Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Lidi myslí, že Zeman umí natvrdo říkat nepohodlné pravdy. Bohužel, to je ten největší omyl – on říká právě jen ty pohodlné pravdy, které se netýkají jeho. Ale nikdy vám neřekne pravdu o tom, kdo mu dal peníze na kampaň, nikdy vám neřekne pravdu o tom, proč dal Martinovi „Lukoilovi“ Nejedlému tu nejlepší třípokojovou kancelář na Hradě hned vedle té své... A i když ho soud veřejně usvědčí ze lži, tak se Miloš Zeman nedokáže ani omluvit, ano, už nemá ani tu nejzákladnější slušnost nás všech chybujících lidí.

Další mýtus je, že Miloš Zeman hájí zájmy obyčejných lidí. Nevěřte. Miloš Zeman si o obyčejných lidech pořád myslí to, co říkal v roce 1992 – že třetina obyvatel je slabá duchem. On lidmi pohrdá, jen to na nás umí pěkně zahrát.

Miloš Zeman podle mě selhal v tom hlavním, co dělá skutečného prezidenta – nikdy, ani na sekundu se nestal pozitivním vzorem. Vzpomínáte si na něco čistého, dobrého a povzbuzujícího, co řekl? Vzpomínáte si na nějaký moment, kdy oslavil úspěch českého startupu, studenta, celé země, na moment, kdy vlil naději a úsměv pochybujícím lidem? Vzpomínáte na jediný projev, ve kterém by nebylo víc žluči než inspirace? Takový moment už roky nenastal. Z našeho prezidenta je čím dál víc jen mistr sarkasmu a jedovatého vtipu – každá druhá jeho věta obsahuje osten, o který se má někdo pořezat.

já myslím, že Miloš Zeman bohužel tyhle volby zase vyhraje. Nechytá mě z toho amok, protože jak jsem řekl, ten pán vlastně za 5 let nic reálně nedotáhl a v dalších 5 letech už nedotáhne vůbec nic. Můj život, ani ten váš, už ten pán reálně neovlivní. Už může ovlivnit jen náladu v naší zemi, ale i to je bohužel dost...Rv

24 6
možnosti
EH

- který politik si může dovolit říkat pravdy, které byste chtěl slyšet? Kdo by ho pak volil? Řekne vám Drahoš, proč se stal šéfem zrovna on? Nebo Horáček, jak si naveksloval na podnikání? ;-D

- při svých návštěvách krajů vždycky něco pochválí. Jenže pro hejtry je jednodušší pamatovat si kocovinu u klenotů nebo pussy.

8 5
možnosti

Efekt protikandidátů bude stejný,jako byl efekt v parlamentních volbách.Antizeman netáhne a bude mít stejný dopad.Vítězství Zemana/drtivé/.

1 2
možnosti
EH

Před pěti lety Zeman netrpěl strachem z nepříjemných otázek, a to měl za sebou slušně skandálů z politické minulosti. Takže to může být zdravotním stavem nebo urputnou snahou dodržet slib, že nebude dělat kampaň.

Kdyby byla prezidentská volba v době Výzvy vědců apod., Určitě by nebyl Drahoš horkým kandidátem, ale na chvostu. Teď zrovna migrace není téma, ale raději bych prezidenta, který řekne Angele přímo, jak to je, a nebude jenom šoupat nohama, jak větší státy od ČR očekávají.

Zeman nemůže být zajíc v pytli, protože za posledních pět let žádné veletoče nedělal. Nemůžeme čekat, že najednou otočí a začne preferovat Palestinu, Turecko a Norské fondy.

5 5
možnosti
Foto

Já už to napsal, ale jinak: Proč by měl vytrpět celou tu rozcvičku kandidátů?

Já jezdím autem skoro padesát let a nedokážu si představit, že bych byl poslán do autoškoly na trenažér, abych to tam předvedl.

To by se mi tedy velmi hrubě nelíbilo.

3 1
možnosti
PK

Proč by chodil do diskusí a učil je politiku a odrážel jejich nastřádané ataky, to nedává smysl. MZ to má srovnaný e je nejčitelnější ze všech..viz stovky negativních ohlasů,co chcete více? Jinak se uklidněte po tak masivni antikampani jistě zvítězí pan Drahoš , Jen se obávám,zda tento ,,slušný "pán se bude schopen postavit drsnému tlaku EU a dalším přicházejícím požadavkům.

3 3
možnosti
Foto

I kdyby nebyl schopen, on, na rozdíl od vlády, v podstatě nebude moci stejně nic řešit...

3 0
možnosti
BM

Přesně tak.... Nehledě na to, že je zde riziko, že prezidentské volby budou opět brzo... Ať jeho příznivci si říkají co chtějí, Zeman těch další pět let prostě ve funkci nevydrží...

12 2
možnosti
Foto

Nebo, přímo naopak, vydrží. Kolik měl Havel hospitalizací, kolik život zachraňujících operací a přesto zemřel po déle než osmi letech od skončení svého druhého mandátu prezidenta ČR.

Takže, podobné spekulace, kdo se kolika let dožije, bych si, Bedřichu, opravdu odpustil.

3 3
možnosti
JN

Když tak připomínáte ty předtočené pořady, není to od vás vůbec hezké. Dalo by se to považovat za plivnutí na památku jedinečného a dokonalého prezidenta, který v životě neřekl bez papíru ani holou větu, diskusí se taky neúčastnil a novoroční projev předtáčel už někdy v září.

2 2
možnosti
JN

V případě Zemana je v tom pytli aspoň zajíc.

U většiny ostatních kandidátů nemá nikdo tušení, co v tom pytli je.

4 6
možnosti
JM

Ne. U zeman víme že tam zajíc byl co je tam teď, je však záhadou :-)

4 1
možnosti
Foto

;-D Žádný zajíc v pytli. Ani ,,tak trochu". Jde o moc, ovšem těch, kteří se jej bojí. A mají proč. Opakovaně jim ,,vychytal blechy i čmelíky", a dělá to stáleR^ A to jsou ti, kteří trauma, ale i následky(pro ně!) z toho mají dodnes. A proto ono jejich tvrdé anti:-P

3 4
možnosti
MT

Stejně jako mnoho dalších si pletete pojmy jako "fšichni se ho bojí", "namazat si někoho na chleba", "vychytat čmelíky" nebo "vytřít s někým podlahu" s obyčejným děláním potíží pro vlastní potěchu. Ale pokud vám to imponuje, jste šťastný muž - nebudete mít bolehlav s výběrem svého kandidáta.

1 0
možnosti
SB

Vláďo, máš na Zemana jiný názor než já, ale máš zapotřebí, ty, autor tolika skvělých blogů, psát takovouto demagogii?

Zeman se nezúčastní diskusí proto, že ho všichni dobře známe. Komu se líbí, ten ví, proč se mu líbí, komu se nelíbí, ten ví, proč se mu nelíbí.

Jsi mým druhým nejoblíbenějším blogerem po paní Šichtařové, ale tohle je demagogie, která není hodna jindy skvělého jména Vladimír Kroupa.

5 6
možnosti
Foto

bonmoty a aféry nejsou zrovna tím nejlepším ukazatelem názorů politika.

12 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám