Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LK

Laki

14. 5. 2010 15:28
0 0
možnosti
Y

yry

12. 5. 2010 22:45
Vole

Bylo to docela dobré, proč tak dlouhé ? Poslat voliče jakýchkoli komunistů do cenzor se dá jednou holou větou.

0 0
možnosti
J

jsoud

12. 5. 2010 21:14
Proč volí voliči nějakou partaj?

Oni většinou neznají jejich politiku. Znají však obličeje politiků. Je to taková volba miss politik. V TV se občas dozvědí nějaké klepy, které ani nejsou ověřené. Faktem je, že skutečně normálně uvažující volič by měl podpořit takovou politickou sektu, která pro něj znamená zlepšení stavu. Her na světlé zítřky jsme se snad nahráli dost před rokem 1989. A tehdy byli u komunistů skuteční šíbři, kteří mysleli pouze na sebe. Proto také KSČ tak snadno skončila. Teď tu jsou vlastně stále stejní lidé i politici. Pouze se ti "schopní" všeho přesunuli do stran, kde jsou předpoklady ke kariéře a možnostem ovlivňovat přidělování veřejných zakázek. Rétorika jim však zůstala z minulosti. Stále opakují, že občan musí šetřit a né politik nebo jemu spřízněný podnikatel. V Německu si to občané už vyzkoušeli, že nyní na nich spočívají 4/5 všech daní. A stále je to málo, protože stagnují mzdy z nichž se tyto prostředky hlavně odvádí do rozpočtu. Ještě nás chtějí přesvědčovat o tom, že oni neumí řídit -

0 0
možnosti
J

jsoud

12. 5. 2010 21:21
Re: Proč volí voliči nějakou partaj?

ekonomiku. Pouze umí hovořit o úsporach občanů a na ekonomiku by nejraději angažovali cizí podnikatele, kteří to prý dovedou lépe než ti naši. Místo toho, aby zjednodušili legislativu, tak z ní svými přílepky dělají džungli, která vyžaduje neúměrné množství úředníků. Máme tedy nejvíce úředníků na počet obyvatel v EU. Ony by se našly úspory, ale to by lidé museli ve volbách podpořit ty strany, které to myslí vážně. Ty současné vládní o tom pouze zasvěceně hovoří již cca 20 let a není vidět žádné zlepšení.

Jestli někdo chce vidět změnu, tak má možnost, když podpoří ve volbách KSČM. Ostatní strany již příležitost dostaly a nic nedokázaly.

0 0
možnosti
M

modrobýček

12. 5. 2010 20:19
Budu volit ČSSD,

protože vraždit na Volstrýtu už mne nebaví.

0 0
možnosti
ZOM

Zmatený oranžový mudrlant

12. 5. 2010 19:47
Jeden jediný důvod je ten Paroubkův slib, že prodlouží

víkend o 5 dnů!

Má můj hlas!

0 0
možnosti
K

kaktusak

12. 5. 2010 22:10
cože chceš prodloužit?

0 0
možnosti
PS

WetSinglet

12. 5. 2010 19:26
prosííím

prosííím, aspoň jeden PRO názor, proč volit ČSSD - jako chci je volit proto, že ..nejsou zdiskreditovaný?..ne...hmm..nejsou zkorumpovaný? ee....jo, jasně...jsem v důchodu a oni mi dají celé dva litry...letos..na dárky pro vnoučata...ze zisků ČEZu...které klesají..a budou klesat ještě víc, pokud opravdu sníží cenu energie..tak tohle asi taky není ten důvod....jsem těhotná a chci pořádné porodné a mateřskou? není to trošku sobecké?...chci pro své děti (vnoučata) jen to nejlepší? jak, když úspěšní podnikatelé, schopní lékaři a kvalitní učitelé odtud zdrhnou, protože ČSSD je tu svými populistickými sliby neudrží....pan Paroubek se chová jako majitel firmy ve které pracuji....jeden týden se pro něco rozohní, my se tady můžeme strhat...a za týden je to úplně špatně, kterej .... vám řekl, že to má být takhle?...vy, milý pane...ale ON si to může dovolit, je to JEHO firma, jeho nápady, jeho knowhow....tenhle stát však panu Paroubkovi nepatří!

0 0
možnosti
C

czhyenacz

12. 5. 2010 20:55
Re: prosííím

wunderbar

0 0
možnosti
EJ

Eva Javořická

12. 5. 2010 18:42
ČSSD

budu volit proto, že mi vrátí Elvise. Bude vystupovat hned po volbách po - pá od 14. - do 16 hodin na Strahově - do odvolání (vlády). Taky se mi líbí nápad, že zruší poplatky u veterináře, následně to zruší asi i ty veterináře. No a myslím, že nechá souseda vyhodit z práce, protože má novou káru, a kde by jako asi tak obyčejný člověk vzal prachy na novou káru, když musí denně platit 30 kaček u doktora? HA? Supr je, že vrátí proplácení prvních 3 dnů nemocenské, protože marodím 40 x do roka, vždy po dobu 4 dnů, takže se mi to bude rentovat.

0 0
možnosti
C

czhyenacz

13. 5. 2010 8:46
Re: ČSSD

to s tím Elvisem je dobrý) , už se na něj taky těším . Zatím jste vítězka ) . Zatím čssd vyhrajou volby) . [>-]

0 0
možnosti
JB

OrpheusF1

12. 5. 2010 18:42
jen tak mimochodem.

Před volbami do krajů jsem se snažil v blogu zjistit argumenty voličů ČSSD, proč je volí. kupodivu nikdo, ale opravdu nikdo žádný nenapsal. Objevili se věty typu, ODSka krade a pak věty typu jsem solidární. To jsou ale bláboly... reálný důvod, proč někdo volí ČSSD nikdo neřekl.

Uměl bych pochopit důvod typu "nechce se mi makat a vyhovuje mi brát dávky; nebo jsem státní zaměstnanec a vyhovuje mi to" To sice z mého pohledu není zrovna moc hezký důvod, ale je reálný, férový a pravděpodobně pravdivý. Kupovidu tohle nikdo nenapsal... Stejně jako v roce 2006 při volbách průzkumy po opuštění místností předpovídaly porážku ČSSD a pak to nebylo tak horké. Voliči ČSSD si totiž velmi pravděpodobně uvědomují, že tuto svou stranu volí z výše uvedených či velmi podobných důvodů a stydí se za to. Je to zvláštní, ale stydí se za to víc, než za volení komunistů.

Volba je ale přeci to první a hlavní právo které každý má, neměl by to být důvod ke studu, nebo ne?

0 0
možnosti
C

czhyenacz

12. 5. 2010 18:52
Re: jen tak mimochodem.

Tyto věci si lidé uvědomují až od určité úrovně inteligence . Proto vysokoškoláci volí tak jak volí. Měl jsem zkoušku z  marketingu a když bych bral voliče jako zákazníka , tak sám vím , jak nečekaně propracovaný systém pro získání zákazníka je . Až je to hrůza) no chudáci voliči . Nedáno jsem se nechal natáhnout hard-sellem , zrušil jsem to na poslední chvíli a říkal jsi pak dlouho , jakej jsem blbec , že mi to nedošlo .

0 0
možnosti
EJ

Eva Javořická

12. 5. 2010 18:23
:-)

;-DR^;-D

0 0
možnosti
K

kaktusak

12. 5. 2010 18:12
Abychom nedopadli jako Řecko pod vládou pravice

Ještě lepší ovšem je volit komunisty.

0 0
možnosti
C

czhyenacz

12. 5. 2010 18:22
Re: Abychom nedopadli jako Řecko pod vládou pravice

a proto budeme volit ČSSD . Máte bod)

0 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1383x
Autor je borec. Studuje Českou zemědělskou univerzitu v Praze . Obor Systémové inženýrství . Čáslavský rodák . Uživatel linuxu a analerginu. Elektrikář .Flegmatik . Vášnivý kuchař Občas nezbedný syn ještě nezbednějšího otce , Hynda ,Pinďa , Strašnej sajař , bigbíťák . ...... To a nejen to je Hynek Dařbujan jr.!!