Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

werullaa

3. 9. 2009 10:20
A jsme v klubu 2

já jsem si objednala Trautnberkovu pochoutku..jídlo nam prinesli asi po 25 minutách, první sousto říkala jsem si:"je to vubec uvařeny? druhy sousto -to vazne nejde rozkousat a ke vsemu ta divna chut , pritel ochutnal a shodli jsme se na tom, že to maso je zkazeny,kdyz jsem ho obratila zdruhy strany uz mirně šedlo! rádoby chytře ten veprovy steak pomazali horcici, na to dali klobasku a zapekli hermelinem - nejspis pan kuchar doufal,ze to chytne jakysi šmak a bude, jenze nebylo.zvedla jsem se, vzala jsem talir a odesla ho vrátit dovntir servirce se slovy- nezlobte se,ale to maso je nepozivatelny,to jíst nebudu..servirka nerekla ani slovo a za pet minut byla u naseho stolu s tim ,jestli si dame jeste neco! rekla jsem ji,ze ne a že zaplatím..

0 0
možnosti
VK

werullaa

3. 9. 2009 10:18
A jsme v klubu 1

Poslední týden v srpnu jsem se s přítelem a našim čtyřnohým mazlíčkem vydali na dovolenou do Krkonoš a ubytovali jsem se nedaleko Vrchlabí . Pradoxem je, ze přítel před odjezdem narazil na tento příspěvek a tak jsme si říkali,že si musíme dat pozor, abysme do  tohohle podniku nahodu nezabloudili a hle - jelikož jsem s sebou meli psíka a tudíž jsem byli odkazáni na resturace se zahradkou, jsme usedli do restaurace vedle zameckeho parku - servírka přisla ( mlada holčina, silně nalíčena,svítivě žluté tričko ale jinak sympaticka holka) dala nam jidelni listek,objednali jsem si piti a  přítel si najednou vsiml,že jsem právě v TÉ Zámecké konírně - chvili jsme uvažovali,ze se zvedneme  a pujdeme jinam,ale řekli jsem si,co zkusime to,co je na tom pravdy..nedalo nam to a servirce jsem zminili o tom co jsem tady četli..servirka na to : " nó to už četlo asi 13000 lidi a pravda to rozhodně není" no ok rekli jsem si,uvidime..

0 0
možnosti
B

Bucharovic

3. 9. 2009 10:43
Re: A jsme v klubu 1

Za ,,nás" tam byla jedna starší, dost použitě a vyžile vypadající servírka s tmavým přelivem a mluvou z ,,nádražní čtyřky" a jedna mladá holka. Tmavý, skoro černý vlasy, věk asi mezi dvaceti a třiceti. Nalíčená byla, ale už nevím, jestli nějak moc. To byla právě ta, které jsem se ptal, jestli umí utíkat...;-) V.Kroupa

0 0
možnosti
D

DjLex

31. 8. 2009 12:27
Je tak na ně

Obdivuji vaši trpělivost.Já bych po něm skočil už dávno.

0 0
možnosti
M

mtk

29. 8. 2009 12:40
taky jsem mela tu cest 4

Basta, herna nebo konirna, vsude u Zemana je to  stejne, jen ten personal za to bohuzel nemuze, nikdo je nezauci a nic nevysvetli, jen se ceka az udelaji chybu a on je muze ve zkusebni dobe vyhodit a zaplatit jim takj minimum.

 Nezanevrete vsak na cele Vrchlabi, je spousta skvelych mist, kam se muzete najist. xxx

0 0
možnosti
B

Bucharovic

30. 8. 2009 7:35
Re: taky jsem mela tu cest 4

Díky za Vaše příspěvky. Jako dokreslení celé situace okolo p. Zemana jsou dokonalé... V.Kroupa

0 0
možnosti
M

mtk

29. 8. 2009 12:40
taky jsem mela tu cest 3

Ja potom presla na konirnu, kde jsem byla jeste necele 2 mesice. Zazitku mam ale na cely zivot. V dobe kdy jsem tam byla se tam vystridalo min 10 lidi, jak na place tak v kuchyni. Kolikrat jsem zaila, ze nektery ze zamestnancu prisel a nadaval na to, jak se k nemu Zeman chova, holky plakaly. Kdyz nekdo Zemana nastval, tak jim nezaplatil jak mel a jeste je ukricel.  Ja sama jsem jeden mesic pracovala okolo 280 hodin a zaplatil mi jen okolo 7000 Kc. Pamatuji, ze jsem za nim sla s kopii smen z onoho mesice a snazil se mi to vyrvat z ruky, abych nemela zadny dukaz. To se mu tenkrat nastesti nepovedlo, takze ho mam dodnes i s vyplatni paskou schovany.  Tenkrat si na neho nikdo nestezoval, nebylo totiz kam a rikalo se, ze ma dobre kontakty na policii a na mestskem urade. Hodne lidi se ho tenkrat balo, ted uz se mu jen smeji.

