To byla jízda aneb Prostě jsme se tam spolu vyspali,no...

Nazrzlý, modrooký, vazba. Kus chlapa! "Přišel k nám bílý kůň, zalehl nám celý dvůr", napadlo mě automaticky, když se ke mně pomaličku přibližoval.  Asi mě taky zalehne...

Při pohledu na naprosto prázdný autobus Stachy- Praha mě napadlo, na co jsem si kupovala asi tak místenku? Ve Strakonicích jsem to pochopila. Přistoupilo neuvěřitelné množství lidí, a ti všichni měli místenku taky.

Trochu nervózně jsem tipovala, kdo bude mít číslo vedle mě. Přála bych si tamhletu štíhlou paní. Nebo to bude některá z uchechtaných holek s barevnými batůžky? Když už musím strávit dvě hodiny s někým na jednom poměrně úzkém křesle, ať je to někdo příjemný, a hlavně- ať taky nemá dva metry, protože bychom se tu utloukli!

Takže: měl PŘES dva metry a slušný metrák tomu. Rozpačitě se usmíval, očividně mu táhlo hlavou přesně to, co mně; bude veselo!

Můj papoušek mě vždy udivoval tím, jak dokázal spát na jedné noze. Druhou si tak nějak zatáhl pod břicho do peří, a už chrupal. Už se mu neobdivuju, umím to po téhle jízdě taky... Seděla jsem na jedné hýždi, nohy smotáním zredukované v jednu, ruce křížem, hlavu z profilu,snažila jsem se, abychom se moc nedotýkali. Můj partner na sedačce seděl rovněž na jednom nejmohutnějším svalu svého těla, a druhý vhodil do uličky, včetně nohy. Jednu ruku měl na klíně, druhá mu plandala do prostoru a brnkala o zem.

Po slabé půlhodince, jsem to, křeče v celém těle, vzdala. Obří muž usnul a přestal se kontrolovat. Tělo se ve spánku spokojeně uvolnilo a pohodlně rozložilo. Zrzavé dlouhatánské řasy se ani nepohnuly, když jsem pomlaskávala a různě šťouchala do jejich majitele. Na tváři mu hrál šťastný úsměv a krásně pravidelně odfukoval, jako děti ve školce. Pravidelné oddychování...Pavlov dokonale zafungoval. Padlo na mě takové spaní, že jsem dokonale zapomněla na nějaké zábrany. Kašlu na bontón, milý obře, a jdu do toho taky!

Uvolnila jsem všechny svaly kromě svěračů a propadla se do spánku bez ohledu na prostor i spáče vedle. Byl měkký, ale pevný, voněl Bossem a taky trochu řízečky, které si asi dal před jízdou, a to byla moje poslední myšlenka, než znehybněly i moje vlastní zrzavé řasy...

Probudili jsme se současně. Prakticky jsme si leželi v náručí, zamotaní do sebe neuvěřitelným způsobem. Rozpačitě jsme na sebe pomrkávali, pak jsme pomalu začali oddělovat spánkem ztuhlé údy. Opatrně jsem vytáhla svůj prs z jeho podpaží a on zase vypáčil svůj loket z mých jater. Najednou jsem si připadala tak nějak opuštěně.

Usmáli jsme se na sebe na rozloučenou a vyspalí do růžova jsme vystoupili.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Ivana Dianová | sobota 16.7.2016 12:52 | karma článku: 38,27 | přečteno: 3642x
  • Další články autora

Ivana Dianová

Hyeny na lovu starých lidí

14.5.2024 v 9:56 | Karma: 37,04

Ivana Dianová

Matky „jiných“ dětí

4.5.2024 v 0:53 | Karma: 37,32

Ivana Dianová

Exotická večeře

25.4.2024 v 1:12 | Karma: 23,34

Ivana Dianová

Nedívej se tam, nikdo tam není

10.4.2024 v 10:24 | Karma: 25,78

Ivana Dianová

Billa šok

26.3.2024 v 22:32 | Karma: 42,82