Chceme pro vás bezpečné a kvalitní diskuse, proto mohou diskutovat pouze přihlášení uživatelé.
Využijte nejrychlejší přístup do diskuse pomocí přihlášení přes Bankovní identitu.
M36i18l77a14n 34Š68ť39a21s26t60n66ý
O tom druhotném (nebo dokonce prvotním?) významu solení kvůli osmóze jsem nic netušil. Díky za osvětu.
D80a66n13a 50T10e23n15z86l65e93r
Jsem moc ráda, děkuju. Přeju krásný den, Milane, ať se hezky daří.
![Foto](http://1gr.cz/data/ipas/avatar/022013/17022013A3A382133972946375367C7065288B1E.jpg)
K69l78á64r47a 59T24ů75m70o88v85á
Vždycky se řešilo jen to, že osolená voda se začne vařit později. Než někdo přiznal, že rozdíl je minimální.
Chuť bych neřešila, těstoviny jí moc nemají ani tak.
Tak asi leda ta ochrana hrnce, jenže já na solení později než na začátku zapomínám.
D61a19n77a 18T80e44n67z96l15e36r
To se mi taky stávalo v dobách, než přišla rodina s tím, že si je budou vařit sami. A díky téhle rešerši vím, proč byly někdy na dně kastrolů skvrny. Krásný den, Kláro, mějte se moc hezky. Ať se hezky daří.
M72i40c11h76a77l 30S37e92d98m68í56k
Lze shrnout shakespearovsky: Osmotit či neosmotit? Toť otázka!
D49a71n21a 66T38e23n66z74l53e63r
Někdy osmotíme a někdy chceme neosmotit. Krásný den, Michale, mějte se moc hezky.
![Foto](http://1gr.cz/data/ipas/avatar/102022/22102022AA15CF0C668F4026852D9A4A7C67FBA2.jpg)
H50o36r74s14t 71A87n93t68o65n 54H18a81s39l30b39a77u86e68r
Dano, naše domácnost děkuje!
D38a85n82a 70T30e39n22z47l66e51r
Já děkuju za milou návštěvu a přeju vám všem krásný den.
A52l30e11š 31L60i72s31o13v36s72k16ý
Děkuji za VAše zajímavé a často praktické postřehy!
D41a43n33a 43T23e47n67z41l89e37r
Děkuju, jste na mě moc hodný. Přeju krásný den, Aleši, ať se vám hezky vydaří.
- Počet článků 990
- Celková karma 20,54
- Průměrná čtenost 1282x