Issová, Mádl, a negativní popularita

Tito dva herci se ve svém klipu obnažili asi tak, jak to zřejmě ani nezamýšleli, pokud nejsou úplně pitomí, i když i to je dost pravděpodobné. Někdo píše, že se nemůžou pořádně uplatnit, já to nesleduju, ale tahle popularita jim rozhodně u slušných lidí nepomůže. Aspoň já sám za sebe zvolím jinou  formu protestu proti týhle ošklivý manipulaci s naivními mladými lidmi a intoleranci vůči jinému názoru, a starším lidem. Nebudu publikovat trapný videa, ale moje peníze nikdy neuvidí, nebudu podporovat svými penězi žádné divadlo, kde budou účinkovat. 

Vlastně se jejich výzva, stejně jako počínání všech modrých ptáků obecně, pohybuje na hraně zákona, nabádají totiž otevřeně k vydírání. Pokud nezvolíš pravici, nenavštívíme tě babičko, dědečku. Prostě ubohost vůči bezbranným starým lidem.

Ostatně, ubohostí tohoto typu se jistě dočkáme víc, pokud se nesvobodné, popletené a pokřivené části obyvatel opět podaří dosadit k moci modrý špatňoury. Ty, kteří jim posléze sníží platy a důchody tak, jak to dělá již nyní jejich koník Janota, vyhodí je bez udání důvodu z práce a sebere jim příspěvky v nezaměstnanosti, když ta holota líná kvůli rozkradenýmu státu nesežene okamžitě jinou práci, jako to udělá Nečas. Nástup jejich moci zaviní otrocká mentalita části jejich voličů, druhá jejich část se bojí, že nástupem sociálních demokratů už se nebude moci tak snadno tady rozkrádat.

Pisatel s hloupým jménem Jyrka je bůh kritizoval to, že někdo slibuje 13. důchody důchodcům, přičemž neví kde na to bude brát. Že nám slibují a pak to nesplní. Ten někdo se ale jmenuje NEČAS, ne Paroubek, a sliboval toto před minulými volbami; přitom hřímal slovy o politické odpovědnosti za své činy. Tak jak to činí dnes z bilbordů, pokrytec. Jen tam chybí obláček  k jeho cynickému výrazu se slovy: "dělám si prdču".

Nebudu komentovat hloupý výrok zmíněných komediantů, že každý si vytírá zadek levou rukou - jak to asi vědí? - já si ho vytírám pravou, aby to bylo pořádně. Asi chodí s neřádně vytřenou p...

K zamyšlení je ovšem jiná jejich poznámka: jakto, že si staří nepamatují jak to tady bylo...právě že si to, pokud nejsou senilní, dobře pamatují, a proto nechtějí zpátky vládu zlodějských modrých kryptokomunistů spřaženou s médii. Tak to tu skutečně bylo v těch horších fázích komunismu. Ale ti aspoň zdaleka tolik jako dnešní modráci nekradli - toliko pro poučení mladých a naivních.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: David Novák | sobota 24.4.2010 9:29 | karma článku: 32,78 | přečteno: 2808x
  • Další články autora

David Novák

Omezení novináři

26.1.2014 v 12:12 | Karma: 5,18

David Novák

Syrská blamáž

27.8.2013 v 23:21 | Karma: 4,99

David Novák

Nová nesvoboda

2.12.2012 v 21:44 | Karma: 26,86

David Novák

Dlouhý zničující spánek

3.10.2012 v 21:25 | Karma: 14,12

David Novák

Jaktovidič Baxa

13.2.2012 v 11:21 | Karma: 5,77