Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

V čele Německa je opět neomylný vůdce.

Volby v Německu skončily a podle očekávání ... Mutti nic na své politice měnit nebude, její vize jsou správné. Tak se alespoň nechala slyšet.

Historie se opakuje - jen v modernějším hávu, ovšem stavební kameny jsou stejné. Začíná to tím, že vůdce eliminuje svoji konkurenci, dále pak porážky vydává za taktický ústup, ovládá masmédia a všechny, kteří nesouhlasí s jeho politikou nechá (dříve zlikvidovat) nyní onálepkovat jako špatné Němce. Ale HLAVNĚ – jako jediný má pravdu, vizi …. je osvícen, vybrán Prozřetelností...

Fuhrer měl svou Valkýru jako pokus o zastavení, Mutti volby. Dopadlo to stejně – Dolfi prohlásil, že si ho Prozřetelnost vybrala a jako důkaz nabídl fakt, že atentát přežil. Mutti prohlašuje, že svou vizi nebude korigovat neboť má volbami potvrzenou důvěru stále velkého počtu krajanů – a proto je ta její vize správná.

Co čeká Němce? No, ruské tanky v Berlíně asi už nikoliv – i když ty americké v Německu pro jistotu stále jsou. Fuhrer na konci vydával rozkazy neexistujícím armádám, stále spoléhal na Prozřetelnost a zázračné zbraně. Do posledního dechu věřil na Vítězství – s velkým „V“. Byl odtržen a izolován od reality, jeho okolí mělo dlouho strach ho s realitou seznámit, proto Německo skončilo doslova a do písmene v troskách.

Andělka je jistě taky obklopena svými věrnými, kteří ji pochlebují, jak není geniální. Je přesvědčena, že její řešení pro Evropu je správné. Na rozdíl od Fuhrera sice nedává pokyny už neexistujícím armádám, ale jen pokyny na uzavření dohod, které už nikdo uzavřít nechce. Nevěří v zázračnou zbraň, ale jen v zázračné evropské řešení imigrantské otázky a zázračnou přeměnu nájezdníků ve vděčné a pracovité spoluobčany, kteří chtějí žít, kde ona jim určí. Oproti Dolfimu má ale jednu nevýhodu – represivní aparát nemůže důsledně „přitlačit na pilu“, na druhou stranu masmédia zprostředkovaně ovládá.

Kdo chce odhadnout další průběh, nechť si představí hromadu štěrku. Tuhle přidáte kamínek, támhle odeberete. Stále přidáváte nebo odebíráte, ale hromada má stále svůj tvar. Až jednoho dne buď přidáte nebo odeberete jeden jediný kamínek a hromada se dá do pohybu, aby našla nový stabilní tvar. Vtip je v tom, že nikdo není schopen vypočítat nebo určit, jak bude nová hromada přesně vypadat. Maximálně lze odhadnou, kterým směrem „se to bude sypat“ a pak je taky jistota, že bude rachot valícího se štěrku.

Tak a teď si dosaďme ty kamínky – více imigrantů = více jejich kriminality. Fakta ukazují, že v tomhle platí přímá úměra. Lidi, kterých se dopad trestných činu dotkne přestanou být podporovateli Mutti. A nejen oni, ale asi i širší rodina. Pak tady máme spolustraníky, kteří již přišli o vysněné posty. Pokud jejich strana totiž někde nezvítězila, pak nemohou očekávat prebendy připadající vítězům. Dále zde máme spolustraníky v zemích, kde volby zatím nebyly – jenže uvidí v přímém přenosu, jak jejich kolegové jinde už nedosáhli na ještě včera jistá korýtka. Pud sebezáchovy jim bude velet něco jiného, než podporovat Mutti v její sebevražedné linii. Taky bude určitě spousta voličů, kteří nechtěli volit jinou než „tu svou“ stranu s výmluvou, že dají Adélce ještě šanci. Myslím, že další milión nájezdníků a s tím souvisejících potíží, změní i tyto počty příznivců.

Na druhou stranu, tohle Mutti vše ví a zcela jistě si to uvědomuje. Má dvě možnosti – přitvrdit nebo uznat, že se mýlila. Zatím vyhlásila, že se nic měnit nebude a tak půjde proti stále většímu počtů Němců. Aby ještě nějakou dobu přežila, bude muset přitvrdit. Můžeme se tedy připravit na zradikalizování sluníčkářské propagandy. To zcela jistě vykope hluboký příkop mezi samotnými Němci a konec bude divoký…. a nebude to tím, že imigranti budou „pracovat“ doslova a do písmene do roztrhání těla. To je matematická jistota – tedy pokud neustoupí.

Už dříve jsem psal, že A. Merklová vejde do historie ve finále jako negativní osoba, která rozbila úspěšné Německo a poklidnou Evropu. Mnoho psů = zajícova smrt …. , proto prohraje (a nemyslím ve volbách). A je jedno, zda ji budou i po jejím pádu někteří oslavovat. Dolfi byl i v den totálního ponížení Třetí říše ikonou pro spoustu Němců a určitě je u některých i dnes. I v tomto bude historie stejná. Přesto Adélka taky prohraje. Prohraje, protože to co dělá je proti selskému rozumu a pudu sebezáchovy. Prohraje protože spoléhá v zázračnou proměnu islámu na mírumilovné náboženství. Prohraje, protože toho ukrutného pedofila, který je pro nájezdníky bohem neporazí. Nelze ho totálně porazit. Důkazem nechť je, fakt, že i dnes jsou pomatenci vyznávající (přes všechny zvěrstva) myšlenky komunismu a toho malíře za správné. Víru někoho v něco nelze porazit, jen s ní zatřást a oddělit od zdravější části organismu.

