Gruzínsko česká souvislost - výzva pánum Topolánkovi a Paroubkovi

Gruzínsko česká souvislost čtyřiceti let (1968 -2008) - otevřena výzva pánum Topolánkovi, Paroubkovi a ostaním osobnostem Česka po sametové revoluci

  Vážení pánové,

byl jsem perzekvován začátkem osmdesátých let , za moje prohlášení , že není rozdíl mezi nacismem a komunismem a za to že jsem se veřejně postavil proti rozmístění ruských raket na našem území. Možná jsem se tehdy mýlil v tom, že jsem zaměnil ruský imperialismus za ideologii kterou se tehdy obrnil a nepochopil jsem, co je za sovětskou imperální politikou. 

V hlavním jsem se nemýlil. Cílem Ruska a jeho vládců je rozšířit svou moc a svá území na úkor okolních států.  Dnes napadla ruská "říše zla" jak ji nazval můj oblíbený americký prezident Ronald Regan, Gruzínskou republiku.

Tento akt má v minulosti jen jeden příklad.  Tím příkladem je Mnichov a prodání Česoslovenska Hitlerovi  Francií a Anglií za údajný "klid a mír". Klid a mír který stál desítky milionů obětí německé, nacistické hrůzovlády, která nikdy nesmí být zapomenuta.  Český národ dobře zná také ruské řádění po únoru 1948 a srpnu 1968.

Vážení pánové přišla doba zapomenout  Vaše žabomyší  šarvátky , protože především jste představiteli tohoto národa a jen poté předsedové stran.

Pan Putin není nikdo jiný než pan Hitler 21 století, a to jak svojí rétorikou tak svými činy. Nikdo neví, kolik tisíců a možná milionů obětí stál klid v Čečně a nikdo neví, co se doopravdy dějě v Rusku a kdo stojí za těmi záhadnými vraždami ruských novinářů a politiků. Pan Chodorkovský by mohl vyprávět, kdyby ho pan Putin neumlčel.

Vyzývám témto Vás a nejen Vás, ale také naše další politické a kuturní  činitele porevoluční éry,  abyste se připojili k výzvě pobaltských republik a Polska a tvdě odsoudili ruskou invazi do Gruzie. Té  Gruzie, která se přesně po 40 letech  v srpnu 2008 brání, na rozdíl od ČSSR v srpnu 1968. Jaká ironie osudu, že?

Vyzývám Vás proto, aby se historie neopakovala. Dnes Gruzie, zítra Ukrajina a pozítří znovu Česko.  My nesmíme být zbabělci jako  Francie a Anglie roku 1938.

Kdo, když ne my?  Kdy, když ne dnes?

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Vladimir Danicek | sobota 9.8.2008 21:30 | karma článku: 28,41 | přečteno: 1805x