Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Kašlu vám na to, jestli krade. Nejhorší je, že Babiš se aktivně zasazuje o omezení svobody každého z nás. I vás, pane. Rozdíl je pouze v tom, kdo si to uvědomuje a kdo ne.

Už jen název "kontrolní hlášení" - fuj, estébackej hnus. Žijeme ve svobodné občanské společnosti, kde platí nějaké zákony. Nepotřebuji kontrolní hlášení, nepotřebuji EET. Vím, že mám vydávat faktury, platit daně a také to dělám.

Nemám problém s kontrolami. Klidně ať finančnák chodí dvakrát za rok, nemám se čeho bát. Vadí mi permanentní kontrola! Atmosféra strachu, že se nesmím překlepnout.

Je to úplně stejné, jako by vás ve dne v noci na každém kroku doprovázel v životě váš osobní policista a za každý papírek co vám upadne, nebo za to, že přecházíte půl metru vedle přechodu vám napařil flastr.

7 1
možnosti
Foto

Volba ANO je ta úplně nejhorší možnost.

Zcela otevřeně říká, že postupně zavede tužší a tužší režim. Hodlá kontrolovat a ovládat pokud možno každého a vše.

Proto nevolit ani náhodou !

V

Normální je volit více svobody, volit Svobodné !

6 2
možnosti

Andrej Babiš je štvanec. Nepředstavitelný štvanec! Pronásledují ho politici, politologové, redaktoři, novináři, akademici i rozumbradové, je ostuda se k němu veřejně přihlásit, ani pes by od tebe kůrku prý nevzal... Ale většina ho volí. Proč?Protože ti všichni výše jmenovaní jsou nevěrohodní! A pořád křičí. A pořád straší. Tak mocně, až je z toho gigantická propaganda Andreje Babiše za cizí peníze, kterou tu takto mocnou ještě nikdo dosud neměl!

:-)

4 2
možnosti
OM

Velmi stručně - kdyby Babiš aspoň pořád tak nelhal... EET - slíbeno 18, realita max 4-5 miliard. Na jaře přišel se 100% nárůstem výběru DPH u restaurací. Nesmysl. Čapí hnízdo vynechám. Lithium - do pytle, jeho vlastní člověk prodlouží smlouvu na průzkum, ale Andy obviní Havlíčka z podpisu memoranda, o kterém ale v přímém přenosu 20x řekne že je nesmyslné a neplatné. Anonisté pak už pro Havlíčka chystají šibenice (to jsem fakt četl)

V podstatě Babiš lže skoro pořád. A to prostě nezkousnu.

5 4
možnosti
TP

T86o37m25á22š 72P79í92c74l

18. 10. 2017 15:42

Zkusím ten nejjednodušší důvod. ANO je strana k nerozeznání podobná a s naprosto stejným programem jako ČSSD, TOP 09 či KDU-ČSL. A ty jistě volit nebudete.

1 0
možnosti
Foto

Tyhle strany nám slibují modré z nebe už 27 let a jediné co dokázaly je 1,6 bilionu státního dluhu a hafo zlodějských kauz. Jen přišlo ANO na scénu, kauza ani jedna a státní rozpočet v přebytku.

2 2
možnosti
PK

P54e98t62r 84K22o68l43á79ř

18. 10. 2017 14:34

Předně odvaha za otevřenou podporu AB. Uvidíme, jak to za pár let budete zpětně hodnotit. Jen by mě zajímalo na základě čeho jste došel k tomu, že má smysl volit jen 3 největší strany. Když navíc nemůžete vědět, které 3 strany to jsou. To mi přijde jako opravdu zvláštní myšlenka. Argumentujete tak, jako by byl AB seslán z nebe. Jen připomenu, že jeho zmatečné a úhybné vysvětlování kauzy Čapího hnízda si s těmi profláklými politiky nijak nezadalo. Dále chci jen upozornit na to, že AB svými kontakty na na poltiky ovlivňoval zákony a podnikatelské prostředí již řadu let před tím, než vstoupil do politiky. Vážně nevidím důvod někoho tak nedůvěryhodného a morálně vadného (přísaha na zdraví svých dětí) volit.

3 1
možnosti
JS

Pane Kroupo, než půjdete dát Babišovi svůj hlas, podívejte se prosím na tento dokument, který dokumentuje jeho osobu, jeho podnikání a jeho cíle: https://www.selskyrozum.online/

Také mám na vás dotaz, jestli je podle vás v pořádku využívat státní aparát pro likvidaci svojí konkurence?

6 0
možnosti
Foto

pomluvy - kontrolní otázka - je podle vás v pořádku rozkrádat státní finance aniž by byla jediná zlodějská kauza dotažená do konce?

1 0
možnosti
KD

jen estebacky udavac voli druheho estebackeho udavace Babise. Moralni bahno

1 2
možnosti
Foto

Moc pěkný blog souznící s mými názory.

0 0
možnosti
LC

Přesvědčovat vás nebudu, hloupého ani přesvědčit nelze, byla by to ztráta času... Jen doporučím, přečtěte si pár knih od investigativního reportéra J. Kmeny a pokud vám ani poté nedojde, že Babiš byl šéfem jedné z konkurenčních polokriminálních band z dob Mrázka, Pitra, Krejčíře aspol., byť nejspíš přímo nepoužíval násilí, "pouze" vodil na nitkách některé politiky, tak jste zabitý případ. O tom, že jeho prohlášení "řídit stát jako firmu", což i v praxi předvádí, vůbec nefunguje a navíc je to v přímém rozporu s demokracií, ani nemluvě, o jeho jednoznačném podvodu s čapím hnízdem nebo neuvěřitelném střetu zájmů, kdy na jednu stranu řídí firmu, která z našich daních na dotacích nemorálně získala 5mld. a současně řídí i stát, který ony dotace rozděluje, no nezlobte se, ale vy jste totálně mimo a úplně zabedněný. To že kradli někteří jeho předchůdci (ovšem v nesrovnatelně menším měřítku) přece neznamená, že si za dalšího premiéra zvolime někoho, o kom víme už předem, že krade! Ačkoliv ani omylem nejsem příznivcem Kalouska, tak nemůžu necitovat jednu z jeho dokonale výstižných hlášek, tedy že "Andrej Babiš nebude ve střetu zájmů jen tehdy, když půjde na záchod". Jestli i tak chcete toho StBáka a podvodníka volit, tak jste regulérní blázen. Jestli se Vám moje vyjádření nelíbí, tak je to čistě Váš problém. Nikdo Vás nenutil své myšlenkové pochody ventilovat na veřejnosti. Nicméně máte na to plné právo, ovšem musíte počítat s tím, že vám ostatní budou sdělovat, co si o nich myslí...

5 3
možnosti
MJ

Ostatní řídí stát tak, že dluh ČR roste. Babiš řídí stát jako firmu a dluh stagnuje, či dokonce mírně klesá - a to musel najít prostředky na splácení předešlých dluhů!!!!!!

2 2
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám