Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P27e41t11r 11B15r96o51ž

14. 10. 2017 13:11

Když mi nechutná v hospodě pivo, neznamená to, že budu pít vodu ze záchodu.

16 0
možnosti
LJ

Skalni volici co stale voli ODS, a CSSD , komunisty... nejstale na pivo v hopode nadavaji ale pit ho neprestanou. Coz take neni znakem premysleni

1 1
možnosti

K20a83m40i11l 73Š10a84n67c26a

14. 10. 2017 12:57

Presto , ze je to asi zbytecne, otocim otazku proc ma smysl Babise volit. Vezmu hlavni body jeho minuleho programu.

1/ Zefektivnime fungovani statu - mame pres 30 000 novych uredniku

2/ Snizime korupci - objem zakazek bez vyberoveho rizeni se oproti predchozi vlade zdvojnasobil

3/ V roce 2018 vyrovnany rozpocet - vysledek je planovany deficit 50 mld, pres vyssi hospodarsky rust nez bylo odhadovano

4/ Snizime byrokracii pro podnikatele - vysledek EET a kontrolni hlaseni, efekt na vyber dani marginalni, naklady pro uzivatele 3,6 mld a zaplati to samozrejme ve vysledku zakaznik.

Secteno a podtrzeno nejen, ze nic z toho nedokazal splnit, ale v nekterych bodech delal naprosty opak toho co slibil.

Pokud si k tomu pridam, ze danove ulevy pro Agrofert vzrostly tak, ze za jeden rok dostava ulev tolik jako za predchozich 15 let dohromady a dotace vzrostly o vice nez 50% opravdu netusim v cem je pro CR prospesny.

42 4
možnosti
Foto

To je prostě kouzlo demokracie.

0 0
možnosti
KK

Já v tom mám jasno.

Přes všechny ty darebáky co se v polistopadové politice objevili je Bureš suveréně nejhorší.

Nevěřím, že v nabídce jsou jenom špatní politici jde jenom o to někoho si vybrat.

19 6
možnosti
LJ

Je dobre ze mame na vyber, ale podle me jsou horci typci mezi politiky.

0 0
možnosti
JP

Pokud Ti nestačily dosavadní informace, nemá cenu Tě přesvědčovat. Asi máš problémy se čteným textem a s vyhodnocením informací.

8 0
možnosti
JT

Škoda, ale tak jako vy - povrchně a více než pragmaticky- uvažuje spousta lidí. Babiš je podobný šmejd jako Kalouskové , v tom máte pravdu, ale to opravdu není důvod proč ho volit. Navíc je prostý jakékoliv myšlenky, která by překročila hranice této přízemní "politiky".Dobré by bylo, kdyby vládu vedl člověk s vizí jak uspořádat stát a to nejen ekonomicky. Mezinárodní politika je pro Babiše španělská vesnice. Pro mě nevolitelný.,

8 0
možnosti
JK

Já vás přesvědčovat nebudu. Volte si koho chcete, když to vaše svědomí unese. Já vám řeknu, proč Babiše volit nebudu já.

1) Je to dnes už usvědčený estébák. Morální kredit toho člověka je někde na úrovni kmotra Mrázka. Z mého pohledu je to člověk, který se hodí ke kolotočům a ne do politiky.

2) Jak říkáte, v politice je hlavně kvůli vlastnímu obohacení. A já nevolím lidi, kteří jdou do politiky, aby se obohatili. Z toho důvodu nevolím ani strany jako je ODS nebo Top09, které vedou zkušení a korupcí ošlehaní matadoři. Babiš je navíc úplně jiný level. Babiš jde do politiky ne jako kůň lidí, co v pozadí tahají za drátky, on tam jde jako člověk, který tahá za drátky. Tím zkracuje samotné drátky. Je to něco jako posadit na ministerstvo financí kmotra Mrázka.

3) Je to politický a ekonomický neumětel. EET je zprasek a jediné, co Babiš dokázal, bylo, že obrátil veřejné mínění proti podnikatelům. Po vzoru svých mentorů z bývalé KSČ oprášil staré bolševické heslo, že co podnikatel, to zloděj. Cílí na nejnižší pudy primitivů a na nich staví politiku.

Tři zásadní důvody, proč ho volit nebudu - člověk bez morálky, koza v petrželi a neschopný politik. Horší kombinaci v politice neznám.

62 4
možnosti
PU

P42e85t14r 44U14h92e78r

14. 10. 2017 10:27

Divil byste se. V pekárnách, masokombinátech a v dalších jsou pořád mraky lidí, co dělají hodně těžkou práci o na směny a za minimální mzdu. A neplatí to tedy jen pro Babišovy firmy, abych byl férový. Nicméně on jich vlastní asi většinu.

1 0
možnosti
Foto

Asi máte pravdu. Tihle lidé mají nyní příležitost tuhle práci opustit,jít na pracák a čekat na lepší nabídku.

0 0
možnosti
MP

Já bych tu otázku s dovolením otočil, pane Kroupo... Co by se muselo stát, abyste byl ochoten změnit na Babiše názor a nevolil jej? Sám jste vyjmenoval x věcí, pro které by měl být pro slušné lidi nevolitelný. Argument, že "jiní to dělají taky" neberu a nechápu. U Babiše je velkým rizikem střet zájmů jeho podnikání se zájmy České republiky, a to nejen v rámci státu, ale i směrem k EU. Jak si například myslíte, že se zachová, když před něj EU postaví dilema "dotace pro Agrofert versus kvóty"? Jste si jistý, že neuhne? Jen za loňský rok to dělalo přes 1,5 miliardy, což je mimochodem víc, než zaplatil na dani z příjmu...

27 1
možnosti
MK

Výborně popsáno,díky.

2 4
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám