Pro farmakoncerny jsme lukrativnější jako pacienti, a ještě lépe s trvalými následky.

To řekl epidemiolog MUDr.  Rastislav Maďar ve Všechnopárty před pár týdny na otázku, proč očkování ano. Zkrátka na očkování farmakologické firmy nevydělávají zdaleka tolik jako na pacientech, ideálně s trvalými následky.

„..Poměrně velká část populace vnímá, že to je nějaký business pro někoho. Ale když si vezmete data Světové zdravotnické organizace, tak příjem farmaceutického průmyslu z vakcín je jenom 2%. Pro ně jste daleko lukrativnější jako pacient, když onemocníte, máte trvalé následky a musíte brát celoživotně léky. Ne, když si dáte jednu vakcínu, neonemocníte. To potom není pro ně výnosné. Prevence je a vždycky byla nejjednodušší, nejlevnější a nejlepší..."

Musím říci, že mě už dlouho na mne nikdo tak moc nezapůsobil. Člověk, který je nejen fešák a vzdělaný k tomu, ale vládne úžasným rozhledem a nadhledem a působivým smyslem pro humor. („Já jsem Maďar příjmením, ale maďarsky neumím, narodil jsem se na Slovensku a bydlím v Česku v místě, které se jmenuje Slezská Ostrava, dříve Polská Ostrava, takže když se to vezme kolem a kolem, já sám jsem Visegradská čtyřka“.   

Krom toho, že s ním rezonuji v jeho názorech, on je prostě dokáže zargumentovat. A navíc při svých misích do rozvojových zemí vidí, jak to vypadá, když se neočkuje.

Co myslíte, že by odpověděli ti, jimž tam umírají děti a příbuzní na nemoci, které mnohý praktik u nás už ani nepozná (prostě protože u nás byly po mnoha let očkování již téměř vymýceny), na otázku, zda chtějí takto získávat celoživotní imunitu?

Vážně je chceme následovat?

 

https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10090925908-vsechnoparty/219544161600010/obsah/683373-rastislav-madar

https://www.lekari-bez-hranic.cz/spalnicky

https://www.nasezdravotnictvi.cz/aktualita/jak-to-vypada-kdyz-prijde-epidemie-spalnicek-i-odmitaci-bezi-pro-vakcinu

https://lf.osu.cz/khe/rastislav-madar/20047/

Autor: Dáša Stárková | středa 3.4.2019 12:33 | karma článku: 25,76 | přečteno: 1052x