Pro zapojení do diskuse musíte mít oprávnění diskutovat.
T49o66m30á84š 97T36a97t51í85č68e68k
Jo, vaření na víně má dobré výsledky. Ale píšu kvůli záležitosti jen příbuzné: Jedna známá mně občas daruje bezinkový sirup (lahodná to věc!), a protože ho dělá hodně - vydrží doprostřed zimy, ptal jsem se jí jednou při vracení prázdných láhví, jak ho konzervuje, tedy jestli ho sterilizuje. Ona na to, že ne, a na další otázku, jaktože se netvoří plísně, prozradila ráda svůj trik: po vychladnutí ho zalije střikem slivovice. Ta jak je lehčí než voda s cukrem, zůstane na hladině a sirup vydrží tak dlouho, dokud se nevypije. Totéž platí i pro marmelády - vyzkoušeno.
M14i38l52a22n 88Š76ť84a48s68t43n52ý
A ještě si při otevření dáte šťopičku slivovice.
P16e96t59r 54Š28i93n63d55e77l39á45ř
Záleží na tom, jak daleko od sporáku si kuchař flašku s nápojem postaví. Když ji uloží do vedlejší místnosti do skříně a navíc zamkne, vypaří se úplné minimum.
D58a11n49a 33T76e92n91z96l41e77r
To je ono! Chce to dobře zamknout. Mějte krásný večer, Petře, hezkou zábavu.
M82i55l61a34n 52Š82ť39a38s72t53n44ý
Zajímavé. Ten efekt poklice bych nečekal.
D61a96n60a 33T35e53n18z14l87e39r
To mě taky hodně udivilo. Na první pohled by člověk čekal opak. Krásný večer, Milane, ať se hezky vydaří.
F89r39a68n78t50i72š65e98k 90L56u71f11t
Nechcete se zapojit sem, když vás to tak baví?
D73a33n51a 96T29e75n21z33l26e15r
To je hezké, zkusím se jim nabídnout. Děkuju a přeju krásný den, Františku.
- Počet článků 981
- Celková karma 18,41
- Průměrná čtenost 1284x