Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Proč ? Protože horší, než obyčejný zloděj, je zloděj, který křičí: "Chyťte zloděje!" :-)

11 0
možnosti
RP

Souhlasím s článkem.

Když lumpi, pravicoví i levicovi jedním hlasem někoho dehonestují, tak to nemůže být taky lump. Případně je to aspoň znatelně menší lump než ti ostatní.

2 11
možnosti
VK

Protže kdo lže - ten krade. A kdo krade - dokáže i zabít! Tak proto nemůže slušný člověk volit sektu Burešovu. A můžete si to okecávat jak chcete, můžete tvrdit že jsou tam všichni stejní; prostě zlo je zlem za všech okolností.

7 1
možnosti
PB

Jen si štěkejte vy bezvýznamní pejsci, naše karavana špičkových, úspěšných a schopných stejně půjde dál.

Konečně může stát v čele státu výborný manažer a jen nechytří lidé to nedokáží pochopit a hází na pana Babiše špínu.

1 18
možnosti
OL

to bude ostuda az si ho tam ovce zvoli..nechci to radsi videt

3 0
možnosti
TK

AB je opravdu +/- stejný, jako ostatní. Ostatní východoevropští novodobí miliardáři. Koupením škaredého jablíčka za dolar a prodejem vyleštěného za dva se miliardářem nikdo nestal, a že by někdo z "našich" miliardářů vynalezl něco takového, jako celosvětový operační systém, sociální síť apod. jsem si taky nevšiml. A bez toho mně někdo zkuste přesvědčit, že se dá během čtvrt století morálně a legálně přijít k miliardám.

Takže AB se zrovna tak pohyboval na hraně měkkých a ohebných zákonů, dalece za hranou morálky a veškerá jeho činnost směřovala k sebeobohacení. Na tom samotném není nic špatného - až na pár výjimek se všichni chceme mít lépe, mít víc, ale někdo na to žaludek má, někdo ne, někdo využívá možnosti až do krajnosti či ještě za ni (nechci spekulovat, že i ony krajnosti jsou za jistých finančních okolností "posuvné") a kašle na morálku a někdo jiný si neutrhne z cizího stromu ani švestku. Ale stavět se do role zachránce národa, to chce mít z jedné strany opravdu silný žaludek a z té druhé jasnou vizi, jak v této roli dokáži ten majetek zhodnotit. Prostě: stát jako firma, jako jeho firma, která přinese další zisk.

Zase z druhé strany je pravda, že po tom marasmu, který tady ve státních financích vládl, mnohé kroky MF schvaluji - bohužel, těžko se dá relevantně soudit, jak které toky financí kam tekly předtím a kam tečou teď, na to by člověk potřeboval hlubokou sondu do státních příjmů a výdajů a ne jen to, co se dočte - ať již na objednávku, nebo ne - v novinách.

A, pane Kroupo, seč jste mne svým dotazem vůbec nepřekvapil, zkuste se zamyslet třeba nad jednou jedinou věcí. Je-li hodnota majetku AB po 23 letech podnikání cca. 90 mld. Kč, tempo jeho zisku je takové, že než jste během hodiny napsal svůj článek, přibylo na kontě AB dalších půl milionu Kč. Opravdu je ta jeho práce, jak tvrdí, především pro lidi, pro Vás, pro mne?

P.S. Ale máte pravdu, že ta zoufalá "antibabiš" kampaň ostatních stran je spíše kontraproduktivní - přesvědčené utvrdí, jiné přivábí..

3 1
možnosti
DV

D82a49v53i62d 64V26l24k

14. 10. 2017 9:09

Jasně všichni jsou čerti ,tak já budu volit Lucifera8-o8-o8-o

9 0
možnosti
PB

Taky. :-)

Jak to včera dopadlo ? Doufám, že dobrý.

0 0
možnosti
JC

Fanatikovi se radit nedá ... a nemá !!

0 0
možnosti
JN

Kdo je větší fanatik? Volič Babiše, nebo volič komunistů?

0 0
možnosti
Foto

M43a90r40t87i85n 62Š62i57k

14. 10. 2017 8:23

Zajímavá úvaha. Ve zkratce: "Všichni jsou úplně stejní, ale já jsem si mezi nimi svého milce stejně vybral." No a pak už se dostavuje jen nepřekonatelná touha, aby to o vás všichni věděli. Vaše preference tedy už známe a teď co dál? Nějak mi asi uniklo poselství vašeho textu. Za sebe říkám volte si koho chcete, případně nevolte si také koho chcete, pokud použiju logiku vašeho nadpisu. Jak vyplývá z diskuse, názor volte si koho chcete, není rozhodně ojedinělý. Nějak vás to zaskočilo? Já jsem to celkem očekával....

4 0
možnosti
Foto

Páni diskutéři,místo toho ,že nemáme volit pana Babiše ,mi méně vzdělanému voliči napište komu mám dát hlas a proč. Děkuji.

7 0
možnosti
AB

A74d55a68m 49B57í89l17e32k

14. 10. 2017 8:25

Svobodným. Méně státu, byrokracie, svoboda občana, nižší daně příp. rušení některých nesmyslných, vyrovnaný rozpočet, odchod z bruselské neomarxistické hydry. Pokud jste pro levici, je to v podstatě jedno, koho budete volit- od extrémních komoušů po ANO je to plus mínus stejné. Lidovci jsou kapitola sama pro sebe, bez myšlenek, ideí, hlavně u lizu s kýmkoli.

2 1
možnosti
PL

P70e47t12r 88L38u11k80e39š

14. 10. 2017 7:39

Autor chce být asi na příští kandidátce, jinak si tu ódu na Babiše neumím vysvětlit. Například prohlášení, že Babiš vydělal na dírách v zákoně, což je zákonné ... je hodně pěkný blábol. Je to v první řadě neetické a vzbuzuje to přirovnání ke galerce a podobným živlům - ti také balancují na hraně zákona (čímž se většinou dostanou za ní) ...

Jinak to o Grossovi, Paroubkovi, Nečasovi, Topolánkovi a dalších je jedna velká pravda, a bylo by záhodno, aby se tímto stavem někdo začal zabýval (jak tomu zamezit), protože když všem podobným všechno bude neustále procházet bez trestu, tak se do politiky pohrnou jen nenažraní a nikdy se to nezmění (nikdy nepůjde o lidi, ale vždy jen o vlastní obohacení). Otázkou je, jestli nebude potřeba počkat až naše současná postkomunistická generace vymře - vlastně naše děti se to od nás naučí, takže asi není na co čekat ...

3 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám