Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SL

MR.KITE3

11. 8. 2009 16:05
Co chcete od paka v oranžové košily?

V Harrachově "U soutoku" je taky jeden takovej solidní podnik. Hostinskej je něco jako zakladatel Hostince na mýtince z hry od Cimrmana - nemá rád lidi, ale odjakživa toužil stát se hostinským.

0 0
možnosti
LK

ratje

11. 8. 2009 15:49
dalsi hrubian

My jsme taky byli minuly tyden v Krkonosich. Ve Vrchlabi se nam moc libilo, zato mame obdobnou zkusebnost s hrubianem – vybercim poplatku na parkovisti v Hornich Miseckach. Prijeli jsem tam v aute s belgickou SPZtkou a chteli jsme zaparkovat na tom hornejsim parkovisti (to spodni jeste nebylo uplne plne, ale na hornim uz taky stala auta). Pan vyberci na nas zacal vztekle (cesky) porvavat “kam, ze to cumime, a ze snad nejsme uplne slepi a snad jasne vidime, kam nam ukazuje, tak at tam laskave zajedem”. Kdyz jsme teda poslusne prijeli k nemu, tak nam (opet cesky) rekl “tak zaplatit, ne?!” Na nasi otazku, jestli se plati hned (polozenou nemecky) nebo az pri vyjezdu, nam odpovedel “no jasne, za tyden to snad nechci, vole. Dej sem stovku!”.

Byla jsem z toho tak paf, ze jsem mu ani nebyla schopna rict, ze mu celou dobu rozumim Stydim se za arogantni chovani nekterych Cechu k cizincum.

0 0
možnosti
TV

tomtop

12. 8. 2009 9:26
Re: dalsi hrubian

debilové jsou všude ...

0 0
možnosti
PDC

prezident de Curval

11. 8. 2009 15:15
JEDEN TIP

Vláďo díky za super článek, moc jsem se zasmál.

Jeden tip pro podobně nespokojené, existuje takovej server, kde hosté hodnotí restaurace, těch hodnocení je tam už strašlivě moc a znám spoustu lidí, kdo si podle něho hospody vybírají. Tam je možný se s tímhle zvěrstvem svěřit! :-)¨

je to http://www.crest.cz

0 0
možnosti
B

Bucharovic

11. 8. 2009 20:33
Re: JEDEN TIP

Ahoj

Díky za tip a mrknu se tam a kdyžtak tam dám odkaz na tenhle článek;-)R^ Vláďa K.

0 0
možnosti
MD

James Borg

11. 8. 2009 14:50
Uz to tu nekdo psal ale jeste jednou

Bych se vam chctel jako rodily vrchlabak omluvit za toho xindla na, ktereho jste narazil. Pan Zeman je ta nejvetsi svine v celem vrchlabi. Sidi kde muze, okrada, podvadi a jeste mozna lepsi ze jste si tam to jidlo nedali, protoze nemate zaruku jak by jste potom mohly zkoncit. U primne neznam jedineho vrchlabaka, kterej by sel do zamecke na jidlo. Jsou tam daleko lepsi hospody - Gurman, Spek tube, Via Apia, Snack Bar, Svejk.

Jedte jednou bych se vam chctel omluvit a doufam ze na nase malebne mestecko nezanevrete a jeste nekdy prijedete na vylet.

P.S.: Nechodete na jidlo do Pivovarske Basty. To taky patri jemu.

P.S.2: Nema cenu si na nej stezovat u Vrchlabskeho uradu jsou to jedna ruka.

0 0
možnosti

Káča Ž

11. 8. 2009 15:42
Re: Uz to tu nekdo psal ale jeste jednou

Pivovarská Bašta mu už naštěstí nepatří !  ;-)

0 0
možnosti

milinek

11. 8. 2009 14:47
české gastro

Stává se, že už první příznaky nedobré restaurace jsou viditelné (viz studené brambory), pak mě jen mrzí, že jsem to odnesl za ostatní...:-( Z 5 restaurací je vždy 1-2 kde se to p..... Česká smutná zkušenost.

0 0
možnosti
D

Danes

11. 8. 2009 14:42
tak se nic nezmenilo

:-)tak pred deseti lety nas z te putiky odvedli policajti protoze jsem reklamoval jejich hnusne kalne pivo,spor dosel tak daleko ze vedouci zeman zavolal policii ,ta si nas odvedla za roh a tam nam rekli ze vedouci je mag..,a at jdem radej nekam jinam.;-)pivo jsme mu nezaplatil:-)

0 0
možnosti
V

veskawesi

11. 8. 2009 14:03
:)

a kruc, ja asi pred deseti lety v te konirne pobyl a skvele se mel.... no jenze tenkrat jsem tam nejedl:)

0 0
možnosti
V

veskawesi

11. 8. 2009 13:57
:)

dle mych zkusenosti to neni zas ak neobvykly podnik. v ruznych varinatach je to vlastne vsude po republice to  same- cest vyjimkam

proc davat penize nekomu, kdo se o hosta neumi starat a vazit si ho? kdy restaurateri v cesku pochopi, ze je zivime my?

0 0
možnosti
LU

pidla

11. 8. 2009 13:41
Karma,

každý by měl mít odvahu a vůli odejít , když o něj  není zájem, díky, děláme to občas, neradi, ale důsledně , taky tak.R^

0 0
možnosti
JN

namestii

11. 8. 2009 12:24
Karma

Velmi, ale opravdu velmi vtipné !!! .-)))

R^ R^ R^ 

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám