Manifest proti diktátu fyzikálních zákonů

Kdo by nechtěl procházet zdí, přenášet extrémně těžké předměty, ohýbat kovové předměty a levitovat. Dobrovolně se vzdáváme těchto radostí už jako děti, když dovolujeme světu, aby nás uzamkl do svých pravidel. Už když jsem ve škole dostával špatné známky z fyziky jsem tušil, že je něco v nepořádku. Jde to tak daleko, že ti co tato pravidla znají nejlépe, dokonce zakládají kluby skeptiků a programově odmítají shora uvedené aktivity.

Že to jde, si může ověřit jen ten, který odmítne ona železná pravidla posvěcená Keplerem, Newtonem. Jak se tito liší od diktátorů typu Kaddáfího a Mubaraka. Je to jako revoluce, stejný proces odvrhnutí zákonů, jako v sociálních bouřích. Dobrovolné nebo nedobrovolné přijetí těchto zákonů nás drží v prostoru jako nevolníky.

Hmota je energie. Učili nás fyzikové na školách a vzápětí to sami popírají, odmítají li nám přiznat právo na excitaci do inteligentního shluku energie. Vždyť to je také fyzikální prostředí. Možná tam také narazíme na dosud známé limity a hranice možností  světelného záření a gravitačních vln. Třeba tam pak také přijdeme na to, že ani to nás neomezuje. Rozhodněme se žít ve svých myšlenkách a rezignovat na limity a hranice hmotného světa.

Každý, žehem zlikvidovaný nebožtík vám potvrdí, že je snadné projít komínem krematoria. Jejich duše jsou tu s námi. Kdyby ne, nikdo by si na ně nevzpomínal.  Každý zbytkový duch, plný nesplněných úkolů, co nás tu straší, je i tam, v nebytí, omezován a neschopen odejít, protože neuvěřil, že je mrtvý.

Chodíme po  světě jako humanoidní atrapy, omezované vlastními zákazy. Jsme nuceni pojídat jiné součásti hmotného světa, abychom přežili a přitom by stačilo se trochu opalovat. Nebudeme potřebovat žádné peníze, šaty, palivo, vodu. Co vy, kteří lpíte na rozkoších hmotného světa? Trváte na šidítkách sladkého koktejlu hormonů. Už křesťany a muslimy slibovaný ráj nabízí volnost, díky níž nemusíte otročit svým chtíčům. Cesta ke smíření věřících s materialisty je otevřená.  

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Daniel Řehák | neděle 20.3.2011 8:09 | karma článku: 11,30 | přečteno: 1083x
  • Další články autora

Daniel Řehák

Spor o žlutou hvězdu

13.9.2021 v 14:27 | Karma: 11,10

Daniel Řehák

EU za každou cenu

7.9.2018 v 11:30 | Karma: 32,18

Daniel Řehák

Osmašedesátý

21.8.2018 v 0:00 | Karma: 13,49

Daniel Řehák

Nevěřím.

14.4.2018 v 14:31 | Karma: 40,90