Horáček prezidentem? Hanbou bych se propadl...

Jelikož skutečně nestojím o prezidenta, který lže a krade, ačkoliv by asi nebyl prvním takovým. Mnoho lidí zřejmě zapomnělo, v článku tedy připomenu jeho největší prohřešky...

Odcizení utrženého sluchátka a jeho následné zneužití!

Společně se svým kumpánem, dobře známým Cyrilem Pažoutem, ukradl Horáček kouzelné sluchátko, jež patřilo spolužákům ze základní školy, Machovi a Šebestové. Pomocí tohoto nástroje se následně Horáček s Pažoutem nechali zvětšit do nadživotní velikosti a unesli paní učitelku, tehdy ještě soudružku, kterou následně nutili pod pohrůžkou násilí, aby přepsala jejich špatná vysvědčení. Jen díky odvaze a úsilí žáků třetí Bé se podařilo konflikt zažehnat a násilníky zpacifikovat. Horáček s Pažoutem si za své počínání odnesli sníženou známku z chování.

Krádež jahodového koláče na školním výletě!

Horáček odcizil své hladové spolužačce Šebestové ovocný moučník. Naštěstí se výletu účastnil i pes Jonatán, pomocí sluchátka proměněného v člověka, ale se stále bystrým čichem. Po chvilce byl moučník nalezen v Horáčkově batohu a předán zpět do rukou spokojené Šebestové. Za tento čin se musel Horáček omluvit před celou třídou.

Únos želv!

Pod záminkou doučování početních příkladů se Horáček vytratil z domova a společně s Pažoutem se vydali okrást chovatele želv. K akci si donesli kartonovou krabici, zapůjčenou Machem, která ale byla ve skutečnosti psem Jonatánem. Po krádeži se Horáček s Pažoutem vraceli ku domovu, když v tom se krabice přeměnila zpět v psa Jonatána, který skučel a fňukal, jelikož jeho útroby byly nacpány živými želvami. Horáček s Pažoutem vzali nohy na ramena a nechali nebohého psa svému osudu. Nebýt Macha a Šebestové, kteří psa odnesli k veterináři, jistě by pošel. Chyboval však i Mach, který z nepochopitelných důvodů přeměnil psa v krabici.

Otrávení zvířat při návštěvě zologické zahrady!

I přes značný počet cedulí, zakazujících krmení zvěře, se Horáček s Pažoutem rozhodli tyto zákazy ignorovat a způsobili tak otravu několika druhů zvěře, především šimpanzů, kterým Horáček poskytl například: chleba s husím sádlem, vajíčka na tvrdo, palačinky s marmeládou a podobně. Je zřejmé, že čin byl dopředu naplánován, jelikož objem doneseného jídla by Horáčkovi vystačil na několik návštěv zoo.

 

To jsou zřejmě nejznámější a nejhorší činy, kterých se Horáček dopustil. S jeho inteligencí to však též nebude nejlepší. Třeba na jednoduchou otázku paní učitelky, co je babočka admirál, odpověděl, že se jedná o pana admirála Babočka, který nosí parádní uniformu a vlastní loď, na které má paní admirálová luxusní kajutu...

Tak takového prezidenta bych skutečně mít nechtěl, ale možné je vše. Vždyť už jednou se Horáček zmocnil kouzelného sluchátka a je přeci známo, že:

Jedno sluchátko vládne všem,

Jedno jim všem káže,

Jedno všechny přivede,

do temnoty sváže.

Horáček

 

Autor: Daniel Tomáš | úterý 15.11.2016 15:37 | karma článku: 43,66 | přečteno: 20402x
  • Další články autora

Daniel Tomáš

Proč píšu knihu

11.9.2023 v 15:09 | Karma: 9,39

Daniel Tomáš

Braničtí rytíři

19.5.2022 v 10:59 | Karma: 9,40

Daniel Tomáš

Zahrajeme si na trenéra

11.8.2021 v 15:05 | Karma: 17,73