0 0
možnosti
M

mtk

29. 8. 2009 12:38
taky jsem mela tu cest 2

Pamatuji porady personalu s vedenim, ktere byly skoro kazdy tyden a kde se kladlo kucharum a cisnikum na srdce, ze nesmeji davat ukrajinkam k polivce chleba, protoze je to moc drahe. Za kuchyni bylo personalni ubytovani, kde byly 4 palandy v mistnosti zhruba 2,5 na 4 metry. Bylo tam vzdy ubytovano min 8 lidi vesmes kucharu a pomocnych sil, kteri meli sve veci v taskach, protoze tam nebyla ani skrin. O umyvadle ci zachodu nemluve. Zeman za toto ubytovani strhaval urcitou castku z platu. Nebylo to tenkrat moc , ale i tak si myslim prisel na pekne penize.

0 0
možnosti
M

mtk

29. 8. 2009 12:37
taky jsem mela tu cest 1

Nejdrive vam chci podekovat za bezvadny clanek.

Mela jsem tu ''cest'' a u Zemana jsem take pracovala. Dalo by to na tlustou knihu, ale jen ve zkratce. Zacala jsem na pivovarske baste, kde jsem byla asi 3 tydny. Byl to horor od zacatku, ale na druhou stranu i legrace, protoze to co tam, uz jsem nikde jinde nezazila. Snidane byly na baste pro hosty formou svedskeho stolu. Na tackach byly vyskladane 2 druhy salamu - turista a usmevavy salam - jinak take junior s ocima a pusou, a dva druhy syra plus nejake jine drobnosti. Museli jseme stat u techto ''svedaku'' a kontrolovat jestli hoste neji moc. Jakmile si sel host pridat, meli jsme mu rict ze si pridat muze jen jednou. Samozrejme jsme se snazili tomu vyhnout, nekdy tam Zeman sedel jedl drzkovou polevku z velkeho korytka  a kontroloval nas. Zakaznik mel take narok na pouze 2 salky napoje, bud caj a nebo kavu. Pak jsme meli opet rici, ze vice nemuze.

0 0
možnosti
L

LukinaSv

23. 8. 2009 23:39
Děkuji

Tak předem bych chtěla panu Kroupovi poděkovat za velice přínosný článek,páč bydlíme na Trutnovsku a poměrně často jezdíme přes Vrchlabí HLADOVÍ.! a kolikrát jsme chtěli zastavit na nějakou dobrou baštu...Tak snad raději ani ne..Jinak k tomuto článku jsem se dostala úplnou náhodou,přišel meilem jako odkaz od přátel..Je vidět,že takový článek má opravdu moc a silnou řetězovou reakci.R^

0 0
možnosti
B

Bucharovic

24. 8. 2009 5:29
Re: Děkuji

;-)R^R^ V.Kroupa

0 0
možnosti
B

Bucharovic

19. 8. 2009 20:00
Dostal jsem

krásný vzkaz  v administraci. Tady ho kopíruji :-))) Odesílatel: Suchulka@.......  (ze stránek)Text zprávy:

,,U me to bylo rychlejsi. Vrchlabi...Konirna...cerven.2009. Zizen. Sedame

na zahradku. Prichazi servirka. Prani? Jaky mate pivo. Nevim, jdu se

zeptat. Odchazime aniz bychom se to dozvedeli."      V.Kroupa

0 0
možnosti
C

cojanato

17. 8. 2009 12:44
Ano, tak se to musí

No, s tím VIP to bylo asi zbytečné, ale jinak správná reakce.R^

Takové zveřejnění může jen prospět.

Bohužel, většina lidí se ozvat nedovede a jen sklapne. A netýká se to pochopitelně jen gastronomických zařízení.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám