Diskuse

AntiOLAF 2017

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Zakládám petiční akci "Smrt zrádcům, požadujícím zveřejnění štvavé zprávy OLAF". Pojďme podepisovat a uchránit stranu jedinou, hnutí ANO.

1 0
možnosti
Foto

Zora už to podepsala?

0 0
možnosti
AR

Vidím, že ve vládě není chuti zveřejnit výsledek posouzení toho, jak bylo u nás naloženo s dotací EU. Přitom některé strany to zveřejnění požadují. Mám dojem, že pokud ten posudek z Bruselu ohledně dotace na to Čapí hnízdo byl pro Babiše kladný, tak už by to bylo hbitě zveřejněno. Proč čekat až do 10. ledna?8-o

0 0
možnosti
Foto

Tondo, stejně je nepochopitelné, v případě Vámi očekávaného trestu smrti pro Babiše rukou EU kata, že tu zprávu Šuman ještě nemá a nebo ji už má a šel se osobně omluvit do čapího hnízda.

3 1
možnosti

Další z důkazů, že Babiš převzal stát a ten už nepatří jeho občanům, ale agrofertu, jen tak lze vysvětlit, proč ministerstvo financí blokuje zprávu OLAF. Ta zpráva dle všech dostupných indícií prokazuje Babišův podvod, ale ve státě který ovládl podvodník, lze fakta o tom blokovat.

6 3
možnosti
Foto

Zveřejňovat informace v průběhu vyšetřování není žádoucí.

2 2
možnosti
MC

No Andrej by měl založit nějaké České neziskové hnízdo a propojit se s italským prokurátorem z OLAFU .

0 0
možnosti
Foto

:-) Příjemně strávený čas četbou při čekané na Godota "Olafa"... R^

3 0
možnosti
PK

Mílí pisateli, Olafa nikdy neuvidíš, bo není určena obyč.lidem ale jen úřadům pro jejich nutnou další činnost....tak a je vymalováno,vykládáat si to můžeš jak je libo...:-)

1 0
možnosti

Bodejt. Proč by MF, které je financováno z peněz danových poplatníků zveřejňovalo výsledky své práce nějakým upachtěným daňovým poplatníkům...:-)

3 1
možnosti
  • Počet článků 250
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1665x
Pivko moc nemusím, ale jedno na genialitu našich vůdců dám. Jinak - čím jsem starší, tím více mi vadí páchání zla na dětech a bezbranných, ve zbytku jsem asi celkem normální ....

Seznam rubrik