Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Jak můžete napsat, že více imigrantů se rovná větší kriminalita? Když vynásobíte statistiku zločinů logaritmem druhé mocniny integrálu kvadratické funkce a celé to dvakrát zderivujete, vyjde vám, že imigranti zločinnost vůbec nezvyšují! O pokud přeci, tak je potřeba to celé několikrát odmocnit a vše bude v pořádku.

0 0
možnosti
MD

To je hodne dobry clanek. Ale ani ten jednoho neprivadi k zakladu. Proc to vsechno? A tak nejbliz je stale pojem rizena sebevrazedna atentatnice.

0 0
možnosti
DD

Myslím si, že hlavním důvodem je snaha USA udržet se jako hegemon světa. Pro tento účel potřebují Evropu trošku vcelku, spolupracující, ale nikoliv bez problémů. To je ale na jiný článek.

0 0
možnosti
SB

V jedné věci Vám budu oponovat:

Píšete toto:

"Tak a teď si dosaďme ty kamínky – více imigrantů = více jejich kriminality. Fakta ukazují, že v tomhle platí přímá úměra."

Nesouhlasím.

To není přímá úměra, to je kvadratická úměra. Více přistěhovalců znamená více potenciálních pachatelů trestných činů. To pravda je. Ale zároveň to také znamená silnější komunitu a větší pocit bezpečí, že k někomu člověk patří, kdo se ho v případě nutnosti zastane.

Když bude v menším městě, například v Neratovicích, žít třicet muslimských přistěhovalců, celkem si nebudou moci dovolit moc vyskakovat. Budou se muset krotit. Když jich tam bude šest stovek, tak to je dvacetinásobek z hlediska počtu, ale zároveň jeden každý z nich má oporu v určité komunitě, kterou si čest set lidí vytvoří, zatímco třicet je na komunity příliš málo. Navíc při početnější komunitě do hry vstupuje i otázka větší motivovanosti k trestným činům: Mnohé trestné činy v komunitách nebo v partách jsou páchány proto, aby se jeden před druhým vytáhl a ukázal, jak on se nebojí.

I u asociálních part výrostků platí, že deset nevychovaných šestnáctiletých gaunerů je nikoli desetkrát ale třicetkrát nebo padesátkrát nebezpečnější než jeden. Na malé vesnici, kde v podstatě nemůže být z takových lidí parta, protože tam tolik mladých asociálů být ani nemůže, bývá takový člověk většinou považovaný za společenský problém, ale málokdy tam spáchá trestný čin. Ve městě, kde už jich je tolik, že si partu vytvořit mohou, už se trestné činnosti dopouštějí. I ten, který pochází z Třebusic (malá vesnička na Kladensku) takový čin spáchá spíše na Kladně jako součást nějaké kladenské party výtečníků.

A totéž platí i pro komunity přistěhovalců.

4 0
možnosti
Foto

Pozoruhodná logika. Doufám jen, že jste paní Merkelové cíleně a s plným vědomím udělil nálepku neomylnosti, aby jste tím získal možnost ji roztrhat. Starý, ale dobře fungující trik. Doufám, že vám vysoká karma bude odměnou.

4 0
možnosti
  • Počet článků 250
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1665x
Pivko moc nemusím, ale jedno na genialitu našich vůdců dám. Jinak - čím jsem starší, tím více mi vadí páchání zla na dětech a bezbranných, ve zbytku jsem asi celkem normální ....

Seznam rubrik