Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

12.-13.1.2018 … lůza vs. nositelé jediného správného názoru.

Po ovoci poznáte je. Tak praví Bible. Podívejme se ovšem, za kým jsou zákazy, omezení svobody, mrtví … a za kým max. pozvracené národní klenoty.

Máme před sebou 1. kolo volby našeho prezidenta. Tyto volby jsou dalším krůčkem na naší cestě do budoucna – v tom je asi shoda. Shoda už ovšem není v tom, kterým směrem se vydat. Máme zde samozvanou partu elit, která své názory prohlašuje za jediné správné, demokratické, ušlechtilé … a mají své favority, své slušňáky. V souladu se svým vytříbeným jemnocitem pak favorita svých oponentů nazývají „dobytkem“, „ožralým hovadem“ a jeho podporovatele lůzou, hlupáky, xenofoby, Putinovou úderkou … a já nevím, jak ještě. Kreativitu v tomto směru mají úctyhodnou, to se jim musí poctivě přiznat.

Dle mého jsou volby mj. o vzkazu těmto samozvaným elitám a Evropě, zda chceme radostně pokračovat v cestě k tomu správnému Západu, který v době vánočních oslav a jakýchkoliv větších veřejných akcí povolává na ochranu oslavujících policii v počtu a výbavě malé armády. K tomu Západu, který instaluje betonové zátarasy opentlené stuhou, kde po výkřiku Alláh akbar většinou následuje výbuch, střelba nebo najíždění autem do davu a kde se tyto fakta nesmí dát do spojitosti s vyznavači mírumilovného náboženství, protože ihned je Vám Váš projev na sociálních sítích smazán a v rámci zajištění svobody slova pro jistotu zablokován účet. K tomu Západu, kde 2 roky trvající výjimečný stav je vydáván za úspěch multi-kulti politiky a zrušen je jen díky tomu, že pravomoci výjimečného stavu byly vtěleny do normálního zákona, byť pod jinými názvy. K tomu Západu, kde sice neexistují no-go zóny, ale kde dle policejních představitelů jsou zásahy v některých částech měst podobné operacím ve válečných zónách. K tomu Západu, kde v rámci zachování svobody slova mažou projevy, které nejsou v souladu s oficiální politikou. K tomu Západu, který dnes svými praktikami více připomíná bývalý totalitní socialistický blok vč. nomenklaturních kádrů, kteří jsou odstíněni od problémů běžných lidí, než vysněný ostrov svobody. Toto je cesta, na kterou by naši vlast rádi nasměrovali nositelé těch správných ušlechtilých myšlenek. A jak jsem již psal, mají své kandidáty, své slušňáky. Ovšem problém všech slušňáků bývá někdy jejich slušnost. Asi si nedovedu představit zjevně opilého akademika Drahoše, kterak se klátí nad korunovačními klenoty stejně tak, jako si nedovedu představit Háchu nebo Chamberlaina vzdorujícího Hitlerovi, Beneše Gottwaldovi, Dubčeka Brežněvovi. Problém všech těch slušňáků v pozici vůdce je ale zkrátka v tom, že konečný účet za jejich slušnost jsou potoky krve, zmařené lidské životy a zničené lidské osudy ve velkém počtu.

Byl bych rád, kdyby si voliči uvědomili jednu věc – pokud by v minulé volbě vyhrál Schwarzenberg, pak dnes bychom u nás s největší pravděpodobností měli migranty v počtu větším než malém a pravděpodobně by se neslušelo psát, že ti svalnatí, dobře živeni, oblečeni a urostlí mladíci s posledním typem mobilu v ruce nepřipomínají zrovna válečné uprchlíky. Takové příspěvky by byly s největší pravděpodobností na síti v rámci svobody slova smazány nebo blokovány tak, jako dnes v té správné části Evropy. Nebyla by na stole otázka žaloby z Bruselu za nepřijímání uprchlíků, stejně tak, jako problém, kterak „dostat to ožralé hovado z Hradu“. ...a taky by zřejmě např. odpadly ty zbytečné náklady na vánoční stromy a stromky na náměstích. Místo těchto problémů bychom radostně jezdili na Západ sbírat zkušenosti, jak oddělit na veřejných koupalištích a bazénech muže a chlapce od žen a dívek, jak vysvětlit rodičům školáků, že vepřové v jídelníčku už nebude a hlavně jak korektně lhát pozůstalým, že ten zastřelený, roztrhaný nebo přejetý člen rodiny je obětí vyšinutého jedince a nikoliv náboženského fanatika, kterého jsme si pozvali. Stejně tak by naši psychologové mohli jezdit na Západ sbírat zkušenosti, kterak utěšit dívky a ženy mající to štěstí, že byly pouze znásilněny a nikoliv zavražděny, když nepomohl ani doporučovaný odstup na délku paže. A samozřejmě dnes a denně bychom si mohli přečíst, že náš způsob života si vzít nedáme.

Ti nositelé toho jediného správného názoru a správné verze demokracie pak přinášejí ještě další plody. Zřejmě si tak nějak instinktivně uvědomují, že by mohli existovat nevychovaní jedinci, kteří to mají v hlavě pomýlené a proto přichází se zákazy a správnou výchovou, spočívající v tom, že bude k dispozici jen jeden schválený správný názor. Ostatní projevy se smažou – a tím nebudou. Za všechny snad poslední intelektuální výkon od herce J. Mádla. A já se ptám… pane Mádle, není mazání nebo blokování webů s nevhodným obsahem málo? Vždyť ti autoři, ti rozvraceči, ti škůdci ušlechtilé evropské myšlenky mohou obratem založit nový diverzní web s protievropským obsahem a škodit Vaší správné a ušlechtilé myšlence dál … opět a znovu. Nebylo by vhodnější autory nějak preventivně eliminovat? Oni se svou podvratnou činností nepřestanou. Zeptejte se komunistů, ti o tom něco ví. Pro začátek třeba zavřít za protievropskou činnost … a pokud by si nedali pokoj, tak snad humánně zastřelit – v rámci boje za lepší zítřky… co říkáte? Vždyť, když se kácí les, tak přece lítají třísky … Ukazuje se, že jste dobrej, pokud odříkáváte připravený text, ovšem pokud dáte průchod vlastním myšlenkám, tak výsledek nelze označit za zrovna excelentní. Jen na okraj – jste mladý, nemůžete si pamatovat, že jsme tady už měli dobu, kdy byl šířen pouze jeden správný názor. I tenkrát se nesměla říkat zjevná pravda. Např. při pohledu na úroveň aut, elektroniky, fabrik, náměstí .. atd. veřejně prohlásit, že s úspěchy socialismu to není tak slavné znamenalo existenční potíže stejně tak, jako přiznat se, že člověk poslouchá „štvavý“ Hlas Ameriky. Tenkrát nositelé jiného názoru byli přisluhovači imperialismu, ztroskotanci … zkrátka měli cejch „protistátní živel“ a jiné názory pak byly „štvavá imperialistická propaganda“. Dnes jsou nositelé nesprávného názoru označováni za xenofoby, Putinovu úderku … atd. a štvavou imperialistickou propagandu vystřídalo označení proruský web. A pane Mádle, jen připomínám – to období je v našich dějinách veřejně označeno jako období nesvobody a útlaku – přesněji zákonem z r. 1993 byl tento režim prohlášen za „zločinný, nelegitimní a zavrženíhodný.“

Když to shrnu – ze Zemana nehýkám radostí, uvědomuji si např., že ani jako premiér ani jako prezident se nepodřídil rozhodnutí soudu. Mám k němu mnoho výhrad, ale z nabízených kandidátů se šancí být zvolen je jediný, který nás netlačí do multi-kulti průseru, používá selský rozum, je čitelný a předvídatelný a na peníze kašle. Veřejně zastává nepopulární názor, že protiruské sankce Evropě škodí a Čína je obrovská příležitost. A jen dodávám, že i kdyby se tenkrát na ty korunovační klenoty vyblil, tak nadělal méně škody, než novodobí korektní slušňáci (např. Hollande, Macron, Mekrelová), jejichž politika přináší mrtvé, znásilněné a omezování svobody. A mimochodem – údajně byl před tou korunovační ostudou na oslavě na ruské ambasádě. Pokud to je pravda, pak ten, kdo zná ruské výkony s vodkou, si musí uvědomit, že pokud byl ještě schopen stát, tak je zdravej jak řepa, protože přežít vodkovou smršť není pro slabé a nemocné … a slušňáky.

Zkrátka – na výše popsaný Západ (pokud se nezmění), který nás Slovany stejně má za „ty z východu“ směřovat nechci. Raději zůstanu xenofobním Čechem se sousedem Vietnamcem, Ukrajincem nebo Řekem či Slovákem a budu se mít na pozoru před začleňovaným etnikem, které mě max. okrade, což považuji rozhodně za lepší než být přejet autem, zastřelený v klubu či obchoďáku nebo poslán na věčnost nějakým tím semtexem s hřebíky. … a taky bych rád slavil i nadále vánoce a jiné křesťanské svátky a jedl bez obav vepřové šnycle...

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: David Dvořák | čtvrtek 11.1.2018 8:08 | karma článku: 40,84 | přečteno: 1568x
  • Další články autora

David Dvořák

... a jako další opatření chystáme zastropování cen lokomotiv.

Věta použitá v nadpise mě napadla spontánně jako první, když jsem se dozvěděl, jak chce premiér Fiala zkrotit vysoké ceny pohonných hmot.

12.3.2022 v 13:13 | Karma: 38,42 | Přečteno: 1187x | Diskuse| Ostatní

David Dvořák

Něco si přej ... padá rubl

Dotaz na rádio Jerevan: Je pravda, že ruská měna rubl je ve volném pádu a životní úroveň Rusů padne na samé dno?

3.3.2022 v 13:13 | Karma: 26,91 | Přečteno: 758x | Diskuse| Ostatní

David Dvořák

Co je neekologické, to se zdaní …

Na webu seznamzpravy.cz vyšel článek s názvem: “Co je neekologické, to se zdaní. Jak chce Česko ozelenit ekonomiku“. Jako příslušník starší generace bych si dovolil nabídnout překlad do lidštiny...

19.9.2021 v 16:16 | Karma: 37,78 | Přečteno: 1223x | Diskuse| Ostatní

David Dvořák

Hey Joe ... pojď si popovídat

O nediplomatickém výpadu údajně nejmocnějšího muže planety, kterému nesmí foukat vítr při nastupování do letadla, na adresu Putina bylo napsáno už dost. Ovšem článků jdoucí na podstatu věci je jak šafránu.

25.3.2021 v 15:15 | Karma: 34,98 | Přečteno: 914x | Diskuse| Ostatní

David Dvořák

Nevím v čem "jede", ale matroš to musí být kvalitní ...

Tohle se fakt už nedá. Ta manipulace lidmi, ta nadudost, že nemáme paměť a sežereme všechny bláboly. Tohle skončí špatně - rozhodně ne heslem "Nejsme jako oni"

24.3.2021 v 15:15 | Karma: 40,22 | Přečteno: 1780x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Příjezd, kytice první dámě a hned do úřadu. Pavlova návštěva má přísnější opatření

21. května 2024  7:30,  aktualizováno  13:17

V továrně výrobce výbušnin a střeliva Explosii začala dnes dvoudenní návštěva Petra Pavla a jeho...

Zraněný řidič po nehodě zůstal v autě a popíjel alkohol, pak upadl do bezvědomí

21. května 2024  13:03

Nezvyklou nehodu vyšetřují policisté z Jesenicka, kde řidič havaroval nedaleko obce Seč. Nezvládl...

KOMENTÁŘ: Kvantita přebíjí kvalitu. Nad ukrajinským bojištěm se stahují mračna

21. května 2024

Premium Je třeba vnímat realitu: Ukrajině se aktuálně ve válce s Ruskem nedaří a osud její armády je...

Autoritářské manýry, skandální, říká o chování Ficovy vlády po atentátu expert

21. května 2024  12:30

Podcast Po atentátu na premiéra Roberta Fica členové slovenské vládní koalice v bezprostřední reakci...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 250
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1665x
Pivko moc nemusím, ale jedno na genialitu našich vůdců dám. Jinak - čím jsem starší, tím více mi vadí páchání zla na dětech a bezbranných, ve zbytku jsem asi celkem normální ....

Seznam rubrik