosi vyjádřil, ale dávají přednost lidem, kteří rozumějí jejich starostem, které jsou jiné než starosti "horních deseti tisíc". Průměrný Čech je realista, pamatuje víc na zadní kolečka, je méně důvěřivý, stojí oběma nohama na pevné zemi, prostě podle mého mínění je lépe vybaven pro běžný, praktický život, zatímco intelektuál je svým způsobem často "extrémista" s hlavou vysoko v oblacích, proto častěji ulítne. Obou "živlů" je potřeba, aby byla společnost vyrovnaná. Pokud některá její součást převáží, nastávají extrémní situace, jako např. bludy sociálního inženýrství, komunizmus, nacionalizmus, sektářství...

1 0
možnosti
Foto

To napsal já, pokud máte pocit, že Babiše zajímají i třeba Vaše starosti, tak bez urážky, jste dost naivní.

Předpokládám, že jste "průměrný" čech jak píšete, tedy méně důvěřivý, proč tedy důvěřujete, tedy věříte panu Estebe???

3 2
možnosti

Někteří nenávistní chytrolíni mají pocit,že sežrali veškerou moudrost a jen jejich jedinečný světonázor je ten pravý.Každý,kdo si myslí něco jiného, je škůdce,nevzdělanec a nehodný pozornosti.

3 0
možnosti
MN

Já volil Drahoše a volil jsem ho jen a pouze proto, že už nechci na hradě Zemana. A stejný motiv měli i ostatní Drahošovi voliči. Co si budeme povídat - Zeman dokázal přesvědčit miliony lidí, že rozumí jejich starostem a dokáže se za ně poprat. Drahoš dokázal přesvědčit, že neni Zeman.

V parlamentních volbách zase podobní jedinci kandidovali s tím, že nejsou Babiš. Pořád sem marně čekal, co voličům nabídnou, s jakou peckou se vytasí... ale oni doufali, že stačí nebýt Babiš. Ach jo, snad teď zase nezačnou sepisovat petice a vyzývat k neklidu :-/

16 1
možnosti
ES

Tak že Vy a ostatní by jste volili třeba Hurvínka,jen aby tam nebyl Zeman. Ubohé a nebezpečné pro ČR

1 0
možnosti
Foto

....my, Češi, jsme ve své národní povaze v Evropě naprostým unikátem... - no to opravdu jsme , když za premiera chceme trestně stíhaného STBáka

6 8
možnosti

On už je odsouzen? Asi mi něco uteklo.

2 4
možnosti
Foto

Vladimíre, jako starý matador tohoto blogu si dobře pamatuju, jak se tady vedla válka proti vám drsná válka. Ať jste napsal cokoli, zveřejnil fotoblog, recept na jídlo či báseň, hned se zvedla obrovitá nevole z řad vašich odpůrců, k nimž jsem tehdy patřil i já. Samozřejmě to bylo vzájemné, často jsme si vyměnili názory hraničící s urážkami. Uplynulo pár let a já začal zjišťovat, že jste úplně jiný člověk, než jste se mi ve virtuálním světě zdál. Pravdou také je, že jste s těmi léty vyzrál a značně otupil hrany, já snad také.

Líbí se mi, že na rozdíl od svých oponentů (většinou příznivců Drahoše) nemažete v diskuzích a snesete urážky typu trolla Dvořáka, který nikdy není schopen hodnotit text (a hlavně pochopit), jen se snaží urazit autora.

A jsme u jádra věci. Pokud bych byl volič Drahoše, nepřestanu s urážkami vítězného kandidáta a vinu za porážku budu hledat kdekoli jinde, jen ne u sebe, resp. u pana profesora, který byl přece tak skvělý a jen ti hloupí venkované mi zničili zářivou budoucnost. Troll Dvořák a kolega Ábelovský toho budiž příkladem.

Takže, Vladimíre, karma za článek!

27 9
možnosti
LB

Stačí jeden příklad férovosti příznivců Miloše Zemana. Když Petr Janda veřejně vyslovil podporu prof. Drahošovi, okamžitě se na jeho hlavu snesla sprška urážek a výhrůžek celé jeho rodině. A právě Vy, pane Preslere, jste okamžitě přispěchal si do Jandy kopnout také a promptně jste sesmolil blog, v kterém jste to Jandovi opravdu "nandal".

Soudím, že není v republice moc lidí, kteří by Petra Jandu neznali, a také není až tolik lidí, kteří dokázali za uplynulé půlstoletí tolikrát vyprodat Lucernu, jako on.

A kdo zná Vás, pane Preslere, co Vy jste vykonal tak významného, že se cítíte oprávněn urážet Jandu, ale i pana Dvořáka a Ábelovského?

Nevšimla jsem si, že by někdo z Drahošových příznivců měl potřebu veřejně dehonestovat Daniela Hůlku nebo Zdeňka Trošku kvůli podpoře Miloše Zemana.

P.S.

Jsem venkovanka a druhé kolo voleb u nás vyhrál prof. Drahoš.

12 7
možnosti
MB

'my, Češi, jsme ve své národní povaze v Evropě naprostým unikátem' a 'sul zeme'

Zdroj: https://vladimirkroupa.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=646656

k tomu celkem neni co dodat ...

6 0
možnosti
Foto

A pan autor blogu je náš národní etalon. ;-D

7 3
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám