Zločiny, které Marek Dalík udělal.

Já vím, že není uplně fér soudit někoho, kdo byl předchvílí zatknut a při kvalitě češkých soudů se rozsudku dočkáme ne dřív než za rok. Podle mě by média měla respektovat římské právo a až do konce soudu, by neměli někoho označovat za viníka. .. No ale to tak láká kritizovat něco, o čem vůbec nic nevíte. No není  krásná ta naše povaha česká ?

 

 

  1. Je to lobbista.. většina lidí ani netuší, je to snad Hobbysta v lese?
  2. Je úspěšný ... a ÚSPĚCH to je v čechách největší zločin a o tom, jak se za něj trestá by Vám nejvíc popovídal třeba Václav Fischer
  3. Je bohatý (viz, bod 2) + je "krize" a to se přeci nesluší, když všichni trpí. Jenom mi nejde do hlavy, proč na španělském webu  "Ministerstva práce", je tak velká poptávka po pracovnících
  4. Je to přítel Topolánka (a ten je z ODS, což je další zločin - kdo neměl jako kolegy v práci samé sociálnílní demokraty nepochopí)
  5. Podnikatel (no comment)
  6. Jak ho "obviňuje televize NOVA", vlastní několik luxusních aut a já přitom musím jezdit MHDčkem, nebo Twingem )
  7. Má několik ještě luxusnějších přítelkyň - a ted plácněte všichni tu svoji zcvrklou, tlustou megeru, přes tepláky !! .-)

 

     Toť je podle mě hlavní obvinění od českého národa, to co si soud z toho vybere, nebo ještě přidá je jen ve hvězdách. A't to ale dopadne jakkoliv, výsledný verdikt soudu by měl být plně respektován, což je podle mě  jeden ze základních kamenů právního státu, jímž Český Republika není. I přes nějaké pochybnosti, když je někdo viník,či zproštěn vinny tak by takovýto názor soudu měl být plně respektován. Zvláště to platí pro společensky závažné zločiny, jako je korupce a pedofilie, kde by v případě prokázání neviny obviněného měli všichni a zvláště media na různá "na každém šprochu pravdy trochu" vysrat.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Hynek Dařbujan | úterý 9.10.2012 20:59 | karma článku: 15,56 | přečteno: 1342x