Diskuse
Fyzika a chemie kynutého těsta
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
KL
K24a41r79l62a 22L34o57h32e60r22o39v96a
28. 11. 2019 21:39
Paní Tenzler, proč víno při vaření chutná jinak, než při podávání? Aneb, jako, že při vareni jsme se namazali jako klokaní?
1
0
možnosti
DT
D24a42n54a 49T94e30n26z88l39e95r
2. 12. 2019 7:48
Řekla bych, že to bude pohybem. Tímto je dokázáno, že pohyb je škodlivý.
0
0
možnosti
- Počet článků 990
- Celková karma 20,53
- Průměrná čtenost 1282x
Pokud vás blog pobaví nebo se v něm dočtete něco zajímavého - je jeho účel splněn. Přijďte si popovídat do diskuze, často je ještě zajímavější než blog sám, díky milým a znalým návštěvníkům.