Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
F

framy

11. 8. 2009 11:09
okamžitě

vytisknout a vylepit na všech sloupech ve Vrchlabí a okolí.A uzákonit,že se tihle podnikavci mohou veřejně lynčovat.Bezva článek a karma.R^

0 0
možnosti
B

Bucharovic

11. 8. 2009 11:20
Re: okamžitě

;-D;-) DíkyR^ V.Kroupa

0 0
možnosti
ŠM

s(h)arka

11. 8. 2009 10:33
až bude čas na vejlet....

nedaleko Mitrova je obec Habří a tam mají super hospodu....patří to bio farmě Habří 7, super obsluha, skvělá kuchyně a dobrý švestkový nealko pivo......jen dojet někam poblíž Bystřice nad Pernštejnem;-)

0 0
možnosti
JE

Jiřik

11. 8. 2009 10:15
Pane autore,

z vlastní zkušenosti Vás můžu ujistit, že Váš článek již velmi svižně oblétává ve Vrchlabí i přilehlém okolí nejen elektronicky ;-)

0 0
možnosti
B

Bucharovic

11. 8. 2009 10:18
Re: Pane autore,

;-D;-)R^ Tak to také bylo myšleno...Hladovej a nasranej Kroupa je hrozný nepřítel... ;-);-DV.Kroupa

0 0
možnosti
MW

MIKE WIER

11. 8. 2009 10:02
vrchlabí

Dobrý den,

jsem rád, že jste se o panu Zemanovi z Vrchlabí zmínil, jelikož ho osobně znám....myslím, že jste přesně vystihl, jaký to je člověk a jakou dělá osudu celému vrclabí...dle mého soudu si zaslouží kontroly ze všech možných institucí, které mají s restauracemi co společného, ať už to je KHS, ČOI, Živnostenský úřad, finanční úřad a další....tento člověk by potřeboval odstranit z gastronomie a všem by se ulevilo....Já a můj otec bychom tak milý k němu nebyli a došlo by asi také na pořádnou melu....Jsme profesionálové z gastronomie a pokud by nám tohle někdo předvedl, pokládáme již za naší morální povinnost vše oznámit výše uvedeným orgánům státní zprávy, tak aby takovýto provozovatelé vymizeli z povrchu gastronomického a tím tak ochránili slušné návštěvníky před těmito břídili a totálními analfabety v našem oboru.

S pozdravem

Jan Liška, Miroslav Liška, RestGast.cz - poradenství v gastronomii a projekty

0 0
možnosti
B

Bucharovic

11. 8. 2009 10:16
Re: vrchlabí

Dobrý den páni Liškové

Děkuji Vám za příspěvek. Poslal jsem odkaz na tento můj článek a pár slov k tomu formou mailu i na Živnostenský odbor a Obecní úřad města Vrchlabí. Zatím jsem nedostal žádnou odpověď, ani jsem nezaznamenal reakci od někoho ze jmenovaných orgánů zde v diskusi. Díky a jsem rád, že se můj článek dostal i k Vám, lidem z oboru a blízkosti pana Zemana.

Hezký den

V.Kroupa

0 0
možnosti
S

snowbitch

11. 8. 2009 9:48
Konírna

Pane Kroupo,Váš článek mě vážně pobavil.... vážně je smutné, že jste šel zrovna do Konírny, protože to je humus.... i když buďte rád, že jste byl jen na zahrádce a ne vevnitř ;-)

Pan Zeman, je normální vesnický buran, co si myslí, že je Pan Podnikatel. Bohužel realita je mnohem dál.....

Musím říct, že mě jen mrzí, že jste ve finále zaplatil.....  že má rodina má hotel s restaurací ve Špindlu, kde je pro nás host a zákazník skutečně náš pán a tak se k nim i chováme, ke všem bez rozdílu.... takže pokud jste čech, který přijde "jen" na pivo nebo cizinec, co si i s rodinou dá velký oběd, vždy se k vám budeme chovat s úctou.

