Chceme pro vás bezpečné a kvalitní diskuse, proto mohou diskutovat pouze přihlášení uživatelé.

Využijte nejrychlejší přístup do diskuse pomocí přihlášení přes Bankovní identitu.

Přihlásit / Registrovat

O tom druhotném (nebo dokonce prvotním?) významu solení kvůli osmóze jsem nic netušil. Díky za osvětu.

DT

Jsem moc ráda, děkuju. Přeju krásný den, Milane, ať se hezky daří.

Foto

Vždycky se řešilo jen to, že osolená voda se začne vařit později. Než někdo přiznal, že rozdíl je minimální. Chuť bych neřešila, těstoviny jí moc nemají ani tak. Tak asi leda ta ochrana hrnce, jenže já na solení později než na začátku zapomínám.

DT

To se mi taky stávalo v dobách, než přišla rodina s tím, že si je budou vařit sami. A díky téhle rešerši vím, proč byly někdy na dně kastrolů skvrny. Krásný den, Kláro, mějte se moc hezky. Ať se hezky daří.

MS

Lze shrnout shakespearovsky: Osmotit či neosmotit? Toť otázka!

DT

Někdy osmotíme a někdy chceme neosmotit. Krásný den, Michale, mějte se moc hezky.

DT

Já děkuju za milou návštěvu a přeju vám všem krásný den.

AL

Děkuji za VAše zajímavé a často praktické postřehy!

DT

Děkuju, jste na mě moc hodný. Přeju krásný den, Aleši, ať se vám hezky vydaří.

  • Počet článků 994
  • Celková karma 21,43
  • Průměrná čtenost 1281x
Pokud vás blog pobaví nebo se v něm dočtete něco zajímavého - je jeho účel splněn. Přijďte si popovídat do diskuze, často je ještě zajímavější než blog sám, díky milým a znalým návštěvníkům.