Milé děti, zapomeňte na pravidla, morálku a slušné chování

Milé děti! Zapomeňte na to, co vás učili doma, ve škole a v pohádkových knížkách o slušném chování, morálce a respektování zákonů a nařízení. Stačí mít vlivného zastánce a pravidla pro vás nebudou platit tak jako pro nás ostatní.

Milé děti! Zapomeňte na to, co vás učili doma, ve škole a v pohádkových knížkách o slušném chování, morálce a respektování zákonů a nařízení. Stačí mít za zastánce prezidenta či jiného vlivného politika…

Potom pro vás nebudou platit pravidla stejná, jako pro nás, mrzké, pravidla respektující občany.

Nemusíte mít prověrku na to, abyste vedli hradní kancelář, nemusíte o ni ani usilovat. Pokud vás prezident chce, prosadí si vás tam, zákony nezákony, ústava neústava. https://cs.wikipedia.org/wiki/Vratislav_Myn%C3%A1%C5%99. A časem, časem tuto povinnost zruší i Sněmovna. https://www.euro.cz/politika/mynar-muze-byt-v-klidu-snemovna-odmitla-uzakonit-nejvyssi-proverku-pro-kanclere-1409589.

Nemusíte respektovat zákony ohledně vodního hospodářství, můžete stavět načerno stavět rybník https://slovacky.denik.cz/zpravy_region/cerna-stavba-rybniku-ohrozuje-v-osvetimanech-lyzarsky-areal-20190211.html a doufat (no spíš mít jistotu), že pokud dostanete pokutu https://www.respekt.cz/politika/mynar-dostal-pokutu-za-nepovoleny-rybnik-je-nizka-rika-advokat, bude na spodní hraně a stejně můžete mít žaludek zaplacení této pokuty vymáhat jinde https://www.denik.cz/z_domova/vratislav-mynar-pokutu-budu-vymahat-po-tech-kteri-zabranili-legalizaci-rybniku-20190712.html.

Ale hlavně si může být jisti, časem dostanete povolení, https://denikn.cz/minuta/344743/, jelikož váš prezident se vás zastane https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/mynar-zeman-rybnik-bez-povoleni-ovcacek-reakce_1903201001_rez.

A co se týká stávající situace, nebojte, nemusíte trčet doma, respektovat nařízení náležející ke stávající vládě a Nouzovému stavu, používat roušky a tak jako my, hloupoučcí řadoví občané. Můžete klidně pořádat zabijačky, váš prezident to zlehčí https://www.novinky.cz/domaci/clanek/zeman-se-zastal-mynare-ohledne-cinskeho-dopisu-i-zabijacky-40321023 a ticho po pěšině bude i ohledně získaných rapid testů https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/vratislav-mynar-zabijacka-testovani-lekarka_2004211247_pj, které nemají být volně dostupné a údajně nejsou bůhvíjak průkazné. Vaše lékařka vás všechny přijede otestovat až na místo a ještě si přitom ohřeje vlastní polívčičku, statečná to a loajální dáma.

Milé děti, takže si vesele lžete, podvádějte, obcházejte zákony, nerespektujte vládní nařízení a vlastně se ani nemusíte omlouvat či používat svědomí a sebereflexi. Ale hlavně, hlavně prosím vás kamaraďte s naším panem prezidentem.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Dáša Stárková | úterý 21.4.2020 19:42 | karma článku: 45,16 | přečteno: 9070x