Takže až budete  příště na horách a budete tápat, udělejte si hezkou procházku na Hotel Hromovka a budete mile překvapen, nejen skvělým servisem, ale i krásným výhledem:-)

0 0
možnosti
B

Bucharovic

11. 8. 2009 10:20
Re: Konírna

Tak to se možná opravdu uvidíme, protože na příští rok opravdu plánuji s rodinou pobyt někde poblíže Špindlu;-). Vaše doporučení a pozvání si poznamenávámR^ V.Kroupa

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

11. 8. 2009 9:39
Tos mě pobavil Honzo :-)

:-) super zážitek i článek. R^No, ona je to dost běžná situace. Pohostinství (ne všude, ale furt dost) je u nás stále zakopáno někde hluboko v totalitní době. Bohužel. Myslím, že jen a jen tvrdé neplacení takových "služeb" může přinést ovoce, takže ses zachoval správně.

A ještě si mu měl říci: "Co, ty cenová skupino?!! Se na seba podívaj, tady - úbrusky špinavé, tam na tebe mávájů jak na prvního mája a ty si jich nevšimneš, černoch ti nevadí cigána nepustíš, víš kolik može mit takový cigan peněz? ty cenová skupino!"

;-D 

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

11. 8. 2009 9:40
Re: Tos mě pobavil Honzo :-)

sory, mělo být Vláďo!! Nějak se mi do toho asi vmíchal Honza Borovička.

0 0
možnosti
J

Julcucuna

11. 8. 2009 8:57
Vrchlabská konírna

Je mi to fakt líto pane Kroupo..... Vrchlabí je poseté hospodami a vy musíte jít zrovna do Konírny,,,,, To se Vám asi někdo chtěl pomstít, když Vás tam poslal.....:-(

0 0
možnosti
B

Bucharovic

11. 8. 2009 9:30
Re: Vrchlabská konírna

To nevím, ta slečna se na mě tak hezky usmívala, když mě tam posílala... Třeba uvažovala tak trochu jako pan Machiaveli a když mě viděla, tak si řekla, že by třeba pan Zeman mohl konečně narazit a posloužil jsem já jako akt její pomsty na panu Z. Kdo ví...;-) V.Kroupa

0 0
možnosti
P

piškot1979

10. 8. 2009 20:41
:)

Ahoj. Sem vrchlabák a o panu Zemanovi sem už také dost slyšel. Bohužel musím říct že do "restaurace" Konírna bych nevkročil.

Lituju vaší špatné zkušenosti ve Vrchlabí.

Příště zkuste IT Centrum Cafe Bar na náměstí je tam moc dobré jídlo a super obsluha :-) Nebo restauraci Bernard na Pražské ulici popřípadě restauraci U Kohouta tam také vaří skvěle i když to je dost daleko od centra. To je podle mě to nej ve Vrchlabí ;-) Málem sem zapomněl na pizzerii Via Appia.....to je taky dobrota ;-D

0 0
možnosti
P

pilgren

10. 8. 2009 17:43
nebyl to

major Zeman? Podle chování měl za sociku asi dost blízko k STB

0 0
možnosti
MH

bathed

10. 8. 2009 17:37
nojono

tak tohle už jsem se naučil - pokud přijedu někam kde to neznám a nemám jasné doporučení, hledám na oběd jednoznačně klasickou "vyvařovnu" ve které to doslova hučí. Nejideálnějším ukazatelem jsou dělňasi v montérkách - tak předně - mají stejné chuťové pohárky co každý jiný našinec (takže kvalita půjde) ale hlavně - nemají čas a asi by nešli do hospody kde má obsluha nasráno v kalhotech a taky - a to taktéž není zanedbatelné - porce jsou zde pro dělný lid - žádné vrabčí kopečky nahnané čtyřmi listy salátu. Pravda je, že tyhle putyky nedají člověku moc co se týče estetiky a krásného prostředí a taky to není hospoda na poobědové piccolo. To se člověk musí zvednout a popojít kus dál. Každopádně - jak jsem předeslal, mně různé "zámecké" a podobné netáhnou. Povětšinou to opravdu bývají podobné běsy, jak o nich píšete.

0 0
možnosti

lost

10. 8. 2009 17:55
Re: nojono

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám