Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To snad ne, jurodivý Kratochvíl sem vložil další příspěvky. Každopádně se omlouvám, že jsem neodpověděl. Otázka o metabolismu fruktózy se víc týkala biochemie a méně té státnice, kterou jsem dneska úspěšně složil, takže si o tom musím něco přečíst (obecně nějaké znalosti mám, ale v tomto oboru nikoli aktuální).

0 0
možnosti
DT

Gratuluju ke složení státnice.R^ R^

Pokud se mnou někdy svoje znalosti kolem fruktozy budete sdílet, budu moc vděčná. My laici máme sice přístup díky internetu ke všemu možnému, horší je to ovšem s rozlišením opravdových znalostí a pouhých dojmů, které někdo posílá dál mezi lidi. 

Ještě jednou moc a moc díky!!! R^

0 0
možnosti
Foto

https://www.youtube.com/watch?v=XOPXl1eRjmY

ROZTROUŠENÁ SKLERÓZA JE LÉČITELNÁ! - Karel Vostruha, 28. 10. 2013

0 0
možnosti
DT

Stojí za to, tohle shlédnout. Paní inžinýrka ze sebe dělá odbornici na parazity. Vpodstatě za všechno mohou parazité. Paní inžinýrka přišla na plazmodie a teď ví, že dělá detoxikaci. Řídí se podle počtu napadených orgánů a podle toho určuje délku fáze užívání informatik a MMS. Všichni máme všude parazity, když je máme v srdci, dostaneme infarkt. Když je máme v dutinách, dostaneme sennou rýmu. Ne abyste si detoxikovali nazdařbůh a dělali to bez ní, tedy bez poradce. Jsou lidi, co se na ni obracejí, že berou půl roku MMS a přesto jim není lépe. Oni mají chudáci všude plazmodia, musí se pak léčit u ní, aby to mělo hlavu a patu. 

Pan Švadlenka má pravdu, když si o ní nemyslí nic dobrého.

0 0
možnosti
DT

Ke konci videa je vysvětlení - chce, aby mu lidi posílali peníze na konto jeho firmy, která se pak bude "prát s farmaprůmyslem". 

Jeho premisy jsou nelogické, nemá vůbec žádné důkazy, pouze nesmyslné teze, které nedávají logiku. Dost mě mrazí při pomyšlení, že na základě tohohle lidi tráví svoje děti dezinfekcí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 972
  • Celková karma 19,85
  • Průměrná čtenost 1325x
Pokud vás blog pobaví nebo se v něm dočtete něco zajímavého - je jeho účel splněn. Přijďte si popovídat do diskuze, často je ještě zajímavější než blog sám, díky milým a znalým návštěvníkům.