jak najít sám/ sama sebe a vyhrát ?

Moje krásná, a po mně střelená jedenáctiletá dcerka začala psát. Nejprve tzv. do  "šuplíku", ale nedávno usoudila, že by chtěla psát blog. A jelikož kvůli nízkému věku nemůže, vecpala se do mého. O karmu i ohlasy se prý podělíme...
Naty

Většina lidí např. cestují, což je pro mě divný. Aby někdo našel sám sebe, tak přece musí zkoušet nové věci, takže např. riskovat, hledat si nové přátelé, atd...Samozřejmě že člověk může cestovat, ale tím podle mě nenajde sám sebe ( jen můj názor)- Ano, poznáš nová místa, ale o to tady tom článku nejde. Hlavně půjde  o sebevědomí, no pojďme se teď vrátit k tomu, jak najít sám/a sebe.

"Je to lehký ne ?" mi jednou řekla má známá. Popravdě není, musíš mít sebevědomí, což má málo lidí, v dnešní době sebevědomí znamená pro mladší generaci namyšlenost, což je pro mne naprostá kravina. Sebevědomí je ta nejlepší věc, co může člověk mít ! I já se snažím mít sebevědomí, je to trochu těžký, ale každý z nás to může dát ! :) Jak jednou řekla má další známá: "Všechno jde, když se snažíš!"

Další musíš počítat s tím, že tě spousta lidí bude nenávidět, říkáš si, proč ? Protože budou žárlit, že máš sebevědomí, věříš si, atd..., tak od toho se nenechej odradit ! :) A říkáte si, proč vlastně potřebuju sebevědomí k tomu, abyste našli sami sebe ? To vám řeknu jasně a logicky,  jakmile máte sebevědomí, jste šťastní, a vy první potřebujete být šťastní, a jakmile jste šťastní, tak děláte dobrou náladu sobě a i ostatním kolem vás, takže je vlastně úplně zbytečné se hledat.

Koukněte se do zrcadla a už se vidíte, ale pozor, vidíte úplně jinou osobu !! Nechápete to ? Okey,  vysvětlím to: jasně, že vidíš sám/a sebe, ale já vidím úplně jiného človíčka. Tak třeba já vidím osobu, která už má sebevědomí a miluje se, miluje i ostatní, a tu osobu milují jí ostatní, to je potom ta VÝHRA! :) A taky potom teprve najdeš sám/a SEBE. 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Ivana Dianová | sobota 15.7.2023 12:51 | karma článku: 26,16 | přečteno: 574x
  • Další články autora

Ivana Dianová

Matky „jiných“ dětí

4.5.2024 v 0:53 | Karma: 37,24

Ivana Dianová

Exotická večeře

25.4.2024 v 1:12 | Karma: 22,84

Ivana Dianová

Nedívej se tam, nikdo tam není

10.4.2024 v 10:24 | Karma: 25,64

Ivana Dianová

Billa šok

26.3.2024 v 22:32 | Karma: 42,78

Ivana Dianová

Utržená ze řetězu

25.3.2024 v 20:38 | Karma: 30,45