Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pan Kroupa se sice odvážně zastal Babiše, ale nějak nám nediskutuje. 8-o;-);-D

2 1
možnosti
Foto

Pan Kroupa má o víkendu jiné věci na práci, než tady žvanit:-)

0 0
možnosti
FS

Pane Kroupo, buďto jste zamilovaný až k zbláznění anebo jste provokatér. Přece jde o rozměry - je rozdíl, jestli mně soused soustavně krade jablka přes plot anebo jestli pan Babiš likviduje celé konkurenční zemědělské podniky. Vždyť ne pán nikdy nic nikomu nevysvětluje, na otázky jen řve, řve a řve! Jeho životní filozofii stále nejlépe vystihuje věta "Kradnú tdy včecí..", ale nedopovídá, že on také a ve velkém.

A k vaší největší námitce říkám toto - ani díra v zákoně podle mně neopravňuje k devastaci přírody, společenských vztahů, podnikatelské etiky atd. atd., zvláště když už všeho mám dost a stále se jen a jen přežírám....

31 0
možnosti
MP

Češi a vaše jablka :-) Je hezké, co Andrej Babiš udělal Českému národu, když všichni ostatní miliardáři zbohatli na charitativních akcích ;-D Rozdíl mezi Kellnerem, Babišem atd, je v tom, že je Babiš už 4 roky transparentní. Co takový Bakala? Takáč? Proč na ně nehledáte špínu? Co by se stalo, kdyby Kellner kandidoval do politiky? Babiš byl miliardář, daleko před rokem 2011 ;-)

4 10
možnosti
PV

Přesvedčovat někoho aby nevolil Babiše je jako přesvědčovat malé dítě, aby nesahalo na teplá kamna - prostě dítě si neumí domyslet následky svého jednání stejně jako voliči ANO melou stále stejné nesmysly .

Pro mě je nepřijatelné aby Babiš řídil tento stát jako svou firmu , protože se stačí podívat jak se žije jeho zaměstnancům které by se mnohda dali označit za otroky.

On totiž je Babiš takový chudák, že svým zaměstnancům platí i 12800kč hrubého a pracovat tam zkusila třeba novinářka Saša Uhlová !!

My, co jsme o trochu bystřejší jsme četli o kauzách jako ,,U rytířů,, Otrávené pole, a další a další -prostě praktiky jako v Palermu nevadí jenom mě 8-o

15 2
možnosti
JN

V době, kdy podniky hledají lidi, asi nikdo nepracuje za minimální mzdu. Pokud ovšem na nic lepšího nemá.

2 0
možnosti
JN

Takže když to dělají i další, je to v jeho případě v pořádku??? Pardon, tenhle názor nesdílím. Nic víc a nic míň.

5 1
možnosti
TH

No, za prvé je třeba říct, že ti zlí politici se nechávali uplácet právě Babišem, ještě než vsoupil do politiky.

A za druhé: ten, kdo volí zcela zjevného iniciátora korupce (úplatkáře), podvodníka (Čapí Hnízdo), komunistu a velice pravděpodobného agenta STB (bonzáka a donašeče, spolupracovníka zločinného režimu), je morální troska a zaslouží nakopat do zadku.

30 0
možnosti
JN

To by bylo nakopanejch zadků....Pokud chce Babiše volit každý čtvrtý volič (poslední průzkum), budete si muset na to kopání sehnat dost brigádníků.

1 0
možnosti
JP

...protože je Babiš největší podvodník a lhář, jeho dotační podvod - krátkodobé převedení části majetku na děti a po vyčerpání dotace převedení zpět do Agrofertu - by mohl pochopit snad každý s trochou selského rozumu. Pak jsou tu 2 miliardy dluhopisů po 1Kč sám sobě, aby se vyhnul planí daní a nejhorší je to "kleknutí" na firmu, která mu vadila v jeho areálu. Navíc je to bývalý komunista a estébák.

23 1
možnosti
OL

a taky jeho zazracne ovladnuti agrofertu pres tajemne kamose ze svajcu..je toho jeste vic

5 0
možnosti
KS

Tohle by bylo spíš na dlouhou osobní debatu, ale oceňuju, že se konečně objevil volič ANO, který sdělí svoje pohnutky ke své volbě.

5 0
možnosti
PS

P88e79t62r 18S17k52á58c53e27l

13. 10. 2017 22:34

Skutky přesvědčují. On mě zklamal, když se razantně neodstřihl od svých firem. Větev si totiž pod sebou nepodřeže, na to je příliš mazaný, že? Mno a jeho firmy a podnikání je založeno na dotacích především EU, což je cesta do pekel. A žlutí se nám pole, přitom na zemědělské škole se učí, že řepka se má sít jednou za čtyři roky, víte? Pokud tedy chceme přeměny, měli bychom volit jen NEparlamentní strany. Protože chlapci nás za 27 let přivedli tam, kde jsme a nejsou schopní nás z marasmu vyvést. Zdravého rozumu je nám třeba...

11 0
možnosti
LC

Co to je to razantní odstřižení? Jakože měl Agrofert prodat a peníze uložit do spořitelny na výherní vkladní knížku?

6 0
možnosti
JK

J16o13s72e67f 78K36l78a14t

13. 10. 2017 22:22

Jen ho volte když potom budete spokojený

2 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám