Nechápu , proč volit jinou stranu než ČSSD

Tento článek píši jako volič ČSSD.V naší rodině má levicová politika otevřené dveře asi tak , jako prasečí chřipka ,slintavka , kulhavka a zaječí mor. A proto chci objasnit určité skupiny lidí . Kteří už ví koho volit.

Tím připomínám dlouhodobý pokus politických stran , změnit  celé sociální skupiny ve vlastní voliče tak , aby  bylo volení určité politické strany přirozené . Aby je automaticky volili.

Dělníci - komunisté , podnikatelé - ODS , věřící - KDU-ČSL , huliči - Strana Zelených a samozřejmě důchodci a sociálně slabí volí srdeční záležitost - ČSSD.  Nejdřív se to podařilo komunistům , poté následovali i ostatní polit. strany .

Lidé se spojují. Myslí si , že když se má někdo dobře , tak je to podnikatel . Nemůže to být normální zaměstnanec .A pak volí potom sociální demokracii. Sami si řeknou - Já mám ňákých osm , devět tisíc plat . Totiž já jsem něco míň.  Nemůžu se s těma podnikatelema srovnávat a vznikne z toho ,že jsou naštvaní na ODS.

Teď jsem student na vysoké škole a nemysli si ,že odpadnu jinak . Proto nechápu ,proč by někdo volil pravici.

A tak si toho moc namlouvají ... třeba jako hasiči .
Když hasiče přivolají k nějakému menšímu výjezdu - třeba ke kupě hořící slámy , tak aby to nevypadalo blbě -hasiči mají na zádech krosnu se dřevem a přikládají - aby to nevypadalo , jako parodie na western . Tak udělají vždycky pořádnou vatru.

. Na vlakovém nádraží si postarší důchodkyně kupovala jízdenku . Chybělo jí  asi pět korun , jinak by museal rozměnit  dvojlitra , do čehož se jí fakt nechtělo . Tak jsem nabídl , že  klidně těch pět korun dám , ale jen když bude volit nějakou slušnou pravicovou stranu . Poslala mě do prdele .

Ta ropná skvrna u ameriky je už větší , než velikost mexického dolaru .Stejně jako státní dluh ,který se mi opravdu platit nechce.  Kdo chce levici volit , ten si 99 přiblblých výmluv najde. Například , že mají dobrý program , že jsou pro "běžné" lidi a 96 dalších výmluv . Třeba  důchodci jen předstírají , že jsou senilní - stejně jako babička Chioo .Já bych toho měl v tomhle věku také dost . Na závěr vám něco řeknu . Trochu jsem vám lhal . Ale to politici dělají často .Nikdy jsem nevolil ČSSD .  Volil jsem Nezávislé demokraty  , nebo ODS . Říkám nebo ,protože jsem měl problém s rozhodnutím , tak jsem volební lístky těchto stran zamíchal a jeden vložil do obálky . Je to šílené ? Nezodpovědné ? Pokud jste volili levici , tak si prosím položte stejné otázky - bylo to šílené? Nezodpovědné ?

A proto vyhlašuji soutěž "96 důvodů proč volit ČSSD" - své návrhy pište do komentářů . Pozn. : Cena pro vítěze je 30Kč:-) Děkuji za každý duchaplný příspěvek.

(ps neprošlo jazykovou korekcí od mé maminky a tímto ji zdravím a článek zařazuji do rubriky ONA)

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Hynek Dařbujan | středa 12.5.2010 17:40 | karma článku: 26,87 | přečteno: 2900x