AntiOLAF 2017

Ty sedmičky - napřed Charta77 následována v lednu 1977 Antichartou vládnoucího establishmentu. Koncem r. 2017 zase zpráva OLAF. A bude i AntiOLAF 2017? Společné by bylo možná i to, že fakta byly a budou dostupné jen jako samizdat.

Na obranu protikorupčních výdobytků a nárůstu státních zaměstnanců proto vydáváme následující spontánní prohlášení :

My, lid daně řádně platící a připojený k EET u kávy s koblihou důrazně odsuzujeme vymyšlenou a vykonstruovanou tzv. zprávu OLAF. Jedná se o pamflet mafie a politiků, zaprodanců a ztroskotanců, kteří neváhají vyvíjet činnost proti své vlasti i v Bruselu. Ukazuje se, že pro tyto korupční živly neexistuje žádná hranice podlosti, kterou by nemohli překonat.

Nastoupili jsme na cestu proti korupci, daňovým únikům a rozkrádání všeho všemi. Cestu, která se mnohým zlodějům nelíbí, která není jednoduchá. Ba naopak – čekají nás těžké chvíle. Ovšem jedno ale musíme prohlásit už nyní – pevně stojíme semknuti za svým vedením a naši snahu si rozvracet nedáme! Budeme tvrdě a nekompromisně bojovat proti každému, kdo by znevažoval a podkopával naše úsilí a dosažené výsledky.

Toto křižácké tažení korupční mafie ze zahraničí nemůže být úspěšné, protože je proti vůli a zájmu našeho lidu. Lidu, který důvěřuje naší politice a vytyčeným cílům.

Někteří mohou zdánlivě správně poukázat na fakt, že tzv. zpráva OLAF nebyla zveřejněna. A my odpovídáme – cožpak je možné dát zveřejněním punc pravdivosti těm nejhrubším výmyslům a lžím? Správně – není to možné, protože bychom tím sami přispěli k provokaci, mající za cíl rozvrátit a znevážit již dosažené úspěchy.

Naši ministři financí a vnitra budou velmi pečlivě vyhodnocovat snahy některých bývalých pochybných existencí, zda náhodou nepodlehli této štvavé a lživé bruselské propagandě. A pro jedince pracující v cizím žoldu máme jediné – exemplární tresty!

Jako výraz veřejné podpory se připojujeme k závazku – „Každý den aspoň jednu koblihu“ a slibujeme, že tentokrát to už fakt bude na věčné časy! … a možná i o den déle!

Kobliháři všech okresů – připojte se!

P.S. A kecy, že to bude jen do doby než začneme používat mozek si nechte stranou….

Autor: David Dvořák | pátek 29.12.2017 18:28 | karma článku: 27,14 | přečteno: 754x