Otázkou tak je, jakou spoušť nechá ve své vlasti a v Evropě. Pak je tady ještě otázka, zda západní Evropu čeká po vzoru denacifikace něco jako demuslimizace nebo muslimové stihnou provést svoje konečné řešení v otázce nemuslimské populace.

Autor: David Dvořák | úterý 15.3.2016 9:37 | karma článku: 35,33 | přečteno: 1359x
  • Další články autora

David Dvořák

... a jako další opatření chystáme zastropování cen lokomotiv.

Věta použitá v nadpise mě napadla spontánně jako první, když jsem se dozvěděl, jak chce premiér Fiala zkrotit vysoké ceny pohonných hmot.

12.3.2022 v 13:13 | Karma: 38,42 | Přečteno: 1187x | Diskuse| Ostatní

David Dvořák

Něco si přej ... padá rubl

Dotaz na rádio Jerevan: Je pravda, že ruská měna rubl je ve volném pádu a životní úroveň Rusů padne na samé dno?

3.3.2022 v 13:13 | Karma: 26,91 | Přečteno: 759x | Diskuse| Ostatní

David Dvořák

Co je neekologické, to se zdaní …

Na webu seznamzpravy.cz vyšel článek s názvem: “Co je neekologické, to se zdaní. Jak chce Česko ozelenit ekonomiku“. Jako příslušník starší generace bych si dovolil nabídnout překlad do lidštiny...

19.9.2021 v 16:16 | Karma: 37,78 | Přečteno: 1223x | Diskuse| Ostatní

David Dvořák

Hey Joe ... pojď si popovídat

O nediplomatickém výpadu údajně nejmocnějšího muže planety, kterému nesmí foukat vítr při nastupování do letadla, na adresu Putina bylo napsáno už dost. Ovšem článků jdoucí na podstatu věci je jak šafránu.

25.3.2021 v 15:15 | Karma: 34,98 | Přečteno: 914x | Diskuse| Ostatní

David Dvořák

Nevím v čem "jede", ale matroš to musí být kvalitní ...

Tohle se fakt už nedá. Ta manipulace lidmi, ta nadudost, že nemáme paměť a sežereme všechny bláboly. Tohle skončí špatně - rozhodně ne heslem "Nejsme jako oni"

24.3.2021 v 15:15 | Karma: 40,22 | Přečteno: 1780x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Policie v pohotovosti kvůli hrozbě terorismu. Zadržela podezřelého cizince

8. června 2024  23:01,  aktualizováno  9.6 12:41

Policie dopadla cizince podezřelého ze zvlášť závažného zločinu, po kterém vyhlásila pátrání v...

V Turecku zemřela česká zpěvačka Victoria. Zavraždil ji její vlastní manžel

14. června 2024  8:59,  aktualizováno  11:23

Česká zpěvačka Victoria byla zavražděna v Ankaře. Podle tureckého portálu Hürriyet ji zabil její...

„Ukrajinská sebevražda“. Intriky v Kyjevě čím dál víc frustrují Západ

11. června 2024  19:21

Kádrové změny nezmítají jen ruským ministerstvem obrany, rostoucí pozornost vzbuzují i rošády v...

Dar pro Ukrajinu prostřednictvím Čechů vyvolal na Tchaj-wanu bouři

10. června 2024

Premium Dar, který má pomoci Ukrajině s obnovou tamního zdravotnictví, způsobil na Tchaj-wanu politický...

Volby vyhrálo ANO před SPOLU. Stačilo! i Přísaha mají dvě křesla, propadli Piráti

9. června 2024  20:29,  aktualizováno  10.6

Volby do Evropského parlamentu vyhrálo v Česku hnutí ANO. Od voličů získalo 26,14 procenta hlasů,...

Kvůli konci uhlí krize nenastane. Jozef Síkela o jaderném tendru i dalším postupu

17. června 2024

Premium Česko nejspíše do roku 2027 přestane být čistým vývozcem elektřiny, protože jí víc bude...

Charkov jako strategické eso. Už je zřejmé, proč ho Putin tolik chce dobýt

17. června 2024

Premium Ruská armáda nepřestává bombardovat Charkov, čímž ukazuje, že o něj má pořád velký zájem. Vojensky...

Pravda o střelbě na fakultě. Unikátní rekonstrukce, vrah přišel v 13.23

17. června 2024

Premium Pravda o střelbě na filozofické fakultě se vynořuje postupně a některé detaily jdou proti tvrzením,...

Na Islandu havaroval autobus s českými turisty, pět jich skončilo na JIP

16. června 2024  11:35,  aktualizováno  21:42

Při páteční nehodě autobusu na severu Islandu se zranilo dvanáct lidí, z toho pět skončilo na...

  • Počet článků 250
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1665x
Pivko moc nemusím, ale jedno na genialitu našich vůdců dám. Jinak - čím jsem starší, tím více mi vadí páchání zla na dětech a bezbranných, ve zbytku jsem asi celkem normální ....

Seznam rubrik