Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Tak si to shrňme

Andrej Babiš:

Babička soudkyně z lidu, která připravovala sedláky o majetek.

Matka tajemnice Ústavu marxismu leninismu.

Otec skalní komunista, kterého strana v r. 1969 vyslala na západ do kapitalistické ciziny a který byl po návratu toutéž stranou obviněn a stíhán za rozsáhlé rozkrádání majetku.

Andrej perspektivní komunista, který spolupracoval s StB a později byl jako agent StB v PZO což dle výroku ústavního soudu SR platí. Po roce 1989 podnikatel, který ukradl svým společníkům Agrofert paděláním a antidatováním rozhodnutí představenstva jehož jednání se nikdy neuskutečnilo. Privatizoval Lovochemii a opět ji ukradl svým německým společníkům a dluh 500M z daní zaplatíme my. Chemopetrol mu Zeman dal za cenu o 3 MLD nižší než konkurenci. Podváděl s dotacemi, jeho firmy čerpají na dotacích o 30% více než odvádí na daních, nezákoně likviduje konkurenci a používá k tomu státní správu.

Zapomněl jsem na něco???

A teď mu to běž hodit ;-)

9 1
možnosti
Foto

Zapomněl jste na Jacka Rozparovače. To byl nevlastní prapradědeček ze strany macechy jeho praprababičky.

4 6
možnosti
ZS

Píšete jen o osobnostních a morálních kvalitách AB, porovnáváte ho s ostatními, a tvrdíte, že není v ničem horší. Já s tím sice nesouhlasím, ale budiž.

Další důvody proč ho nevolit pak jsou:

- jejich program je nesourodý slepenec myšlenek ukradených jiným stranám. Nejsou názorově ukotvení, upravují své postoje podle potřeby a toho, jak se jejich guru vyspal.

- během svého vládního působení nepředvedli prakticky nic, jen zvyšovali už tak značně vysokou míru byrokratické zátěže a přerozdělování.

- je to strana centristická bez základny v regionech

2 2
možnosti
JO

Co když Babiše přejede auto? Celé hnutí se rozpadne. Tak silná je jeho základna. Bohužel to není pyramida budovaná odspodu ale seshora a stojí a padá pouze se svou jedinou ostrou špičkou.

1 0
možnosti
Foto

neschopnost zabránit krádeži lithia, jak se nyní sám tím chlubí na reklamách.

0 0
možnosti

OK. Karma 47 pro Vás hovoří jménem tiché většiny.

4 0
možnosti
LK

L35e18o77š 49K12a90ň93a

17. 10. 2017 23:31

Stanovy hnutí ANO.

DŘÍVE

X. Reprezentant, proti němuž je zahájeno trestní stíhání, neprodleně rezignuje na volený mandát, na svou funkci ve Hnutí.

NYNÍ

X. Reprezentant, proti němuž je podána obžaloba pro úmyslný trestný čin, nebo nedbalostní trestný čin spáchaný v souvislosti a ve spojení s výkonem veřejné funkce, neprodleně rezignuje na volený mandát, na svou funkci ve Hnutí a na členství ve Hnutí.

Uvidíme jak se budou stanovy dále upravovat, nebo ignorovat dle potřeby pana předsedy.:-)

3 1
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám