Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Sobotka aspoň uznal, že "předvolební sliby nebyly zasazeny do reálného rámce". :-/

1 0
možnosti
RM

A to je pozitivum, jo?

1 0
možnosti
ZB

Konečně jsem mohl dát KARMU!!!!Výstižné a pravdivéR^BRAVOR^R^Kolipak se ozve mudrců s poukazem na moje příjmení;-D;-D;-D

5 22
možnosti
JD

J76a67n 86D24ě65t90á27k

15. 10. 2017 12:49

Kdyby se našel Mrázkův seznam, tak by to měl agent Bureš spočítané, mazal by rovnou do tepláků na Mírov. Klidně si to volte, Kroupo.

20 0
možnosti
JR

J20a39n 44R74á84ž

15. 10. 2017 12:00

Úžasný článek.

Pobavil jsem se při jeho čtení a ještě víc při čtení diskuzních příspěvků.

Pan Kšír napsal trefně, že předpokládaný úspěch Babiše a jeho firmy ANO, je kouzlo demokracie.

Vetšina voličů demokraticky rozhodne, kdo bude mít největší sílu ve Sněmovně. A jedno už je jisté, že ti, co na Babiše nejvíce hází bláto to nebudou a možná tím jen způsobí, že půjdeme znovu k volbám, protože bez ANO nemůže žádná funkční vláda vzniknout. A nové volby způsobí definitivní politickou smrt mnoha, kteří si svůj život bez poslanecké imunity a prebend dnes představit nedovedou.

2 4
možnosti
JB

J81a70n 24B15í56l59ý

15. 10. 2017 9:23

tenhle pan kroupa se považuje za moudrého a světaznalého muže, přitom je to jen povrchní a zřejmě ne příliš inteligentní demagog. pamatuju si, jak před i po prezidentských volbách horoval pro zemana, aby se po nějakém čase stal jeho hlasitým kritikem. dlouho mu trvalo, než uviděl to, co jiní u zemana viděli hned od začátku. a stejné to bude i s babišem, pan kroupa prostě ještě nevidí to, co je ostatním dávno jasné.

13 0
možnosti
Foto

Pro Zemana jsem nehoroval ani před volbami, ani po nich. Pokud jsem se ho někdy zastával, tak to bylo v situaci, kdy jsem cítil, že se na něj hraje odněkud falešně. V takovém případě bych se zastal každého.

0 1
možnosti
MR

Díry v zákoně jsou po 4 letech ve vládě už i Babišova vina. A jen on je využívá a zároveň dupe po posledním malém krámku za každou kč. Vadí, že zástupcem ředitele v Maroku se opravdu nestanete 85 svým ekonomickým nadáním, ale například za udávání už se takový posty přidělovaly. Vadí, že akcie které nechal prodat ze svýho postu v socialistickém podniku svý známý se obratem prodaly za osminásobek. Vadí mi někdo, kdo přísahá na smrt svých dětí, že nebude ovlovňovat své média a pak je Machovi napíše, že v jeho médiích se o něm psát nebude. A není na výběr pouze mezi Kalouskem a ANO, pozorní si všimou, že lístků dostali asi 40 z nichž 3/4 nikdy - pozor překvapení - nekradli.

18 1
možnosti
MN

Babiš vstoupil do politiky s tím, že "oni kradou, ale já takový nejsem, já nejsem jak ostatní politici, jdu to tam vyčistit". A vy nám tu teď vysvětlujete, že Babiš sice krade, ale to ti ostatní politici taky, takže je to v pohodě. 8-o

Vy jste prostě skočil na špek podvodníkovi a teď si to sám před sebou okecáváte, abyste nevypadal jako blbec.

36 2
možnosti
LJ

Babis ma majetek v radech miliard. Babis polupracoval se vsemi polistopadovymi politiky bez ohledu na stranu. Ale jedinou svinarnu kterou na neho vytahnou je Capi hnizdo za par mega? Podle me se vsichni politici bez ohledu na partaj Babise boji jak cert krize, protoze kdyby se rozhodl mluvit, to bychom se asi dozvedeli veci.;-)

10 1
možnosti
Foto

Nepotřebujete prášek, Vladimíre?

13 5
možnosti
BH

Proč ho nemáte volit ?

Protože, snad, alespoň doufám, nejste rozumu mdlého...

16 2
možnosti
RM

Pane Hample, správné by bylo autorovi nabídnout alternativu a vysvětlit proč si myslíte, že ta Vaše alternativa je lepší, nemyslíte?

3 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám