Bermuďák v bytě mém?

Byt mám relativně malý, ale Bermuďák obrovský. Není vyloučené, že je přes celý byt. Jak to, že jsme zrovna chytili to nejaktivnější místo?

Ztrácí se nám věci. Pořád- stále- v jednom kuse – furt! Někdy se najdou dřív, někdy později, ale nejsou vzácné ani případy, kdy se nenajdou vůbec!

Většinou se ztratí ta nejpotřebnější věc v tu nejnaléhavější chvíli. Například hřeben, hřebeny. Již jsem jich nakoupila a následně donesla domů tolik, že bych jimi směle podělila celé naše rozvětvené příbuzenstvo, přesto se mi běžně stává, že když potřebuju vyjít ven (rozuměj koupit další hřeben), musím si pročesat své dlouhé vlasy pouze vlastními prsty..

Už jsem taky takhle zoufale hledala jedinou černou podprsenku, kterou jsem si připravila v pokoji přes židli. Musela jsem jít v černém, a tento kus oděvu v mém případě ani zdaleka není zbytný. Kromě toho, že jsem musela být v černém, tak jsem ještě musela odejít co nejdříve, což se mi jevilo jako dost nereálné. Pobíhala jsem celá rozzuřená po bytě a pěna mi odpadávala od úst po hrstech, a nic.

Rovněž jelenímu loji se v mém bytě nedaří, přestože jsem na něm závislá, mám je v každé kabelce, nosívám je v každé bundě, v koupelně, v nočním stolku…Tedy ráda bych nosila, v poslední době jsem na tom s loji stejně jako s hřebeny. Bermuďák mi je žere!

Moje poslední ztráta mě přiměla napsat tento blog, aby se mi trochu ulevilo. Nemohu totiž najít brýle!!! Jsem jinak docela skromný člověk, ale tyhle brýle se mi povedly! Nejenom že jsou krásné a lehoučké, jsou ještě navíc tak rafinovaně zkonstruované, že i já v nich vidím téměř jako orel! Kromě toho, že byly nechutně drahé, rozhodně nebyly vyrobeny na počkání. A mě ve velmi krátké době čekají jízdy v autoškole! Pokud nenajdu své brýle- samovidky- mám v zásadě dvě možnosti: buď poběží těsně před autem odborně vycvičený pes a bude štěkáním udávat směr, nebo odřeknu jízdy a vodičáku se do důchodu nedočkám...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tak jsem provedla hlubokou a rozsáhlou orbu bytu. Už vím: není to Bermuďák, ani černá díra, dokoce ani Alzheimer, jak mi neustále naznačují moji blízcí. Není to ani straka, vždyť ty věci se ve většině případů ani nelesknou!

Je to naše bezmála tříletá holčička Nanynka…

 

Autor: Ivana Dianová | úterý 28.4.2015 17:55 | karma článku: 28,81 | přečteno: 825x
  • Další články autora

Ivana Dianová

Matky „jiných“ dětí

4.5.2024 v 0:53 | Karma: 30,00

Ivana Dianová

Exotická večeře

25.4.2024 v 1:12 | Karma: 21,97

Ivana Dianová

Nedívej se tam, nikdo tam není

10.4.2024 v 10:24 | Karma: 24,96

Ivana Dianová

Billa šok

26.3.2024 v 22:32 | Karma: 42,73

Ivana Dianová

Utržená ze řetězu

25.3.2024 v 20:38 | Karma: 30,28