Pro zapojení do diskuse musíte mít oprávnění diskutovat.
T56o88m29á32š 48T53a11t47í75č87e55k
Jo, vaření na víně má dobré výsledky. Ale píšu kvůli záležitosti jen příbuzné: Jedna známá mně občas daruje bezinkový sirup (lahodná to věc!), a protože ho dělá hodně - vydrží doprostřed zimy, ptal jsem se jí jednou při vracení prázdných láhví, jak ho konzervuje, tedy jestli ho sterilizuje. Ona na to, že ne, a na další otázku, jaktože se netvoří plísně, prozradila ráda svůj trik: po vychladnutí ho zalije střikem slivovice. Ta jak je lehčí než voda s cukrem, zůstane na hladině a sirup vydrží tak dlouho, dokud se nevypije. Totéž platí i pro marmelády - vyzkoušeno.
M49i88l44a25n 23Š33ť97a79s38t40n49ý
A ještě si při otevření dáte šťopičku slivovice.
P48e66t13r 42Š45i98n32d47e83l94á88ř
Záleží na tom, jak daleko od sporáku si kuchař flašku s nápojem postaví. Když ji uloží do vedlejší místnosti do skříně a navíc zamkne, vypaří se úplné minimum.
D12a60n67a 23T57e41n26z36l79e17r
To je ono! Chce to dobře zamknout. Mějte krásný večer, Petře, hezkou zábavu.
M46i60l61a57n 65Š63ť53a94s78t82n83ý
Zajímavé. Ten efekt poklice bych nečekal.
D17a50n61a 28T16e18n12z24l38e14r
To mě taky hodně udivilo. Na první pohled by člověk čekal opak. Krásný večer, Milane, ať se hezky vydaří.
F60r59a85n82t56i10š74e65k 62L12u59f42t
Nechcete se zapojit sem, když vás to tak baví?
D38a30n51a 79T87e42n67z93l87e25r
To je hezké, zkusím se jim nabídnout. Děkuju a přeju krásný den, Františku.
- Počet článků 971
- Celková karma 19,87
- Průměrná čtenost 1327x