Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LK

Za tricet let, co jsme v Australii, jsme uz toho tady projeli s motorhome hodne. Australie je nadherna a hlavne vsude jina. S domorodci jsme se poznali na mnoha mistech a mame s nimi jen dobre zkusenosti. No a fotografii a videi nespocet. Vsem doporucuji se k nam do Klokanie podivat. Chtelo by to ale tak minimalne na tri mesice. Ony ty vzdalenosti jsou tady velke. My jezdime kazdorocne, obvykle na tri mesice. A ujedeme vzdy 15 - 17 000 kilometru. Ale stoji to za to.

1 0
možnosti
AS

Určitě. Austrálie má to štěstí, že za těch pár let, co tu jsme (my bílí), tak je prakticky nedotčená a prázdná. I tak mě někdy šokuje, jak uprostřed ničeho, se stovkama kilometrů prázda okolo, najdenou z ničeho nic stojí chaloupka. 

Teď přes vánoce jsme najeli něco pálo přes 7000kiláků a ještě teď se tu různorodost snažím strávit. Ale žádné video ani fotografie ani cestopisy nevyjádří, jak Oz se vším všudy cítí, voní, dýchá, žije ... Je to natolik odlišné od toho, na co jsme zvyklí v Evropě, že se to prostě musí zažít.

Jediné, co mi tu chybí, jsou ale pořádné sklanaté hory. Zdejší Alpy nemají tu samou atmosféru, jakou mají hory mít. Jsou prostě jiné.

1 0
možnosti
JK

J34i48r54k21a 15K11o60c57h

11. 2. 2015 10:44

"Kdyby jste" se raději podívala do příručky jazyka českého ... například zde: http://prirucka.ujc.cas.cz/?id=575

0 0
možnosti
Foto

Fantastické barvičky, takové ve střední Evropě díky jiným přírodním podmínkám nemáme. O to je ale pro nás pokoukání na Uluru atraktivnější (a ve Vašem pojetí obzvláště). R^:-)

1 0
možnosti
AS

Dekuju. Ja si zase uzivam vase podani Dolomit. Verte mi, ze je to pohlazeni na dusi.

1 0
možnosti
  • Počet článků 154
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2572x
srdcem z jižní Moravy; duší v Kanadě; doma ve West Yorkshire; momentálně u protinožců; snící o chaloupce ve Švýcarských Alpách; naivně zamilovaná do krásné Polynésie. Zkrátka na cestě.

https://www.instagram.com/ardna_xella/