Dáte se očkovat proti Covidu?

Na Facebooku běhá fotka s bílými laboratorními myškami, přes ni text: "Myšky radí- nenechte ze sebe udělat pokusná zvířata!

Od Markéty, mojí kamarádky z učňáku, mi čas od času chodí různé hlášky stran stávající pandemie. Žádný virus není. Je to propaganda XYZ! No, virus se fakt nedá přehlédnout, hlavně ne ti všichni nakažení a mrtví. V tom mám celkem jasno. Takže podobné názory, jakož i vybízení k nenošení roušek a naopak k různým demonstracím mě neoslovují. Dodržuju všechno, nikam nepůjdu!. Už kvůli čistému svědomí. I když lidí typu Markéty je očividně víc, myslím si, že nemají pravdu. 

V čem ale nemám jasno, je očkování. Můj muž má jasno. Jakmile to bude možné, půjde a nechá se oočkovat. Švagrová Eva dělá v nemocnici a taky se nechá očkovat. I jeho otec. Tchán je hodně nemocný a celkem logicky se bojí nákazy. Marie, tchýně, je taky dost nemocná. Srdíčko, cukrovka, a tak podobně. Ne že by se nebála nákazy. To se bojí, a bojí se hodně. Ale ještě víc se bojí, aby jí očkování neublížilo víc než celý Covid!

Hergot, kdyby člověk věděl, na čem je! Kdyby jenom mohl někomu a něčemu věřit! Já už mám s věřením někomu, speciálně komukoli ve vládě, silný problém. Tolikrát nám už lhali! V tolika věcech! Jen slaboduch by jim uvěřil! Co kdy dodrželi, řekněte mi. NIC!

No jo, ale... Já pracuji v obchodě. Mraky lidí- mraky bacilů, že jo. Dcera Bětka je učitelka ve školce. Nedávno se vdala a s Mílou plánují děcko. Očkování se bojí. Ale co když jí to nařídí? Co když neočkovaná nebude moct dělat svoji práci? Jo- co když to bude povinné a někdo nebude chtít! Ta představa mě dost děsí.

Ve zprávách jsou první hlášky, jak se první politici nechávají očkovat. Jako že jdou příkladem, že jo. No, ale zase na to Facebooku se píše, že si nechali píchnout jenom nějaké vitamíny nebo co. Aby se jako obyčejní lidé nebáli a šli do toho taky.

Tak já teda fakt nevím. Kdyby mi někdo pořádně a poctivě poradil, co a jak. Někdo, komu se dá věřit!

Ale komu se dá vlastně věřit?!

 

 

Autor: Ivana Dianová | neděle 27.12.2020 20:24 | karma článku: 44,47 | přečteno: 11605x
  • Další články autora

Ivana Dianová

Hyeny na lovu starých lidí

14.5.2024 v 9:56 | Karma: 37,47

Ivana Dianová

Matky „jiných“ dětí

4.5.2024 v 0:53 | Karma: 37,32

Ivana Dianová

Exotická večeře

25.4.2024 v 1:12 | Karma: 23,49

Ivana Dianová

Nedívej se tam, nikdo tam není

10.4.2024 v 10:24 | Karma: 25,90

Ivana Dianová

Billa šok

26.3.2024 v 22:32 | Karma: 42,83